2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Serhat kaçarsa Emir işi zaten çok zor piyasasa boşta bir tane belli seviyenin üzerinde kısam yerli kalıyor paniğe gerek yok Tofaş sezınunda %40 ile üçlük atmıştı :)

Vallahi 194-195 boyunda 2. Sene once yaklaşık 5 asistan ortalaması ile Avrupanın önemli liglerinden birinde toplam asist sayısında 5. İnciymiş combo guard savunmada da sert bir oyuncu var.Onu alırız gibi geliyor bana

Kesinlikle Emir ya da Dudleyden birini almalıyız bu kısır yerli piyasasında 5-10 dk rotasyon bile oluştursalar yeter hoş bana kalsa genç oyunculara yönelirim ilk 5 dinlendirseler yeter.
Ne kadar nefret etsekte ya da istemesekte Emire,Semihe,Serhata muhtacız şuan bu kural yüzünden bunlar olmayacaksa ilk 5 dinlendirecek 2nci plan yerliler olsa da yeter bence Karşıyakada zaten böyle şampiyon oldu önümüzde bir örnek var malum.
Hoca genelde 9 kişi ile oynuyor böyle oynamayı seviyor ilk 5 e bütçeyi gömmekte yarar var dışardan Göksenin,Ege,Şafak gibi oyuncularda bilumum bize dinlenme süresini sağlayacaklardır.

Kim hocam bu isim, duyum mu temenni mi anlamadım :)

Vallahi yerli kısa alacaksak Emir bence zor Serhat@Daçka denmeye başlandı geriye kim kaldı ? Onlar Evrenin Tofastaki istatistikleri yabancı oyun kurucuyu kadroya almadılar sezonun belli bölümünden sonra Evren pg oynadı asist ortalaması falan epey yüksekti toplam etkinlik puanı da Serhattan yuksektı :)

Belki emir benim en sevmediğim basketbolcudur ama gelirse bize çok katkı verir,joker oyuncu olur,dudley ise artık eski katkılarını veremez diye düşünüyorum,jeter'i unutturacak transfer konusuna gelince bin senedir bu muhabbetleri görüyorum,hep boş hep boş bu sefer dolu olsa ne yazar,inanmicam inanmicam duyum değil mi inanmicam ...

Sene başında Marcus Williams'ı yazmıştım sıkça. Piyasa git gide daralırken getirebilsek keşke. Burun kıvırma lüksümüzün olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.

Ayrıca Emir'in getirebilme ihtimalimiz sıfıra yakın. 1,6 milyon euro civarına çıkamayız, ikincisi EL'de mücadele etmiyoruz.

Sene başında Marcus Williams'ı yazmıştım sıkça. Piyasa git gide daralırken getirebilsek keşke. Burun kıvırma lüksümüzün olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.

Ayrıca Emir'in getirebilme ihtimalimiz sıfıra yakın. 1,6 milyon euro civarına çıkamayız, ikincisi EL'de mücadele etmiyoruz.

2m'da versek, başkasına kiralar yine de bize vermezler Emir'i..Bize yar olmasın diye, İlkan'ı ve İzzet'i aldı adamlar...

Şuan Andre Dawkins var freeagent yanılmıyorsam bence üzerinde durulması gereken oyunculardan tabi risk taşıyabilir.
[video=youtube;44z6qV82MtM]https://www.youtube.com/watch?v=44z6qV82MtM[/video]

2m'da versek, başkasına kiralar yine de bize vermezler Emir'i..Bize yar olmasın diye, İlkan'ı ve İzzet'i aldı adamlar...

Zaten gerçekçi bi hedef değil abi...

Bari şu yerli transferleri açıklasalar da azıcık rahatlasak. Böyle belirsizlik hiç hoş olmuyor. Açıklayın işte kardeşim, taraftara illallah ettirtmenin alemi ne? Mazoşist bu kulüp resmen.

Zannedersem o siteyi güncellememişler...
Transfer yasaklıları arasında KSK, BJK ve Selçuk da var. Her üçüde de son 1 ay içerisinde çeşitli transferler yaptı...

Fibanin resmi sitesi böyle ciddi bir konuda guncellemeyi ihmal etmezlersanirim. KSK cezasi nedeni ile anlastigi oyuncularlarla resmi sözleşme yapamadi şeklinde bi haber vardi.Onu görünce baktim ben de.Zaten biz de KSK da resmi duyuru yapamiyor bir BJK yapti sanirim ama belki de resmi anlaşma olmadan yaptılar onların basketbol şubenin kurumsal düzeyi bizden bile kot u

No dont panik :)Ne yazıkki eldeki tek güvencemiz koçlarımızı rahat tavırları benim merakım transfere değil bu sezonki kombine ve salona gelicek taraftar sayısına malum mangalda köz bırakmıyoruz işte Sabriye verilen para bu falan filan diye tamamda bügün 35 bin kombine satıyoruz futbolda bi elimizi taşın altına koysak bi ilgi göstersek inanın kulüp bu kadar ilgisiz olmicak ama nerde sadece forumda asıp kesiyoruz sırf bu yüzdenki bayan basketbolu kapatacaklar adım adım oraya gidiliyo malesef böyle inşallah bu sezon ilgi gösteririz ne dim hea transfer illaki olur dert etmeyin klasik bi cümle ama Ergin hoca öyle rahat konuşmaz bi bildiği vardır yoksa çeker gider yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...