Hoca röportajda sponsorluk için de transferler için de yeni sezon için de çok mutlu ve umutlu gözüküyordu.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cenk Akyol'un Galatasaray'ı sıçrama tahtası olarak kullandığı fikrine de katılmıyorum. Bize geldiği ilk sezon (2007-08) zaten kiralıktı, kontratı bitince Efes'e döndü. İkinci gelişinde ise çok iyi bir 2 sezon geçirmişken, biz kendisine indirim teklif ettik. O da indirimi kabyul etmeyip, Efes'e geri döndü. Beklediği kontratı önerseydik, bizde kalacaktı.
Hal böyleyken oyuncuya kızma hakkımız yok bence...
Furkan biliyosun ki en iyi olduğu zaman tamamen siyasi sebeplerden milli takıma alınmadı sonrasında da zaten sakatlandı bence haksızlık yapıyorsun. Ha bence bjkde başarılı olamayacak cenk ergin hoca sayesinde bizde iyi durumda idi.Cenk sabit fikirli olduğum yegane durumlardan biridir. Para meselelerini geçtim. Cenk hiçbir zaman direnmeyi seçmeyen bir adam. Milli Takıma alınmadığı yıl en çok biz arkasında durduk. Geçen yıl oldukça kötüydü ona rağmen iyi de bir kontrat önerdik. Kendisi daha fazlasını isteyip Efes'e gitti, topu yere vuramadan da kovuldu. Tahminim hoca üstünü çizdi kendisinin. İsabetli de bir karar olmuş
Herkes Başkanın "tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasını yapacağız" dediğini hatırlıyor ki bunu en erken 1.5 ay önce söyledi. Ama şurda çok değil 2 gün önce Başkan ve Ergin Hocanın "transferi şimdi yapmayacağız! Oyuncuların haziran bedelleri pahalı ama temmuz sonu ucuzlayacak onlardan bakacağız!" dediğini hatırlayan yok)
GS basketbolu için ne bekliyorsunuz abicim önce onun kararını verin. Taraftarın destek veriyor mu? "Bİr FB maçında doluyor" denmiş. Yoo bu sene 2 iç saha FB maçı oynadık ikisinde de salonda boşluk vardı. Hele 2. oynadığımızda en fanatik basketseverler bile Futbol maçına akın etti salonda 3000kişi vardık. Kimsenin samimiyetine inanmıyorum. Burda hadi maça hadi maça diyoruz senelerdir (ki en çok basket seven insanlar burada) Hala büyük maçlardan önce burda 1000-1500 mesajı olan adamların "Abdi İpekçi'ye nasıl giderim acaba? Biri tarif edebilir mi?" yazdığını görüyorum!
Yönetsel sorunlar zaten ayrı konu. Salon olmaması falan anlatsak roman olur Şube değil Dallas) Oturup dinlediğinde herkes kendince haklı! Ama çalışanlar dışarıda kalıyor her zaman. Bİr de "kahpelik" şubenin olmazsa olmazı! Yahu herhangi bir yerde çalışıyorsan iş arkadaşını amirini patronunu sevmek zorunda mısın? Zorundayım diyorsan onurlu olacan istifa edecen! Ama onu yapmayıp sabah akşam herkesin herkese karşı uyguladığı kuyu kazma senaryoları bokunu çıkardı artık! Basket topunu ele almanın yönetsel kabiliyeti de getirdiğini sanan güdükler de cabası!
Bu Odebank'ın GS'a ad verme olayında ödeyecekleri rakam FB forma rakamı civarıysa bence hemen iptal etsinler Odeabank futbolda kalsın! Öyle sponsorlara razı olursan rakamı azalta azalta üstüne gelir adam! Bİr kere muhtaçlık ilişkisini bitirmen lazım. Bunu bitirmen için de şubenin şirket gibi yönetilmesi lazım.
Şimdi bir şe bilmeyip höykürenlere yanıt vermeyeceğim burda. Ama Ünal Aysal başkana diyor basket şubesinin tmamını ben finanse edeyim. KAdın erkek hatta TSB yalnız tek şartım var tüm gelir gideri ben yöneteceğim! Haliyle kabul edilmiyor. Çünkü GSL'li istihdam merkezi orasıŞimdi Can Topsakal yönetsin biraz o hevesini alsın
En kötü halinde yıllık en azından 4Milyon Dolar'ın döndüğü şirketi bakkal çırağına bıraktığınızı düşünün
) Yahu 1 Milyon dolar cirosu olmayan şirkete eleman alırken bir ton kriter arıyoruz! GS basketbol şubesine "abi hevesim geldi ben yöneteyim biraz!" diyerek yönetici atıyoruz
) Can Topsakal çıkıp anlatsa ya EL CEO'suna "Başkanımız ben ve Ergin hoca ziyaretinize geleceğiz!" dedikten sonra EL CEO'su neler yapmış nereleri aramış?
Neyse Jeter iyi Logan olmaz Erceg iyi oldu gitti uuu Mİcov ne adam be!! Böyle taraftara böyle yönetime bu takım fazla bile.
Bu arada Ergin hocaya ayrı teşekkür ediyorum. İşine feodalliği karıştırmıyor hiç. Ender ve Cenk'in aileleriyle direk arkadaşlar. Eşi eşlerini tanıyor yedikleri içtikleri ayrı değil. Ama bak ne Ender'e tahammül etti ne Cenk'İ aldı takıma! Öte yandan Sabri'ye bayılsınlar paraları!! Babalarının parası ya!
Florya'ya da daha gelmedim. Aslında uzun bir yazı yazacaktım göya 2 hafta önce ama kendimi sıkmak istemedim. Neden canımı sıkayım dedim. GS'ı hayatımda azaltmaya çalışıyorum böylesi daha iyi oalcak. Sabri takımdan gitmediği sürece kuruş harcamayacağım GS için. Buna haliyle basketbol şubesi de dahil oluyor. En azından benim paramı peşkeş çekemeyecekler birilerine. Can Bey de at koştursun şubede hevesini alsın. Biz Koray Mincinözlü'ye dayanmış nesiliz. Bİraz da bunu seyrederiz. Alt yapı fışkırması olacak şöyle adamlar çıkacak böyle adamlar çıkacak derler eğleniriz! Ama ALt yapıyı şaha kaldıran Burçin'i gönder)) Efes 30 yılda bulamadı o cevherleri GS 2 senede hemen bulacak. Leventte bahçede saklıyoruz o alt yapılık turfanda yıldızları!!
Ekrem ve Ergin Hocalarıma sevgiler saygılar. Şubenin emekçilerine de öyle! GS'lının da destek vereceğini düşünmediğimden GS için güzel bir resim görmüyorum hocalarından başka! İyi takım kurarlar başarılı da oluruz belki ama mevzu o değil.
NOT: GS yönetimi duruş sergileyecekse Avrupa kupalarına katılmayarak bunu sağlayabilirdi! EL'e denirdi "ya EL ya yokuz". EL bunu düşünmese de yayıncı kuruluş düşünecekti. Şimdi adım gibi eminim LigTV basketbol ve EL maçlarını satış paketi içinde yararlanmak için GS'ın EuroCup maçlarının yayın hakkını da alacak.