2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun başkan seçim öncesi GS Storedan 12 milyon tl gelecek demişti sanırım. 3 milyon euro civarıda onu desek 6-7 oluyor işte hesap doğru değilmi yanlışmı biliyorum yoksa bilenler yazarsa sevinirim..

GS başkanı çıktı alenen yalan söyledi hala sponsorluk anlaşması yok her şey sakin neden 4.yıldızı taktık. Ben böyle rezalet bir kulüp görmedim arkadaş iş yapmayacaksanız gelmeyin yahu bu kadar basit.

Gençkazim atamanın Dixon da ısrarcı olduğunu yazmış .Alternatifi Mike james .Marko içinde bir fiyat belirlenmis ona gelirse gelirmiş. Şutör gard için jamar smith ve scooty hopson dan bahsetmiş. Uzun içinde öncelik Shane lawal diğer isimler Samardo samuels Jeff Brooks sharod Ford .Carter in kalması isteniyormus erceg in kalmasi zormuş geçen yıldan daha düşük bir teklif göturmusuz daha cazip teklifler gelmiş erceg e kerem feda demiş ender in de kalmasını istiyormuş koç.Gençkazimın yazdıkları ne kadar dogrudur pek bir fikrim yok ama jamar smithin malaga ile anlaştığı ni okudum bütçenin de 6m euro +gelirler olduğunu yazmış .Eyüp yildiz delaney langford tarzı isimlerden bahsetmişti hangisi dağa güvenilir ?? Geçen yıl parasal sorunları vs... Birçok şeyi ilk eyüp yıldızdan duydum gençkazim in ise haberleri geçen yıl genellikle gerçekleşmemisti.Bu sene daha istikrarli gibi gençkazim ergin hocanın kalacağını sponsor ve bütçe tarzı şeyleri doğru söyledi.Hayirlisi

Genckazim in yazdıklarına göre atletik ve tempolu oynayabilecek bir takım kurma amacında ataman tam bir eurocup seviyesindeki bir kadro olacak gibi

Basket Dergisiâ€￾<s>@</s>basketdergisi <small class="time">58 sn.59 saniye önce</small> UFUK SARICA: Euroleague wildcard başvurumuzu kabul ederse Pınar ile 4 milyon Avro garanti bütçe için anlaşma yapılacak. Haber bekliyoruz.

yıllıka bunlar kadar olamadık be :(

Gençkazim atamanın Dixon da ısrarcı olduğunu yazmış .Alternatifi Mike james .Marko içinde bir fiyat belirlenmis ona gelirse gelirmiş. Şutör gard için jamar smith ve scooty hopson dan bahsetmiş. Uzun içinde öncelik Shane lawal diğer isimler Samardo samuels Jeff Brooks sharod Ford .Carter in kalması isteniyormus erceg in kalmasi zormuş geçen yıldan daha düşük bir teklif göturmusuz daha cazip teklifler gelmiş erceg e kerem feda demiş ender in de kalmasını istiyormuş koç.Gençkazimın yazdıkları ne kadar dogrudur pek bir fikrim yok ama jamar smithin malaga ile anlaştığı ni okudum bütçenin de 6m euro +gelirler olduğunu yazmış .Eyüp yildiz delaney langford tarzı isimlerden bahsetmişti hangisi dağa güvenilir ?? Geçen yıl parasal sorunları vs... Birçok şeyi ilk eyüp yıldızdan duydum gençkazim in ise haberleri geçen yıl genellikle gerçekleşmemisti.Bu sene daha istikrarli gibi gençkazim ergin hocanın kalacağını sponsor ve bütçe tarzı şeyleri doğru söyledi.Hayirlisi

Ataman Dixon'ı istiyor ama Ufuk Sarıca bırakır mı ki ?

Ataman Dixon'ı istiyor ama Ufuk Sarıca bırakır mı ki ?

Bencede bırakmaz hem de EL ye gideceklerken.Eyüp yildiz baya bir yermis zaten genckazim ı eyüp yıldıza göre 2 -3 oyuncuya 1 civarı para verilip geri kalanı potansiyelli maximum 500 alan oyunculardan kurulu bir takım olacağı yönünde umarım onun ki doğrudur .Zaten genckazim in yazdığı dixon ve jamar smith baya bir tutarsizdi pek güvenmiyorum açıkçası ama ilk onu okuduğum için yazdım bilgi kirliliğine sebep olmamasimdir inşallah

Kazım'ı yeren adam 7 milyon dolar transfer bütçesiyle oyuncu hedeflerimizin Langford, Delaney olduğunu söylüyor yahu böyle bi tezatlık olabilir mi :)

Yani 2-3 oyuncuya 3-3.5 verip geriye kalan parayla diger rotasyon oyuncularını tamamlamak olabilir.Karsıyakanın bütcesi 2.5 luk bütçeyle bu kadroyu kuruyorsa bizde geri kalan oyuncuları bu bütçe ile oluşturabıliriz diyor bence makul .Mesela palacios en pahalı oyuncularından biriydi 400 alıyordu olmaz olmaz demeyelim yani iyi arastırlırsa neden olmasın :)

Abi ne ekstrası ne bilmem nesi ne yayın geliri şusu busu? En büyük sponsor diyosan kemiksiz 7 milyon senelik cebinde olacak banko. Kazım denen arkadaşla ergin hocanın kahve arkadaşı galiba hey Allahım. .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ne ekstrası ne bilmem nesi ne yayın geliri şusu busu? En büyük sponsor diyosan kemiksiz 7 milyon senelik cebinde olacak banko. Kazım denen arkadaşla ergin hocanın kahve arkadaşı galiba hey Allahım. .

Abi eski oyuncu borçları havadan ödenmeyecek herhalde. Bi de bu var. Kazım'a tamamen umut bağlama ama hepimiz sezona dair kritik yapacak olgunluktayız sanırım. Artma imkanı yok bu sene. 7-8 bandında olsa yeter.

Tamam da o zaman çıkıp "seçilirsem apartmanın önüne havuz yapıcam " moduna girmesin. Biz de çok uç şeyler beklemiyoruz

Ya bu kadar zormu adam gibi para verecek bir sponsor bulabilmek ?
3.5 milyon veriyor Odeabank yokmu buna getirelebilecek çözüm önerisi mesela tamm ülkemizde basketbol pek sevilmiyor o yüzden Le Bron Jamesi bile getirsen reklamda oynatsan istediğin etkiyi yaratamayabilirsin.

Ama şöyle bir şey yapılamaz mı atıyorm sponsor aranırken onlara dense ki siz bizim sadece isim sponsorumuz olmayacaksınız, futbol takımızdan Sneijder - Selçuk - Burak hatta Sabri sizin 1 reklam filminizde oynayacak, ne bileyim sizin ürününüzü kullanacak yada sizin hastanenizin tanıtımını yapacak vesaire tarzı futboldan maddi değil ama manevi destek alınamaz mı ? Bu durumda verilen rakam dahada yüksek olabilir belki..

Yani artık şunu anlamalıyız isim sponsorluğundan gelen miktar ancak bu kadar oluyor, bu tarz değişik denemelerde yapılmalı benim düşüncem tabi çok saçmada gelebilir :)

Valla Liv Hospital skandalından sonra 3 yıllık 9,5 milyon euro hiç fena değil benim için. En azından sponsorun ve yönetimin katacakları belli olsun da ayağımızı yorganımıza göre uzatalım. Bu bakımdan olumlu buldum sponsorluk anlaşmasını. İddia gelirleri, yönetim katkısı falan derken 7 milyon euro civarı bir bütçemiz olacak muhtemelen.

Taraftar da elini taşın altına koysun artık, kombine satın alsın maçlara gelsin. Sadece konuşmakla olmuyor. 200 liradan 5000 kombine satılsa 1 milyon lira eder. Basketbol için süper para.

Subeye kimsenin itimati kalmadi bu sezon olanlardan dolayi ama daha resmi aciklama bile gelmeden boyle atip tutmakta kusura bakmayin ama tam ergen hezeyani.

Pazarlama AS'den 12 milyon TL sponsorluk payi ayirdik dedi mevcut kurdan hesaplarsak 5 milyon Dolar'a yakin para yapar bunun minimum 2 milyon Dolari erkek basketbola ayrilir.

Onun disinda Huawei'ninda forma sponsoru olacagini dusunuyorum. Kulubun kendi geliri 3/4 milyon dolar diye soylenmisti, yonetiminde ufak katkisiyla 10 milyon dolar yapar asagi yukari.

Mevcut sartlarda kotu degil, kimse adamlardan 10 milyon dolarlik bir sponsor bulmasini beklemiyor sanirim, dunyada oyle bir ornegi yok cunku. ( Ulker, Efes, Armani kendi takimlari adamlarin )

Once bi resmi aciklamalari, rakamlari gorelim, onun uzerinden konusalim.

Bana gore suan steril butcemiz 12 - 13 milyon Dolar civarinda ama gecen seneki borclarimiz falan var. Onlar odenmeden zaten bu sezon planlamasi yapilmasin. Once onlar odensin, gelecek sene yine 10 milyon dolar'a cekilir butce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...