Valla olabilir belli olmaz ama bence bu sene gayet saglam bi takım oluşacak en çok istediğim iki isim biri janıng diğeri Shawn James inş olur gerçi genç kazıma Shawn Jamesi sordum ergin hocanın ilk tercihi değil dedi ağır sakatlık geçirdiğinden
Yalnız Willie Reed hakikatten iyi ribaund çekiyor, kollar fırıncı küreği gibi. Videolarına baktım biraz da atletizmi de iyi. Gayet iyi bir transfer olabilir. Forumda ısrarla öneren arkadaşı tebrik ederim. (ismini hatırlayamadım)
Jeter - Şafak
Janning - Sinan - Göksenin
Micov - Carter - Serhat
J. Alexander - İzzet - Ege
Sofo - W. Reed
Şu kadroyu sevdim.
Semih bu kadroya karşı koşan potaya gider bence rakipte, Alexander, Sinan ve Carter (sanırım 7nci yabancı olarak yazdın) hariç caydırıcı ve atletik oyuncu yok takımda, inanılmaz durağan bir takım olur bu maalesef.
Alexander evet Vesely kadar atletik bir isim ki Maccabi maçında baya güzel kapışmışlaardı ama ben pek beğenmiyorum Alexander'ı nedense çok istikrarsız.
Yalnız Willie Reed hakikatten iyi ribaund çekiyor, kollar fırıncı küreği gibi. Videolarına baktım biraz da atletizmi de iyi. Gayet iyi bir transfer olabilir. Forumda ısrarla öneren arkadaşı tebrik ederim. (ismini hatırlayamadım)
Jeter - Şafak
Janning - Sinan - Göksenin
Micov - Carter - Serhat
J. Alexander - İzzet - Ege
Sofo - W. Reed
Şu kadroyu sevdim.
Ucluk atabiliyorsa bize gelsin tek maçlık tesadüf değilse