• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler hayırlı olsun jeter 2 yıllık 1.7 milyon dolara bizde

Pooh Jeter ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. 1.7 milyon dolar alıcak. via @FCNBasket

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jeter haberi inşAllah bu sefer doğrudur.
Şu anda alınabilecek en iyi isim kendisi.

Jeter olmuşsa;

İstekle oyuncu getirme totemi yapılır. Ücretsiz :)

Duşa Cantekin de bitmiş diyenler var

Haber doğru çıkmazsa FCN'ye direk unfollow+spam :(

Duşan cantekin ile anlaşmışız.kulübü İ.B.B. ile de anlaşırsak temmuzun ilk haftası imza atacakmış. Galatasaray basketbol günlüğü (Eray)

Jeter olmuşsa;

İstekle oyuncu getirme totemi yapılır. Ücretsiz :)

Dün bir şey sordum görmedin herhalde Furkan,Romeo Travis yazmıştın daha önce ve birde Donta Smith bu oyuncular şu an neredeler ve durumları nasıl bilgin varmı ?

İlk 5'teki tüm oyuncular Amerikalı olsun. Kenarada bir tane Avrupalı şutör al gerisi türk. Ama türkler de zımba gibi olsun lütfen.

Dün bir şey sordum görmedin herhalde Furkan,Romeo Travis yazmıştın daha önce ve birde Donta Smith bu oyuncular şu an neredeler ve durumları nasıl bilgin varmı ?

Travis, Krasny Oktabyr'de. Donta Smith'i ben yazmadım ama o da kontratlı İsrail Ligi'nde Jerusalem'de.

Bu FCN blog güvenilir mi ?

Jeter - Safak
Logan - Sinan - Goksenin
Micov - Carter
Sutor 4 - Warrick - Ege
Lasme - Dusan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fcn güvenilirdir, eskiden daha çok duyum verirdi Jo,Giovanni,Elano falan hepsini önceden söylemişti. Şu ana kadar bir tek Ledesma+Rosicky+Altidore'da yanıldı o kadar

Bu arada Warrick Konya'da baya baya 5 oynamıştı, yanlış mı hatırlıyorum?

Sizin kadar bilgim yok ama Dusan 15+ dak oyunayacak Kapasite demi?!yani benim hatirladiğim bi tek avantaji boyunun uzun olmasi

Önceki sayfalarda Marcus Thornton önerilmiş.
Goudelock tadı var demiş bir arkadaşda.
Bir kere Goudelock'tan daha atletik ve daha iyi savunmacıdır.
Hatta Goudelock'tan daha istikrarlıdır.
Ama Ergin Hoca böyle bir riske girmez bence.
Daha çok Ufuk Sarıca ya da Ahmet Kandemir gibi koçlar ilgilenebilir.
Hatta bence eğer Diebler kesin ayrılmış ise Ufuk Sarıca Thornton'dan daha iyisini bulamaz onun yerine.

Jeter ve Dusan haberler inşAllah doğrudur.
Jeter'a yıllık sanırım 850 bin dolar verilecek.
Çok para sanki ama hayırlı olsun.

Şu ilk 5 in zenci olması konusuna tamamen katılıyorum. Guardın bile pivotlardan ribaund alır .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslinda konusulmasi gereken konuda yabanci sinirlamasindan dolayi hangi pozisyondan feragat edecegimiz.

Simdi 4 numaraya Haciyevayi alsak yanina Warrick ve Ege olsa, 6. Yabanci hakkimizi Marcus Thornton tarzi yeni mezun Amerikalidan yana kullansak daha mantikli olmaz mi?

Jeter - Safak
Sinan - Thornton - Goksenin
Micov - Carter
Haciyeva - Warrick - Ege
Lasme - Dusan

Tabii Ergin ve Yagizer hoca daha iyi bilir ama boyle daha dengeli takim oluruz. Warrickin orta mesafeside iyi, Lasmede oyle. Gerekirse Micov da mac icinde 5 6 dakika kayar 4 e. Haciyevada 15 dakika kaldirir bence.

Aslinda konusulmasi gereken konuda yabanci sinirlamasindan dolayi hangi pozisyondan feragat edecegimiz.

Simdi 4 numaraya Haciyevayi alsak yanina Warrick ve Ege olsa, 6. Yabanci hakkimizi Marcus Thornton tarzi yeni mezun Amerikalidan yana kullansak daha mantikli olmaz mi?

Jeter - Safak
Sinan - Thornton - Goksenin
Micov - Carter
Haciyeva - Warrick - Ege
Lasme - Dusan

Tabii Ergin ve Yagizer hoca daha iyi bilir ama boyle daha dengeli takim oluruz. Warrickin orta mesafeside iyi, Lasmede oyle. Gerekirse Micov da mac icinde 5 6 dakika kayar 4 e. Haciyevada 15 dakika kaldirir bence.

Bütçe kaldırsa Jeter'in yanına skorer bir Combo guard,Micov'un yanına Marko,5 No'yada ribaundçu ve birazda skor yapan pivot olsa gayet iyi bir kadro olur gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri