• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynak eyüp yıldız arkadaşlar...Açıkçası transferde itibar ettiğim tek kişi...

Golf seyretsinler hocam. Tam onlara göre...

Ergin Hoca şu anda tüm EL takımlarında görev yapacak kaliteye de, donanıma da, karizmaya da, tecrübeye de sahiptir. Ve böylesine sorunlu bir sezona rağmen gitmek yerine maaşında indirime gidip taraftarı olduğu takımda kalmayı, gönül verdiği renkler altında mücadele etmeyi seçmiştir. Değerini bilelim! Bir daha onun gibisini zor buluruz!

Ergin Ataman'a en ufak bir eleştiri gelince yine küçük düşürücü sözler söylenmeye başlamış.

Nefret eden insanların Galatasaraylılığı azalmıyor siz bunları söyleyince ama nefretleri daha çok artıyor.

Hamza'ya her şeyi söylemek serbest, Ünal Aysal'a serbest, Fatih Terim'e serbest, Dursun Özbek'e serbest, Özyer'inden Mahmuti'sine, Cem Hocasından bilmem kimine kadar herkese serbest, Sabri'ye serbest, Arroyo'ya serbest, herhangi birine serbest ama haşa Ergin Ataman'a eleştiri getirmek büyük suç.

Nefret ediyorum kendisinden, davranışlarından, karakterinden, her şeyinden.

Suç mu?

Ergin Ataman'a en ufak bir eleştiri gelince yine küçük düşürücü sözler söylenmeye başlamış.

Nefret eden insanların Galatasaraylılığı azalmıyor siz bunları söyleyince ama nefretleri daha çok artıyor.

Hamza'ya her şeyi söylemek serbest, Ünal Aysal'a serbest, Fatih Terim'e serbest, Dursun Özbek'e serbest, Özyer'inden Mahmuti'sine, Cem Hocasından bilmem kimine kadar herkese serbest, Sabri'ye serbest, Arroyo'ya serbest, herhangi birine serbest ama haşa Ergin Ataman'a eleştiri getirmek büyük suç.

Suç mu?

siz de şunu bilin ki kendisini bu denli kulübüne adamış, her türlü fedakarlığı yapmış bir adam için sizin kurduğunuz tarzda cümleler kuruldukça benim de ona olan sevgim, saygım, bağlılığım artıyor.

Suç mu?

Tekrar sormak istiyorum, transfer basligi ergin ataman'i ovme yada yerme icin uygun bir baslikmi??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaş ister sev ister nefret et banane. Suç mu dedim ben.

Eleştiren adamla niye dalga geçiyorsunuz? İster basketbol açısından ister sevgi ve karakter açısından insanlar beğenmek zorunda mı?

Saygı nerede?

Arkadaş ister sev ister nefret et banane. Suç mu dedim ben.

Eleştiren adamla niye dalga geçiyorsunuz? İster basketbol açısından ister sevgi ve karakter açısından insanlar beğenmek zorunda mı?

Saygı nerede?

Çünkü eleştiren adam eleştirirken saygısızlık yapıyor.Ne şekilde cevap verilmesini bekliyorsun

Ataman basligi altinda tartissaniz ben bu baslik altinda okumak istemiyorum artik ataman tartismasi.

Ergin Ataman ile iki senelik sozlesme imzalanmistir. Bu profesyonel bir is akdidir, bunun karsiliginda erkek basketbol takimi basarili olursa devam eder olmazsa ona gore bir karar alinir. Sevmek, tapmak yada nefret etmek cok bi anlam ifade etmiyor. Tek gereken ortak payda olan Galatasaray in basarisi icin kendisini desteklemek tir. Gerisi bos laf.

Simdi bu basliga geri donmek amaciyla Caddy Lalanne hakkinda detayli bilgisi olan bir arkadas varmi bize ikinci pivot olarak katki verirmi?

Suç mu?

İş ahlakını beğenmiyorum. Oynattığı basketboldan zerre kadar haz etmiyorum. Galatasaray'a gelirken bile yaptığı Gsbonus kart şovları hala gözümün önünde. Cin gibi adam, sanki takımı hayrına çalıştırıyormuş gibi basketbol piyasası için iyi diyebileceğimiz bir paraya imza atıyor ve tribünlere oynayarak kahraman oluyor. Sanki bedava yapıyor işini! Kendi de biliyor Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz. Ve en önemlisi ben bir taraftar olarak her şeyi affederim ama son hafta oynanan Ted kolej maçını/tiyatrosunu unutmam/unutmayacağım! Bu lafımı ister anlayın ister anlamamazlıktan gelin.

Sorunuzun cevabını vereyim : Ergin Ataman indirim yaptı ve kaldı. O bize değil biz ona muhtacız. Suçlu biziz yani :)

Ergin Ataman ile iki senelik sozlesme imzalanmistir. Bu profesyonel bir is akdidir, bunun karsiliginda erkek basketbol takimi basarili olursa devam eder olmazsa ona gore bir karar alinir. Sevmek, tapmak yada nefret etmek cok bi anlam ifade etmiyor. Tek gereken ortak payda olan Galatasaray in basarisi icin kendisini desteklemek tir. Gerisi bos laf.

Simdi bu basliga geri donmek amaciyla Caddy Lalanne hakkinda detayli bilgisi olan bir arkadas varmi bize ikinci pivot olarak katki verirmi?

Daha önce de bir yerlerde ismi geçmişti bizim için ama pek ihtimal vermemiştim .Ataman daha önce hiç çaylak oyuncu ile çalışmışmıydı ?

Daha önce de bir yerlerde ismi geçmişti bizim için ama pek ihtimal vermemiştim .Ataman daha önce hiç çaylak oyuncu ile çalışmışmıydı ?

Patric Young [emoji2]

Bazen bazı yorum yapan kişilerin renkdaş olduğuna inanmıyorum,arkadaş saygı çercevesinde yazmış burası koçun tartışma başlığı değil diye hala ikili diyaloğa devam ediyorsunuz,özel mesaj diye bir şey var ordan sürdürün lütfen diyaloğunuzu !

Patric Young [emoji2]

Doğru yazdıktan sonra aklıma geldi gerçi birkaç aylık profesyonel tecrübeden sonra aldık onu o tam sayılmaz :) .Nasıl bir oyuncu bilmiyorum ama bu tarz bir transferde oyuncunun yeteneğinden çok karakteri,zekası ve maliyeti daha önemli bence

Şunuda demeseymiş iyiymiş hocam :

"Ayrıca (Murat Özyer'i kastederek) Galatasaray Lisesi mezunu, basketbolun her kademesinde görev yapmış, bütün konuları bilen arkadaşımızla yollarınızı ayırdınız. Bir an önce bu hatanızı telafi edin."

Evet maalesef saçmalamış şubenin birebir içinde olmadığı ve verdiği zararları bilmiyor olsa gerekki bunları söylemiş,bilse herhalde böyle konuşmazdı.

Çölde vaha gibi oyuncu ismi düştü kimse ilgilenmedi ilginç :) Yerli transferi ile ilgili bir bilginiz var mı orada pek seçenek de yok

Bu yalçın granit abi yıllardır hep konuşur akıl verir başka bir işe yaramaz. Galatasaray'ın para üretecek adamlara ihtiyacı var.

Güzel kardeşim senin demek istediğin anlamda adamın belki imkanı yok zaten adam 80'li yaşlarda,bu adamın tecrübelerinden fikirlerinden istifade etsinler fırsat buldukçada Galatasaray Spor Kulübü yönetimlerine uyarılarda bulunuyor o yaşta yine basketbol şubesini düşünüyor

bir şeyler yapılsın diyor hemde genel kurulda onu yapanda yok koskoca camiada,eğer işe yaramaz ve benzeri dokunaklı eleştiriler yapacaksak isim vereyim hep beraber onu eleştirelim,Adı İnan Kıraç;geçen günde yazdım tekrar yazmayım uzun uzadıya kısa geçeyim bu adam kulüp

içinde her türlü o kadar söz sahibi olmasına rağmen faydaları verdiği zararların 10'da biri etmez yani hiç bir işe yaramaz tabirini bu adam için kullanmalıyız,gerçekten faydalı olmak isteyen birinin başkan olarak seçilmesinide istemez seçimlerde o derece etkin ve malum ailenin damadı...

Öncelikle Caddy Lalanne hakkında yorumcular olumlu konuşuyor...

Açıkcası videodan bende beğendim. Hem sırtı dönük oynayabiliyor, Orta mesafe şutu da var. Pivot hareketlerinde çok hızlı...
Bence alırsak başarılı bir transfer yapmış oluruz.
Ribaundları çok iyi, ama blok özelliği ile ilgili çok fazla bir izlenimim olmadı...

Birde Erign Hocaya karşı eleştiriler için polemiğe girmeden birkaç söz söylemek istiyorum. Zamanında ben ve birkaç kişi Oktay MAhmudi'yi eleştirirdik. Kendi adıma hiçbir zaman saygısızlık yapmadım. Ama bugün Ergin Ataman'a ahlaksız diyenler, Oktay Hocayı öyle bir korurlardıki,Oktay Hoca koç değil, sanki GS'a basketbolu getiren efsaneydi. BJK'a ilk maçı verdikten sonra, bizim yaptığımız eleştirilere bu korumacılar çok sert cevap vermişlerdi. O günden sonra bu foruma 1-1,5 yıl yazmadım. Ama takip ettim, ha ben yazmadım forum birşey kaybetdimi tabiki hayır, kimse o muhabbete girmesin lütfen...

Şimdi keser, balta, sap... hepsi döndü. Süreçte Biz bizi eleyen Ergin Hocanın gelişine sevindik. Oktay Hoca yüzünden 1 sene geç gelen şampiyonluğun, Euroleague çeyrek finalinin, ligde finalin keyfini çıkardık. Oktay Mahmudiyi seven, gitmesine üzülen arkadaşlardan bazıları Ergin Hocaya destek verdiler, kmileri sevmese de saygı duydu, kimileri baştan tavrını kurdu ama bir bölüm bazıları da varki ne zaman takım formsuz olsa, işler ters gitse, şuursuzca Ergin Hocaya saldırmaya başladılar. Bunların başında da polemiğe girmemek için ismini vermiycem ama biri var. Arroyo gelmeden önce, hatırlarsınız bir süre işler kötüydü, o zaman şuursuzca saldırdı, sonra biz yenilgisiz giderken bir anda ortadan kayboldu. Tek kelime yazmadı. Ne zaman gelecek sene oldu, Euroleague'de 1-2 malubiyet aldık gene çıktı, çeyrek finale çıktık, ligde finale çıktık, gene kayboldu...Şimdi gene çıkmış ortaklıkta. Tavsiyem bu kişinin mesajlarına, duyumlarına itibar etmeyin...

Ergin Hocayı eleştirebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, nefret de edebilirsiniz... Herşeye saygı duyarım. Ama yiğidi öldürün hakkını verin... Ergin Hocaya ahlaksız derseniz, elbet size cevap verecek, Ergin Hocayı sevenleri bulacaksınız...

Ben başarının ancak Ergin Hoca ile geleceğine inananlardanım. Ancak her koçu da eleştiririm, bu forumunda amacı bu zaten. Bazen haklıyımdır, bazen haksız... Oktay Hocayı da, Ergin Hocayı da eleştirdim. Efes taraftarı olsam, kariyerine bakmadan İvkovic'i, FB'li olsam OBradovic'i de eleştiririm. Ama hiçbir zaman bu koçlar hakkında ahlaksız diyecek kadar alçalmadım...

Bir kulübün başkanlığına aday oluyorsan sadece futbolda değil bütün branşlarda planların hazır olacak,Dursun Özbek'in yokmuş bu belli oldu,bence artık kongre üyelerimizle,seçkinliğimizle övünmeyelim çünkü yaşanan herşeyde onlarda sorumlu.Ne talihsiz bir kulübüz be ... Bütün zenginlerimiz Galatasaray'dan nasıl nemalanırız derdinde,ellerini taşın altına sokmuyorlar,arada Galatasaray'ı medyada yer almak için kullanıyorlar,başkanlık için birilerini öne itiyorlar,o seçilen kişide ne yapacağını bilemiyor,durumu idare etmeye çalışıyor,zaten işler iyice karıştığında kaçmak gibi bir seçenekte var ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri