• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milano Lafayette'yi almış David Pick'in ifadesi ile Baron kitlemiş Milano'ya

Sadece okuduklarıma bakınca avrupaya çok uygun olabilecek bir guard gibi boyu da fena değil 2 numara da oynar ama defans sorunlu sanırım deliciliği nasıl ?

Şöyle diyeyim, savunması üst düzey değil ama, çalışkan. Bire-birde savunma olarak geçilmez bir oyuncu değil ama, takım savunmasında sırıtmaz. Çok delici değil Wolters, oyunu daha çok aklıyla oynayan, şutu iyi ve oyun görüşü yüksek bir oyuncu. Beşiktaş alırsa direkt sıçrama yapar. Fikir vermesi açısından Summer League'de ki son maçının özet görüntüleri (07.07.15):

https://youtu.be/PH-V9ByH00A

Bu da NBDL 2014-15 videosu:

http://youtu.be/UUUkKJ1FvCQ

Şöyle diyeyim, savunması üst düzey değil ama, çalışkan. Bire-birde savunma olarak geçilmez bir oyuncu değil ama, takım savunmasında sırıtmaz. Çok delici değil Wolters, oyunu daha çok aklıyla oynayan, şutu iyi ve oyun görüşü yüksek bir oyuncu. Beşiktaş alırsa direkt sıçrama yapar. Fikir vermesi açısından Summer League'de ki son maçının özet görüntüleri (07.07.15):

https://youtu.be/PH-V9ByH00A

Bu da NBDL 2014-15 videosu:

http://youtu.be/UUUkKJ1FvCQ

Parmağını kırdı diyorlar twitterda doğru mu acaba ?

Galatasaray Anayasası Madde 1 : Gidenin yeri hiçbir zaman daha iyiyle dolmaz.
Galatasaray Anayasası Madde 2 : Gidenin yerine bazen kimse gelmez.

Justin Carter konusunda.

Willie Reed zu Nets.

Willie Reed Nets ile 1 yıllık kontrat yapmış.

Galatasaray Anayasası Madde 1 : Gidenin yeri hiçbir zaman daha iyiyle dolmaz.
Galatasaray Anayasası Madde 2 : Gidenin yerine bazen kimse gelmez.

Justin Carter konusunda.

Willie Reed zu Nets.

Kadın takımındaki oyunculardan başka ilaveten Carlos Arroyo içinde geçerli,bilerek gitmesine göz yumulan gitsin diye sorunlar çıkartıp oyuncu(lar) gidincede aleyhinde dedikodu çıkarıp kötülemeler,haklı taraflarını unutturup veya saptırıp entrikayla oyuncuların kaçmasına sebep olup oyuncusunu

kötüleyen Avrupa'da belki Dünya'da başka kulüp yönetimleri yoktur herhalde,işin garabet tarafı buna engel olmak isteyenmi yok yoksa pasifizemi edildiler ?

Fatih Solak boştamı ? Al sana o numara pivot

Nokta transferler yapacaktır Ergin hoca bu konuda lütfen ümitsizliğe kapılmayalım daha fazla,geç olucak belki ama bizi isim olarak olmasada performansları ile tatmin edicek bir takım kurulucaktır.

Ergin Hoca beobasket ile çalışıyor bildiğim kadarıyla, biri sormuştu.

Bu arada cidden 2-3 sene öncesine bakarak çok kötü durumdayız diyebiliriz. Hocanın geldiği ilk sene cidden yerli kadromuz açık ara en iyisiydi ülkenin. Ender-Sinan-Cenk-Ersin-Furkan-Engin-Sertaç-Göksenin rotasyonu yabancısız playoff potasına girebilecek bir rotasyon bence biraz daha yerli bench takviyesi yapıldığında.

Bu sene ise elimizde yerli olarak pek alternatif yok ne yazık ki, Kerem ne kadara kalacaktı bilmiyorum ama bence Ender ve Kerem'in gönderilmesi hataydı. Evet beğenmeyebilirsiniz fakat yerli alternatiflere baktığımızda gayet iyi oyuncular. Şafak-Sinan-İzzet-Ege ve olursa Dusan-Serhat belki Ersin rotasyonu hem yetersiz hem tecrübesiz Sinan ve Ersin hariç. Bence özellikle ligde başarıyı belirleyen faktör yerliler ve uzun maraton düşünüldüğünde (ki eurocupta uzun yollara,zor deplasmanlara gideceğiz) yerli takviyelerini çok yeterli görmüyorum açıkçası.

Bununla birlikte TED Kolejliler'in Geceviciusu alabildiği ortamda oyuncu bulamazsak vay halimize.

Eyüp Yıldız pooh jeter ı unutturacak bir oyuncu ile anlaşmaya yakın olduğumuzu söylemiş, kim olabilir sizce?

Serhat büyük ihtimal daçka'ya gidecek. Şu durumda alınacak başka yerli kalmadı. Kötü durumdayız gerçekten. Şu anda altı yabancı alsak dahi ana rotasyonda yer alıcak bi sinan var, geri kalanlar 5-10 dakika civarı alır.
Bari cenk kaçmasaydı dicem ama keşkeler le olmuyor işte.

Ridnour nereden çıktı arkadaşlar? Bana genç Kazım falan demeyin sakın.
Adam NBA harici Avrupa ya adım atmadı. Yaşı da ilerledi.(34) Bu saatten sonra buralara yolunun düşeceğini sanmam.

Serhat büyük ihtimal daçka'ya gidecek. Şu durumda alınacak başka yerli kalmadı. Kötü durumdayız gerçekten. Şu anda altı yabancı alsak dahi ana rotasyonda yer alıcak bi sinan var, geri kalanlar 5-10 dakika civarı alır.

O zaman Emir işi olmayacak demektir. Bence son zamanlara kadar bekleyip Ağustos ortalarında falan Emir'i Fener'den uygun bir fiyata isteyelim. O zaman zorda kalırlarsa alabiliriz.

Parmağını kırdı diyorlar twitterda doğru mu acaba ?

Evet, sol el orta parmağı kırıldı SL maçında. 4/6 hafta sürecekmiş iyileşme süreci. Basketbolcuların birçoğunda olan bir sakatlık maalesef.

Ridnour nereden çıktı arkadaşlar? Bana genç Kazım falan demeyin sakın.
Adam NBA harici Avrupa ya adım atmadı. Yaşı da ilerledi.(34) Bu saatten sonra buralara yolunun düşeceğini sanmam.

Yok Twitter'dan falan duymadım sadece benim istediğim bir oyuncu.

İşte bu hiç iyi olmaz ..yanlız dört yabancı kısaları var üzerine Ender ve Mehmet altı eder Serhatı alırlarsa Emire yer kalmıyor gerçi Emir de fenerden çıkacak mı bellı değil ayrıca Daçkanın ne yaptığını anlamadım bir sürü vasat vasat üstü oyuncuyu dolmuş olurlar fark yaratacak oyuncu ise çok az

Ben Ergin hocanın keyifli gülerek konuşmalarına umut bağladım. Herşey kötü gitse bu adam bu kadar mutlu olamaz, mutlu taklidi bile yapamaz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcus Williams olabilir mi acaba o oyuncu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri