Kaynak eyüp yıldız arkadaşlar...Açıkçası transferde itibar ettiğim tek kişi...
Ergin Ataman'a en ufak bir eleştiri gelince yine küçük düşürücü sözler söylenmeye başlamış.
Nefret eden insanların Galatasaraylılığı azalmıyor siz bunları söyleyince ama nefretleri daha çok artıyor.
Hamza'ya her şeyi söylemek serbest, Ünal Aysal'a serbest, Fatih Terim'e serbest, Dursun Özbek'e serbest, Özyer'inden Mahmuti'sine, Cem Hocasından bilmem kimine kadar herkese serbest, Sabri'ye serbest, Arroyo'ya serbest, herhangi birine serbest ama haşa Ergin Ataman'a eleştiri getirmek büyük suç.
Nefret ediyorum kendisinden, davranışlarından, karakterinden, her şeyinden.
Suç mu?
Arkadaş ister sev ister nefret et banane. Suç mu dedim ben.
Eleştiren adamla niye dalga geçiyorsunuz? İster basketbol açısından ister sevgi ve karakter açısından insanlar beğenmek zorunda mı?
Saygı nerede?
Ergin Ataman'a en ufak bir eleştiri gelince yine küçük düşürücü sözler söylenmeye başlamış.
Nefret eden insanların Galatasaraylılığı azalmıyor siz bunları söyleyince ama nefretleri daha çok artıyor.
Hamza'ya her şeyi söylemek serbest, Ünal Aysal'a serbest, Fatih Terim'e serbest, Dursun Özbek'e serbest, Özyer'inden Mahmuti'sine, Cem Hocasından bilmem kimine kadar herkese serbest, Sabri'ye serbest, Arroyo'ya serbest, herhangi birine serbest ama haşa Ergin Ataman'a eleştiri getirmek büyük suç.
Nefret ediyorum kendisinden, davranışlarından, karakterinden, her şeyinden.
Suç mu?
Ergin Ataman ile iki senelik sozlesme imzalanmistir. Bu profesyonel bir is akdidir, bunun karsiliginda erkek basketbol takimi basarili olursa devam eder olmazsa ona gore bir karar alinir. Sevmek, tapmak yada nefret etmek cok bi anlam ifade etmiyor. Tek gereken ortak payda olan Galatasaray in basarisi icin kendisini desteklemek tir. Gerisi bos laf.
Simdi bu basliga geri donmek amaciyla Caddy Lalanne hakkinda detayli bilgisi olan bir arkadas varmi bize ikinci pivot olarak katki verirmi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha önce de bir yerlerde ismi geçmişti bizim için ama pek ihtimal vermemiştim .Ataman daha önce hiç çaylak oyuncu ile çalışmışmıydı ?
Patric Young [emoji2]
Şunuda demeseymiş iyiymiş hocam :
"Ayrıca (Murat Özyer'i kastederek) Galatasaray Lisesi mezunu, basketbolun her kademesinde görev yapmış, bütün konuları bilen arkadaşımızla yollarınızı ayırdınız. Bir an önce bu hatanızı telafi edin."
Simdi bu basliga geri donmek amaciyla Caddy Lalanne hakkinda detayli bilgisi olan bir arkadas varmi bize ikinci pivot olarak katki verirmi?
Bu yalçın granit abi yıllardır hep konuşur akıl verir başka bir işe yaramaz. Galatasaray'ın para üretecek adamlara ihtiyacı var.