• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla olabilir belli olmaz ama bence bu sene gayet saglam bi takım oluşacak en çok istediğim iki isim biri janıng diğeri Shawn James inş olur gerçi genç kazıma Shawn Jamesi sordum ergin hocanın ilk tercihi değil dedi ağır sakatlık geçirdiğinden

BJK ciddi ciddi Justin Dentmon ile ilgileniyor deniyor twitter da biz neden ilgilenmiyoruz acaba fazla bireysel oynuyor diye mi ?

Her ortamda GALATASARAYLILIĞINI

Her ortamda GALATASARAYLILIĞINI dile getiren Kerem Gönlüm Galatasaray'da oynadigi tek sezonda alacaklari icin kulube ihtar cekti ve bugun Karsiyaka'ya imzaladi.

Yalnız Willie Reed hakikatten iyi ribaund çekiyor, kollar fırıncı küreği gibi. Videolarına baktım biraz da atletizmi de iyi. Gayet iyi bir transfer olabilir. Forumda ısrarla öneren arkadaşı tebrik ederim. (ismini hatırlayamadım)

Jeter - Şafak
Janning - Sinan - Göksenin
Micov - Carter - Serhat
J. Alexander - İzzet - Ege
Sofo - W. Reed

Şu kadroyu sevdim.

Joe Alexander kötü bir sezon geçirdi açıkcası nasıl 1 numaralı tercih olarak yazılıyor

Yalnız Willie Reed hakikatten iyi ribaund çekiyor, kollar fırıncı küreği gibi. Videolarına baktım biraz da atletizmi de iyi. Gayet iyi bir transfer olabilir. Forumda ısrarla öneren arkadaşı tebrik ederim. (ismini hatırlayamadım)

Jeter - Şafak
Micov - Carter - Serhat
Sofo - W. Reed

Şu kadroyu sevdim.

Semih bu kadroya karşı koşan potaya gider bence rakipte, Alexander, Sinan ve Carter (sanırım 7nci yabancı olarak yazdın) hariç caydırıcı ve atletik oyuncu yok takımda, inanılmaz durağan bir takım olur bu maalesef.

Alexander evet Vesely kadar atletik bir isim ki Maccabi maçında baya güzel kapışmışlaardı ama ben pek beğenmiyorum Alexander'ı nedense çok istikrarsız.

Jeter-X-Şafak
Sinan-X-Göksenin
Micov-Serhat
Green-Davis-İzzet-Ege
Samuels-Reed-İzzet

Mevcut oyuncular 2 milyon+ Jeter 850 +Serhat 400-500 Samuels 1150-1250=4.5 Green,Chuck,Reed ortalama 500'den 1.5 toplam 6 milyon dolar

Bütçe 6-7 milyon olduğuna göre 500-1000 arasına da bir kısa alıyorsun .Yedi yabancılı kadro

Semih bu kadroya karşı koşan potaya gider bence rakipte, Alexander, Sinan ve Carter (sanırım 7nci yabancı olarak yazdın) hariç caydırıcı ve atletik oyuncu yok takımda, inanılmaz durağan bir takım olur bu maalesef.

Alexander evet Vesely kadar atletik bir isim ki Maccabi maçında baya güzel kapışmışlaardı ama ben pek beğenmiyorum Alexander'ı nedense çok istikrarsız.

Reed de baya atlet bi adam, ince ve çabuk. Burada önerilen çoğu kişi beğenilmiyor ama bir yandan da piyasa belli. 6-7 milyon dolarlık bütçeyle kusursuz isimler bulmak imkansız. Gerçi kusursuz yıldızları bir araya getirmekle de iş hallolmuyor CSKA örneğinde olduğu gibi :)

Mesela Green mi Alexander mı deseler ben Alexander'ı seçerdim atletizmi dolayısıyla. Ayrıca oyunun pis işlerini de yapabiliyor bazen, senin de dikkatini çekmiş, Maccabi serisinde Vesely'le atışmaları güzeldi.

Ya royal hali gaziantep bile j.alexander i 1 .tercihi yapmaz.Surulerce oyuncu var piyasada.

Jeter - Şafak
Micov - Carter - Serhat
Sofo - W. Reed

Şu kadroyu sevdim.

Semih J. Alexander'i kim istemez o özelliklerle ancak C.Green'e kıyasla savunmacı özellikleri daha iyi olmalıki tercih ettiğimize değsin ama değilmi ;) savunmacı özelliğide iyiyse hiç kaçırmasınlar değilsede bulaşmasınlar kaldıki Green'nin skorer kimliğide daha iyi gibi geldi bana.

Bende bir hayali kadro kurayım bakalım olurmu olur :)

Jeter - Şafak

Skorer guard mesela S.Curry yada x - Sinan - Göksenin
Micov - Carter - Serhat
C.Green - İzzet - Ege
Sofo veya atletik uzun - W. Reed veya A.Tyus,olursa Semih

Edit: Sofo yerine aynı anda
W. Reed ve A.Tyus'da olabilir,A.Tyus 4.5 oynar tabii bütçe kaldırırsa,illa 6 yabancı olacaksa J.Carter'i eleyebilirler.

Bu kadroda iyi.

Jeter - Seth Curry -Şafak
Sinan - Göksenin - Jerome Dyson
Micov - Emir
Green - Ege - Izzet
Semih - holman

Jeter-Şafak
Seth Curry-Sinan-Göksenin
Micov-Serhat
Green-İzzet-Ege
Samuels-Tyus

Bu kadroda fena olmadı aslında.

Adam orta mesafe çalışıcam diyordu onu atlayıp direk üçlük çalışmış. İnşallah ilerlemesi devam eder başarılı olmasını çok isterim.

Ucluk atabiliyorsa bize gelsin tek maçlık tesadüf değilse

Üçlük orta mesafe atamazken yuvadan kaçtı şimdi hiç gelmez : ) hele NBA'deki bu uzun açlığında. Gelse de bize zor.

Sizce 2 numara için Jordan Crawford nasıl olur? Geçen sezon Çin'deydi. Sizce almak istesek me kadar ücret ister?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri