Dursun başkan seçim öncesi GS Storedan 12 milyon tl gelecek demişti sanırım. 3 milyon euro civarıda onu desek 6-7 oluyor işte hesap doğru değilmi yanlışmı biliyorum yoksa bilenler yazarsa sevinirim..
Goudelock ve Bjelica Fener'den ayrılıyor,yerleri zor dolar,yüksek profilde isim getirmeleri kolay değil çünkü piyasa acayip dar.Akıllı hamleler yaparsak seneye tepede kalabiliriz yine ama endişelerim az değil.
Nba için.Goudelock neden ayrılıyor ?
Gençkazim atamanın Dixon da ısrarcı olduğunu yazmış .Alternatifi Mike james .Marko içinde bir fiyat belirlenmis ona gelirse gelirmiş. Şutör gard için jamar smith ve scooty hopson dan bahsetmiş. Uzun içinde öncelik Shane lawal diğer isimler Samardo samuels Jeff Brooks sharod Ford .Carter in kalması isteniyormus erceg in kalmasi zormuş geçen yıldan daha düşük bir teklif göturmusuz daha cazip teklifler gelmiş erceg e kerem feda demiş ender in de kalmasını istiyormuş koç.Gençkazimın yazdıkları ne kadar dogrudur pek bir fikrim yok ama jamar smithin malaga ile anlaştığı ni okudum bütçenin de 6m euro +gelirler olduğunu yazmış .Eyüp yildiz delaney langford tarzı isimlerden bahsetmişti hangisi dağa güvenilir ?? Geçen yıl parasal sorunları vs... Birçok şeyi ilk eyüp yıldızdan duydum gençkazim in ise haberleri geçen yıl genellikle gerçekleşmemisti.Bu sene daha istikrarli gibi gençkazim ergin hocanın kalacağını sponsor ve bütçe tarzı şeyleri doğru söyledi.Hayirlisi
Ataman Dixon'ı istiyor ama Ufuk Sarıca bırakır mı ki ?
Abi ne ekstrası ne bilmem nesi ne yayın geliri şusu busu? En büyük sponsor diyosan kemiksiz 7 milyon senelik cebinde olacak banko. Kazım denen arkadaşla ergin hocanın kahve arkadaşı galiba hey Allahım. .
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi