• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaştığımız oyuncular niye açıklanmıyor yav? Mazoşist mi bizim kulüp anlamadım?

Green iyi transfer ama Randle daha iyi olmazmiydi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Randle iyi bir oyuncu ama Ergin Hocanın sistemine hiç uymuyor. 3 sayılık şutlarda çok başarısız. Nasıl Green için Plaza'nın sistemine uymadığı için bu sezon formsuzdu deniyorsa Randle da Ergin Hoca için aynı şekilde.

Randle iyi bir oyuncu ama Ergin Hocanın sistemine hiç uymuyor. 3 sayılık şutlarda çok başarısız. Nasıl Green için Plaza'nın sistemine uymadığı için bu sezon formsuzdu deniyorsa Randle da Ergin Hoca için aynı şekilde.
Dogru ama Isolation oyunlarında cok işe yarardı.

Dogru ama Isolation oyunlarında cok işe yarardı.

Haklısın ama o tarz bir oyuncu istiyorsak bence o Chuck Davis olurdu. Çünkü 3 sayılık atışlarda Randle'dan daha iyi. Bence hoca isolation oyunu yerine daha şutör bir ismi tercih etmiş. Bakalım nasıl katkı verecek?

Tyus Fb'ye lazım olan bir uzun değil.
Hâlâ yanlış transfer peşindeler.
Onlara bence Tomic gibi Kanun gibi Kristic gibi post oyunu olan biri lazım ama hâlâ yanlış hamle yapmaya devam ediyorlar.
Tyus tam bizlik oyuncu.
Skorer ve şutör 2 numara için Joyce Carole, Kuric, Brad Oleson biri ne güzel olur.
Hoca Emir'i istiyor ama acaba Emir bizi ister mi ?
Gelirse ben çok sevinirim.

Jeter-Sinan-Şafak
Göksenin-Caroll(Kuric,Oleson)
Micov-Emir
Green-Izzet-Ege
Tyus-Sofo-Dusan gibi bir rotasyon sanki yeterli olur.

Gerekirse daha sonra Eurocup için guard bölgesine bir transfer yapılabilir 7.yabancı olarak.

Haklısın ama o tarz bir oyuncu istiyorsak bence o Chuck Davis olurdu. Çünkü 3 sayılık atışlarda Randle'dan daha iyi. Bence hoca isolation oyunu yerine daha şutör bir ismi tercih etmiş. Bakalım nasıl katkı verecek?
Umarım elimizde patlamaz zaten Green'den Erceg'in yaptıklarını beklemek olmaz onun kadar iyi şutör degil ancak sokarak başlarsa durdurulması zor 3 numarada da süre alabilir.

Umarım elimizde patlamaz zaten Green'den Erceg'in yaptıklarını beklemek olmaz onun kadar iyi şutör degil ancak sokarak başlarsa durdurulması zor 3 numarada da süre alabilir.

Bence eğer sağlıklıysa(Bunu iyi araştırmalıyız. Jawai'deki gibi olmamalı.) Chuck Davis daha iyi olurdu. Çünkü daha istikrarlı bir isim. Eğer Sofo transferi de olursa uzun rotasyonumuzda hücumda istikrar problemi olan iki oyuncu olacak. Alacağımız 3. Uzun ise zaten daha çok savunma ve rebo katkısı yapacağından en azından bir uzunumuz istikrarlı hücum etseydi bence daha iyi olabilirdi. Inşallah yanılırım ama Green benim içime çok sinmedi.

Onlara bence Tomic gibi Kanun gibi Kristic gibi post oyunu olan biri lazım ama hâlâ yanlış hamle yapmaya devam ediyorlar.
Tyus tam bizlik oyuncu.
Skorer ve şutör 2 numara için Joyce Carole, Kuric, Brad Oleson biri ne güzel olur.

Jeter-Sinan-Şafak
Micov-Emir
Green-Izzet-Ege

Gerekirse daha sonra Eurocup için guard bölgesine bir transfer yapılabilir 7.yabancı olarak.

Caroll'ı ve Oleson'ı takımlarının bırakacağını sanmam. İkisinin de sözleşmesi var. Takımları bıraksa bile EuroCup oynamak isteyeceklerini sanmam. Kuric içinse şuan için çıkan bir haber yok. Ama ben onun da bu sezon EL oynayacağını düşünüyorum. EuroCup'a gelecek olursa da yüksek bir ücret isteyebilir.

Janıng ideal bence bide semih Erden ismi geçmeye başladı

Valla furkan gelip ben pisman oldum getirin 3 senelik 800 binlik kontrata imza atayim demedigi surece Semih bizim icin idealdir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Maccabi Joe Alexander'i bırakmış.

Maccabi Joe Alexander'i bırakmış.

Valla uzun süredir istediğim isimlerden biri. 4-5 oynar, dışarıdan şutu vardır, atletizmi de iyi.

Keşke ilgilensek.

edit: David Pick yazmış hakikatten. Derhal katalım kadroya, düşünmemiz hata vallahi.

Valla uzun süredir istediğim isimlerden biri. 4-5 oynar, dışarıdan şutu vardır, atletizmi de iyi.

Keşke ilgilensek.
Atletizmi bir beyaza gore cok cok iyi şutuda iyi ama gecti sanırım artık Caleb geldi gibi heralde.

Atletizmi bir beyaza gore cok cok iyi şutuda iyi ama gecti sanırım artık Caleb geldi gibi heralde.

Aynen Onur. İyi bi atletizmi var. Şutu da fena değil, Green'le imzalamadıysak kesinlikle Joe'yu tercih ederim.

Eyup yıldız genç kazım ve diğerleride bunu dinlendiriyo özellikle ergin hocayla çıkış yakaladığı vurgusu yapılarak ki bencede semih bizde iş yapar

Tyus tam bizlik oyuncu.

Jeter-Sinan-Şafak
Micov-Emir
Green-Izzet-Ege

Nihat yeterli olur ne demek :D çok iyi kadro olur 2 numaraya bende bu tarz bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum daha önce de belirttim ergin hoca benzer kadrolar kuruyor ilk senesinde henry domercant benzeri birini alacak bence. Keşke kuric olsa ama bu 3 oyuncuda bizim için imkansız gibi bakalım görelim. bence yine ismini daha önce tahmin etmediğimiz bir oyuncu alacağız.

Eyup yıldız genç kazım ve diğerleride bunu dinlendiriyo özellikle ergin hocayla çıkış yakaladığı vurgusu yapılarak ki bencede semih bizde iş yapar

Somut bilgi hatta duyumdan ziyade temenni de olabilir o halde

Jeter - Şafak
Sinan - Janıng - Göksenin
Micov -Serhat
Gren - izzet - ege
Sofoklis - Duşan - Shawn James

Bu kadro hem bütçeyi aşmaz hemde ideal bence :-)

Semih ve Emiri fenerde iken sevmezdim çok gelmelerini çok istemesem de ikisi de bizim takım için çok çok iyi transferler olurlar. Emir devşirme olarak 3 numaradan oyun kurar penetre ederek oyunu açar. Semih Sofonun arkasında 10-15 dk savunma katkısı verir tutturursa hücumda da fena bitirici değildir.
Lakin iki oyuncu da mental olarak sorunlu oyunculardır hele semih nba sonrası tepe üstü çakıldı ergin hocayla tekrar çıkış yakalayabilir. Sevmeme rağmen gelmelerini faydalı buluyorum :/
Sofoyu hoca önceden çok istiyordu ama komplike bir 5 bulursa almayacak sanırım.
2 numara sutör net bir scorer alacağız bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri