Herkes oynadığı takımda yıldız olan oyuncuları yazmış kadrolara.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 numara 2 numara ve 5 numaralar çok iyi olmalı.Ben 5 numaraya 2 oyuncu alınması kanaatindeyim.Veya 4-5 oynayan biri de alınabilir.Benim adaylarım Rice,Pargo,Delaney..Bunlara yardımcı savunması fena olmayan bir skorer alınabilir. Uzunlarda ise Sofoklis yoklanabilir.Hoca geçen yıl istemişti bu yıl almak için zorlamalıyız.Sofoklis-Mejri ikilisi iyi giderdi.Erzeg yerine de Nachbar olsa güzel olurdu ama orası Erzeg'e emanet artık.
İlk sene Arroyo-Gordon-Ndong modeli vardı bu modeli tekrar yakalamak lazım
Marko-Lasme ikilisini alabilsek süper olur. Koçun guard tercihi kim olacak soru işareti. Arroyo gibi saf bir guard bulmak çok zor, bütçemiz de belli. Göksenin de savunma seviyemizi artıracaktır.
6-7 milyon dolarlık bir bütçe söz konusuyken gerçekçi olmak lazım. Kimse boby dixon , john diebler gibi bu sezon patlama yapmış oyuncular beklemesin. Bu isimler yeni kontratlarında kapıyı milyon dolarlardan açacakları kesinken. Bu tür oyuncuları daha bu patlamaları yapmamışken nasıl bulabiliriz onu konuşmak gerekir. Bu örneği Maccabi bir çok oyuncu transferinde gösterdi. Her oyuncu her sisteme de uymuyor ayrıca. Manuchar'dan aldığımız katkı maksimumdu. Bu tüp isimler bulursak başarılı oluruz. Bu sene Canaria'nın düşük bütçeyle Eurocup'ta final oynaması, Olympiakos'un 10 milyon civarında bütçeyle yıllardır Euroleuge'de başardıkları, Maccabi'nin sistemine hemen adapte olan uygun bütçeli oyuncuları bulabilmesi , Pınar Karşıyaka'nın bu seneki başarısı bizim için güzel örnekler. Ergin Ataman varken ben doğru oyuncuları bulacağımızdan eminim. Şu anda Delaney, Langford konuşuluyorken bu gelen oyuncular burada çok eleştiri alacaktır ilk etapta. Fakat kabul edelim bu konuşulan isimlerin hiç birini alabilecek gücümüz yok. Patric Young, Manuchar tarzı oyuncuları bulalım yeter.
Arkadaşlar jeter diye bahsettiğiniz oyuncunun tam ismi nedir?
Çok teşekkür ederim.Pooh ''Eugene' Jeter
Renktaş şimdiye kadar kimi aldık ki öyle bi bu sene bide şampiyonluk senesinde Marko ile Young oldu.
Aradori geldi olmalı Nolan Smith geldi olmadı.
Ergin hoca tanınmış iyi oyuncularla çalışmayı seven bir isim. o yüzden zannetmiyorum belki 1 tane öyle bir isim olabilir oda atletik abd'li bir pivot olabilir.
Nedovic 600k civarına gelir mi? Veya takımın oyun kurucusu Nedovic olabilir mi?
Ergin Hoca kendine güvenmese bu bütçeyi kabul etmezdi bence. Hiç bir zaman iddiaasız bir takımda olmadı şimdiye kadar. En önemlisi Ender Arslan gibi geçen sene başından itibaren düşünürsek Furkan Aldemir gibi yüksek paralar alacak yerli oyuncumuz Sinan Güler dışında olmayacak. Kabul edelim Erceg , Arroyo gibi milyon doların üzerinde kontratı olan oyuncumuzda. Evet , Ergin hoca tanınmış oyuncularla kadro kurmayı hep tercih etti ama hiç biri kariyerinin zirve döneminde olan oyuncular değildi. Bir çoğu onun takımında zirveye çıktı. Eğer Maccabi Randle'ı, Hickman'ı bulabiliyorsa, Olympiakos özellikle uzun rotasyonunda nokta atışı yapıyorsa bizde yapabiliriz. Ergin Hoca şampiyonluğa oynayacağız diyorsa kendi açısından inandığı şeyler vardır mutlaka. Yine tanınmış isimler gelebilir ama eminim ki yine gelenlerin bir çoğu kariyerinde iniş yaşamaya başlamış oyuncular ya da gerekli patlamayı henüz yapamamış oyuncular olacaktır. Benim düşüncem bu yönde. Yoksa Ergin Hoca'da Delaney ile Boby Dixon'la çalışmak ister ama şu bütçeyle bunun imkanı yok. Gidipte çıkıştaki bir Sloukas'ı alamayız örneğin. Fakat sakatlık durumu ne durumda bilmemekle birlikte bo mccalebb tarzı kariyerinde düşüş yaşamış ama potansiyeli yüksek bazı oyunculara gidebiliriz. Burada Bo'yu örnek gösterdim sadece. Yoksa ağır bir sakatlık geçirmiş galiba kendisi.
Yani bulmaktan ziyade biraz menajerden dönüyor, mesela olympiacos ve maccabi diyoruz bunlar oturup ismi duyulmamış ama çok yetenekli bi oyuncu arayışına çıkalım tek tek inceleyelim demiyolar güvenilir sürekli çalıştıkları menajerlere soruyolar haliyle süreklide iş yapınca menajer kazık atmak istemez. Bu iş futboldaki gibi de olmuyor futbolda kazık yemek daha mümkün tabi her önerilenide alıyolar diye bişey yok tabiki ismi aldıktan sonra menajerden araştırılıyor. Diceğim odur ki biraz menajer bağlantısı gerekiyor ama Ergin hocam misko kankisini arar yinede