Sana katılmak imkansız! Butun yasananlara ve üzerindeki psikolojik baskiya ragmen adamin tek dayanağı galatasaray! Ve ben sahip cikarim arkadaş. Netekim en iyi Türk koçtur tartısilmaz bile.. Ve de iyi Galatasaraylı.. Bunlari haksiz buluyorum..
Aynı paralelde düşünmesek de seviyeli cevabınız için teşekkür ederim. Galatasaraylı lığın Galatasaray'ı çalıştırmak için gerekli bir kriter olarak görmüyorum. Ayrıca son 3 sezonda ligimizde ve elit sayabileceğimiz liglerde koçların yıllık ücretlerini de araştırmak ve bu verilerle konuşmak daha sağlıklı olur bence. Bunu öğrenebileceğimiz bir kaynak varsa rica edeceğim sizden.
Arkadaslarimizin da dedigi gibi hocayi tartismayi artik birakiyorum. Ancak son kez cevap vermek istedim. Spor ekonomisi hayli farkli bir sektor. Yoneticilerinden tutunda sporculara kadar alinan ucretlerin icersinde bir cok etmen var; ki bunlar medyatiklikten menajer becerisine, taraftar ile butunlesmislikten "takim ici dengelere", kazanilan basarilardan(uluslararasi) yonetimle iliskilere kadar bircok girdi etki ediyor. Yani istediginiz degerler elde edilse bile cokbelirleyici olmayabilir..
Gelgelelim ayni paralelde dusunmedigimiz bir gercek. Ben ergin atamana kimilerine itici gelen imajina ragmen sahip cikilmasi gerekliliginin elzem oldugunu degerlendiriyorum. Gelen sampiyonluk(lar), top16 vs vs. Simdi Obra veya ivkovic tadinda bir koc getiremeyecegimize gore kimi getirirsek getirelim ergin hoca kadar galibiyete oynayan bir takim kuramaz. Orhun ene den sonra banvitin basina gelen yunan koclar gibi kisiler le mi iddiali olacagiz?
Her neyse konu dagiliyor. Son kez soylemek istiyorum! Ergin atamandan onceki son 8-10 sezonda Galatasaray basketbolu ne haldeydi suan nerde. Bence basketbolun fatih teriminden fazlasidir ergin ataman!
Sent from my iPhone using Tapatalk