• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seth Curry ve Willie Reed'in ikisini ısrarla ben söylüyorum. :) Bence şu anki bütçede özellikle aradığımız isimler olduğunu düşünüyorum. Çok parada harcamayız. Kalan parayla Emir özellikle yada Semih'i bonus olarak görebiliriz yada 7.yabancı için para kalır. PF için de Danilo Barthel'i önermiştim ancak Green de kötü bi isim değil. Şu ana kadar kadro kurmadım pek kontrat durumlarından da haberim yok ancak kursam şöyle olurdu.
Jeter - Ş.Edge
Seth Curry - Sinan Güler - Göksenin
Micov - Emir(Serhat)
D.Barthel(Green) - İzzet - Ege
W.Reed - Sofo veya x veya Semih

Bu arada F.Aldemir gerçekten çalışmış gözüküyor. Başarılı olmasını gerçekten isterim süresi artacaktır önümüzdeki sezon.

Bu arada merak ettiğim bi şey var İlkan Karaman'a ne oldu?

Seth Curry bütün kadrolarda yazılıyor ama bu kadar kolay mı ?
Ergin Ataman onu izlemeye gitmiş olabilir mi ?

1.numara : Jeter - Seth Curry

2 - 3 numaralar : Sinan Guler - Goksenin - Micov - Emir Preldzic - Serhat Cetin

4 - 5 numaralar : Sofo - Izzet Turkyilmaz - S.Lasme - Printezis

Fazla girmedim butce isine ama astronomik bir butce gerektirdiginide dusunmuyorm.

Emir Preldzici istemeyen arkdslari anliyorm ancak bu tur oyuncular takima karakter katan oyuncular, adamin istedigi tek birsey var saha ici lideri olmak istiyor bunu veririsen o sana fazlasini veriyor bknz. Milli takim performansi.
Istikrarsiz sutu haricinde bir defosunu goremiyorm. Bazi maclarda insiyatif almaya calisirken batiriyor haklisiniz ama bazende mac kazandiriyor. Zaten her maci kazandiracak hamleleri yapsa yeni Bodiroga olurdu. Bence yapilmasi gerekn ilk transfer Emir transferi olmali.

Serhat Cetine gelirsek ligimizin en iyi sutoru kesinlikle, BJK zamanini hatirlayalm FB de bile kisitli surelerde maksimum verim sagladi takimina.

Yukarda yazdigim oyunculardan hicbiri sorunlu degil tek istedikleri biraz daha sorumluluk ve süre bunuda Galatasarayda bulacaklardir.

Mesela Izzeti Obradovic hatirlarsaniz final serisinin 2.maciydi galiba ilk5 baslatti 1.periyot tek basina yendi bizi diyebiliriz. Ondan sonraki macta benzer etkiyi yapti ancak sonradan yine benche mahkum oldu. Gerekn deger verilirse oda katki yapacaktir.

Ilk 5.
Jeter - Sinan - Micov - Printesiz - Sofo
Yedekler
Curry - Goksenin - Preldzic - Izzet - Lasme

Benm hesaplarima gore 6 - 6.5 arasi bu kadro kurulabiliyor. (Emir Preldizicin kontratinin bir kismini FB karsilarsa tabi)

Eger mumkun olursa 2 numaraya 7.yabanci olarak 300 - 350 bine oynayacak genc bir cilgin amerikali alinabilir :)

Jeter - Safak
Collins - Sinan - Heslip
Micov - Goksenin
Green - Izzet - Ege
Samuels - Semih

Semih olmazsa Willie Reed tarzi iyi ribaund cekebilen, pota altinda bekcilik yapabilen biri alinabilir. Bu durumda Heslip 7. yabanci olarak kullanilir. Reed'i tanimiyorum ama konusulan ve videolardan takip edebildigim kadariyla potansiyeli olan bir oyuncu bu ozelliklere sahip bir pota altina evrilebilir.

Bu takimda Samuels haric diger oyuncularin alacagi max kontrat 750 / 800 olur. Brady Heslip 250 300 bin'e oynar, gayet net sutor.

1.numara : Jeter - Seth Curry

2 - 3 numaralar : Sinan Guler - Goksenin - Micov - Emir Preldzic - Serhat Cetin

4 - 5 numaralar : Sofo - Izzet Turkyilmaz - S.Lasme - Printezis

Fazla girmedim butce isine ama astronomik bir butce gerektirdiginide dusunmuyorm.

Emir Preldzici istemeyen arkdslari anliyorm ancak bu tur oyuncular takima karakter katan oyuncular, adamin istedigi tek birsey var saha ici lideri olmak istiyor bunu veririsen o sana fazlasini veriyor bknz. Milli takim performansi.
Istikrarsiz sutu haricinde bir defosunu goremiyorm. Bazi maclarda insiyatif almaya calisirken batiriyor haklisiniz ama bazende mac kazandiriyor. Zaten her maci kazandiracak hamleleri yapsa yeni Bodiroga olurdu. Bence yapilmasi gerekn ilk transfer Emir transferi olmali.

Serhat Cetine gelirsek ligimizin en iyi sutoru kesinlikle, BJK zamanini hatirlayalm FB de bile kisitli surelerde maksimum verim sagladi takimina.

Yukarda yazdigim oyunculardan hicbiri sorunlu degil tek istedikleri biraz daha sorumluluk ve süre bunuda Galatasarayda bulacaklardir.

Mesela Izzeti Obradovic hatirlarsaniz final serisinin 2.maciydi galiba ilk5 baslatti 1.periyot tek basina yendi bizi diyebiliriz. Ondan sonraki macta benzer etkiyi yapti ancak sonradan yine benche mahkum oldu. Gerekn deger verilirse oda katki yapacaktir.

Ilk 5.
Jeter - Sinan - Micov - Printesiz - Sofo
Yedekler
Curry - Goksenin - Preldzic - Izzet - Lasme

Benm hesaplarima gore 6 - 6.5 arasi bu kadro kurulabiliyor. (Emir Preldizicin kontratinin bir kismini FB karsilarsa tabi)

Eger mumkun olursa 2 numaraya 7.yabanci olarak 300 - 350 bine oynayacak genc bir cilgin amerikali alinabilir :)

Sadece Printezis'i almaya kalksak 2,5-3 M€'ya mal olur heralde. Buy-out falan.

Buy out olmadan yapildi hesaplamalar :))) Karistirma orasini :p

Normal şartlar altında Emiri değil biz herhangi bir takım alır mı emin değilim .1.6 milyon Avrodan ımk senelık kontrat deniyor .Yılda bir m
lyon avro verecek takım çıksa .İki yıl için 1 milyondan fazla fark kalıyor fenerin havadan vereceği.Biraz komplo teorisi olacak ama bu işin tek oluru Yıldırım Şahenkten rica eder yap bir fenerbahcelilik der.Daçka o kontratı piyasının üstünde bit bedelle satın alır Fenere de sembolik bir çıkış tazminatı kalır.Bana kalırsa ya Fenerın elinde patlar ya Daçka alır.

Sinanın 600-700 aldığı bir ortamda biz Emir için için 1 milyonlara falan çıkamayız .O zaman Sinan demez mi performansa pwrformans fedakarlıksa fedakarlık hepsini gösterdım Emire verecek milyon varsa benim de hakkım .Efendiğinden demez belki de biz bunu yapmamalıyız.Emirin bize gelmesi içşn ciddi maddi fedakarlık yapması gerek bence o da zor

FIBA, Avrupa'nın dev takımlarını ULEB organizasyonundan koparmaya çalışıyor.

Gelecek sezon için büyük bir hamleye hazırlanan FIBA katılacak takımlara, Euroleague'den kazandıklarının en az yüzde 50 fazlasını vaad ediyor.

Projeye göre halen Euroleague'deki 11 A Lisanslı takım, Laboral Kutxa, Olimpia Milano ve Zalgiris Kaunas dışarıda tutularak 8 takıma (Real Madrid, Barcelona, Olympiakos, Panathinaikos, Anadolu Efes, Fenerbahce, CSKA Moscow ve Maccabi Tel Aviv) düşürülecek.

Hazırlanan taslağa göre A Lisanslı 8 takımın dışında Fransa, Almanya, İtalya ve Litvanya şampiyonları ile elemelerden gelecek 4 takımla lig 16 takımlı olarak oluşturulacak ve kesinlikle wild card kullanılmayacak.

16 takım tek grupta birbirleriyle iki devreli toplam 30 maç oynayacak, ilk 8 takım çeyrek finallere yükselecek. FIBA takvimin ulusal ligleri etkilemeyecek şekilde düzenlenmesi konusunda da garanti verdi
.

böyle bir haber var. önümüzdeki senelerde sıkıntı yaşamamak için üzerine düşmeliyiz bu konunun.

Ergin hoca madem yaz ligini izlemeye gitti Seth Curryi tutsun kolundan getirsin tam aradığı tarzda sevdiği bir oyuncu tipi hocanın.

Philadelphia Yaz Ligi Takımı koçu Billy Lange Furkan'a övgü yağdırdı. Lange, “Dünya çapında bir ribaundcu. Takım arkadaşlarına bıraktığı ribaundlar olmasa 20 ribaunda ulaşablirdi” dedi.

Jeter(750) - Şafak(200)

Sinan(750) - Jordan Crawford(1,5M) - Göksenin(250)

Micov(650) - Serhat(300)

C.Davis(600) - İzzet(250) - Ege(50)

Willie Reed(500) - Sofo(700)

Toplamda 6,5M$ ediyor. Kadro hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Görüş belirtirseniz sevinirim.

FIBA, Avrupa'nın dev takımlarını ULEB organizasyonundan koparmaya çalışıyor.

Gelecek sezon için büyük bir hamleye hazırlanan FIBA katılacak takımlara, Euroleague'den kazandıklarının en az yüzde 50 fazlasını vaad ediyor.

Projeye göre halen Euroleague'deki 11 A Lisanslı takım, Laboral Kutxa, Olimpia Milano ve Zalgiris Kaunas dışarıda tutularak 8 takıma (Real Madrid, Barcelona, Olympiakos, Panathinaikos, Anadolu Efes, Fenerbahce, CSKA Moscow ve Maccabi Tel Aviv) düşürülecek.

Hazırlanan taslağa göre A Lisanslı 8 takımın dışında Fransa, Almanya, İtalya ve Litvanya şampiyonları ile elemelerden gelecek 4 takımla lig 16 takımlı olarak oluşturulacak ve kesinlikle wild card kullanılmayacak.

16 takım tek grupta birbirleriyle iki devreli toplam 30 maç oynayacak, ilk 8 takım çeyrek finallere yükselecek. FIBA takvimin ulusal ligleri etkilemeyecek şekilde düzenlenmesi konusunda da garanti verdi
.

böyle bir haber var. önümüzdeki senelerde sıkıntı yaşamamak için üzerine düşmeliyiz bu konunun.

Bu organizasyon hiç ilgi çekici değil. Açıkcası FİBA bu şekilde yaparsa intihar eder...
Zaten 8 takıma garanti verilmesi hiç hoş değil...
Bazı ülkelerin hiç şansı gözükmüyor...
Basketbol ülkeleri İtalya ve Almanya'dan komedi gibi sadece 1 takım...
Rusya'dan sadece 1...
NBA'in güzelliği ülkenin her yanına yayılmış olması... Eğer heyecanlı bir lig düşünüyorlarsa bunu 16 değil, en az 48 takım yapmalılar...

Şu duyumculara Ergin hocanın yaz ligin de kiminle ilgilendiğini yazsa ya ...

KSK Milanodan guard aldı mesela Lagard mıydı adı iş bitince düştü isim ondan önce rowland ,Lukas.Fransadan bir guard birçok isim yazdılar

Valla hoca ABD'den atletik ve başarıya aç bi pivotla dönse süper olur.

Valla hoca ABD'den atletik ve başarıya aç bi pivotla dönse süper olur.

Nasıl bir oyuncuyla döner bilmiyorum ama Ergin Hoca'nın oradan oyuncu alacağına kesin gözüyle bakıyorum. Eğer alacak olmasa bu kadar yoğunluğun içinde(Milli takım) Amerika'ya gitmezdi. En azından yardımcısını falan gönderirdi. Yani bence oradan en az bir oyuncu alacağız.

Bence Enesi milli takıma getiricek :p

Justin Carter'ı da ksk ya kaptırdık. Acaba bu tarihin en yüksek bütçeli sponsorluk anlaşması ne kadar??? Bu kadar mı plansızlık olur.
Jeter'de çin'e geri dönüyomuş, daha pozitif düşünüyodum ama gidişat iyi gözükmüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Justin Carter'ı da ksk ya kaptırdık. Acaba bu tarihin en yüksek bütçeli sponsorluk anlaşması ne kadat??? Bu kadar mı plansızlıl olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Carter'ın ikinci yıl opsiyonu vardı. Onu kullanmamışız. Bence Ergin Hoca istememiştir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri