• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ah türk olan dixon u kacırmayacaktık.

Yanına mis gibi bo mccalebb i alırdık tadından yenmezdi..

Bu arada Kalinic i istiyorum ben 3 numaraya.. 600.000 e alırız aslında.

Kalinic'i Fener istiyor biz nasıl 600.000'e alacağız.

Onu Ülker alsın Miskoyu Kızılyıldızı Zengin etsinler Sırplara çalışmayı seviyorlar malum :)

Kalinic için 1 milyon civarı buy-out konuşuluyor. Neden bahsediyorsunuz ?

Malum Antic,Dixon,Kalinic hep beobasket oyuncusu maksat obra kazansın Misko kazansın Kızılyıldız kazansın mubarek Sırbistanı kalkımdırma fonu uzak dursunlar yani

Beyler kimi önersem pahalı diyorsunuz.

Tamam ucuz 3. Sınıf sokak basketbolcularını topluyalım. Koş koş oynayalım. Bunumu istiyorsunuz ?

Hedef euro cup sampiyonlugunu hoca dedi. Bende hedefe uygun oyuncu öneriyorum.

Birkaç mesaja birden cevap yazacaktım ama hem kimse üstüne alınmasın hemde kalabalık olmasın diye ayrı yazayım dedim.

Kalinic için 1-1,2 m buyout konuşuluyor sağda solda.
Dublijevic için 2m

Serhat içinde daçka söylentileri vardı.

Tamam ucuz 3. Sınıf sokak basketbolcularını topluyalım. Koş koş oynayalım. Bunumu istiyorsunuz ?

Kalinic de sorun pahalı olması değil değmez o adama o paralar Ülker verir ancak zaten Beobasket oyuncusu malum Kızılyıldıza destek çıksınlar işte

Foruma hafif alaycılık kokan mesajlarla giriş yaptın kardeşim.. Hayırlısı olsun...Umarım hoşgelmişsindir..
Fenerbahçe önce bir Avrupa kupası kazansın bakalım..Ondan sonra bizde şampiyon olalım düşüncesiyle oyuncularına talip oluruz...

Kalinic de sorun pahalı olması değil değmez o adama o paralar Ülker verir ancak zaten Beobasket oyuncusu malum Kızılyıldıza destek çıksınlar işte

Yalnız Obradovic bu sene hariç kariyerinin hiç bir döneminde Misko'dan oyuncu almadı. Hatta sırf bu yüzden çok eleştirildi..

Obradovic kendi menejeri aynı zamanda oyuncu menejeri Rasko dan oyuncu aldı Fenere 2 senedir.

Siz Raskovic İle Misko yu karştırdınız sanırım :)

Foruma hafif alaycılık kokan mesajlarla giriş yaptın kardeşim.. Hayırlısı olsun...Umarım hoşgelmişsindir..
Fenerbahçe önce bir Avrupa kupası kazansın bakalım..Ondan sonra bizde şampiyon olalım düşüncesiyle oyuncularına talip oluruz...

Benim önerdiğim oyuncular Kalinic Dublijevic Bo Mccalebb Hunter vs.

Ergın hoca bizi umutlandırdı bende o umuta yönelik yıldız isimleri saydım.

Alaycılıkla alakası yok.

Hep diyorum Cem Uzan a basketbol şubesi verilmeli..

Yalnız Obradovic bu sene hariç kariyerinin hiç bir döneminde Misko'dan oyuncu almadı. Hatta sırf bu yüzden çok eleştirildi..

Obradovic kendi menejeri aynı zamanda oyuncu menejeri Rasko dan oyuncu aldı Fenere 2 senedir.

Siz Raskovic İle Misko yu karştırdınız sanırım :)

Bu seneyi konuşuyoruz şu an Obranın tarihini değil ki :) Dixon'ın Antic'in menejeri dediğime göre karıştırma yok renktaş Kalinici de paket yapıyorlar işte Ülkere gerçi bir TC vatandaşı olarak üzülmüyor değil insan ama Şikeden ceza alan bir klüp için de üzüldüğümüze değmez

Kalinic keşke alsak denilecek bir oyuncu değil. Atletik olmasının yanında pek bir albenisi yok. Hızlı hücum yapan takımlarda iş yapabilir, ama set oyununda çok fazla katkı vermesi zor... Şutu istikrarsız, savunması da orta seviye... Hatırlarsanız Justin Carter, deplasmandaki Kızılyıldız maçında Kalinic'i madara etmişti. Fenerbahçe bu adamı neden istiyor, bilemiyorum.

Kalinic keşke alsak denilecek bir oyuncu değil. Atletik olmasının yanında pek bir albenisi yok. Hızlı hücum yapan takımlarda iş yapabilir ama set oyununda çok fazla katkı vermesi zor... Şutu istikrarsız, savunması da orta seviye... Hatırlarsanız Justin Carter, deplasmandaki Kızılyıldız maçında Kalinic'i madara etmişti. Fenerbahçe bu adamı neden istiyor, bilemiyorum.

Sırbıstana destek olmayı seviyorlar demek ki :)

Benim önerdiğim oyuncular Kalinic Dublijevic Bo Mccalebb Hunter vs.

Ergın hoca bizi umutlandırdı bende o umuta yönelik yıldız isimleri saydım.

Alaycılıkla alakası yok.

Hep diyorum Cem Uzan a basketbol şubesi verilmeli..

Peki dostum hoşgeldin o zaman :)

Kalinic keşke alsak denilecek bir oyuncu değil. Atletik olmasının yanında pek bir albenisi yok. Hızlı hücum yapan takımlarda iş yapabilir, ama set oyununda çok fazla katkı vermesi zor... Şutu istikrarsız, savunması da orta seviye... Hatırlarsanız Justin Carter, deplasmandaki Kızılyıldız maçında Kalinic'i madara etmişti. Fenerbahçe bu adamı neden istiyor, bilemiyorum. Bu bütçeli takımların oyuncusu değil.

1990 doğumlu ama. Savunması orta seviye demişsiniz ama Kalinic in savunması orta seviyeyse Avrupada iyi savunmacı yok demektir.

Kalinic avrupanın en iyi savunmacılarından biridir Dunston,Perperoglou-Sloukas gibi çok iyi savunmacıdır.

Şutu ile ilgili dedikleriniz doğru ama genc daha. Calısarak düzeltir.

Pek Kalinic fanı sayılmam ama Carter ın pik yaptığı maçı alıp Kalinic i sildi mantığı bu forumdaki ve Aziz Yıldırım ın Fener deki kökleşmiş mantığıyla aynı yere çıkıyor.

Seneler önce Bobby Brown Fb ye 40 küsür sayı attı hala burada onun ekmeğini yiyor, Shawn James desen Maccabi nin parlattığı onlarca uzundan biri ama Fener uzunlarını bir maç denize döktü, McCalebb de keza aynı şekilde. Batiste geldiğinde de ölüydü o kadar söyledik ama burada çok etkilenenler olmuştu mesela. Şimdi Gist bile Pana da bir şeyler yapıyor görününce herkes anlamıştır organizasyon ve sistemin önemini.

Menajerlere yönelik transfer yapa yapa böyle oldu bu piyasa işte, 20-30 tane oyuncu etrafında dönüp duruyor başa oynayan takımlar.

Artık geçtiğimiz yılki hatalara düşmememiz gerektiği anlaşılmıştır. Nolan Smith gibi %60 küsürle serbest atış atan, savunmada aksayan veya Maric ve Vougiukas gibi sırf EL tecrübesi var diye oyuncu almamalıyız.

1990 doğumlu ama. Savunması orta seviye demişsiniz ama Kalinic in savunması orta seviyeyse Avrupada iyi savunmacı yok demektir.

Kalinic avrupanın en iyi savunmacılarından biridir Dunston,Perperoglou-Sloukas gibi çok iyi savunmacıdır.

Şutu ile ilgili dedikleriniz doğru ama genc daha. Calısarak düzeltir.
1991 doğumluymuş. :) Mesele savunma ise, dış atış zaafiyeti de sorun değilse, dünya piyasasında bir sürü siyahi, atletik oyuncu bulabilirsiniz. O zaman neden Avrupalı bir beyaz? Ayrıca savunması da söylediğiniz kadar üstün değil. Kötü de değil tabi... Behiç Bey'İn söylediği gibi tek bir maçı baz alarak da yazmıyorum. Bu sene Kızılyıldız ile 4 maç yaptık. EL'de başka maçlarını da seyretme fırsatı bulduk.:)

Güzel olurdu Dixon-Bo ikilisi.Bo şutu kötü olmasına rağmen fenerde gayet iyi sezon geçirmişti.Özellikte çaldığı toplar,savunması ve bir hayli de skorer oynuyordu.Şimdi eser kalmış mıdır bilmem ama hocanın da ona yöneleceğini pek sanmıyorum

Boşta olan başüstü oyun kuruculara bakalım.

Huertas bu sene dip yaptı ama yetenekleri tartışılmaz kendine liderlik güvenini veren bi takımla yeniden doğabilir ekonomik şartlara göre bu risk alınabilir.
Draper da çözüm olabilir Real'de ve Efes'te defansive backup guard olarak görüldü ama Efes'te sorumluluk zamanı geldiği zaman Hücum yeteneklerini sergiledi zaten hatrımda kalan Eurocup mvpsi olmuştu Real'e gitmeden bu Hücum yetenekleriyle.
Marcus Willliamsı zaten tanıyoruz konuştuk.

Bunlar dışında

Jocop Pullen
DJ Cooper
Darius Adams
Gal Mekel
Randy Culpepper
Daniel Ewing

Boşta olan oyuncular bunların altına düşersek seviyemiz düşer en aşağı seviye bu Olmalı oyun kurucu için.

Sebastian Telfair'i alma şansımız olabilir mi? Kazandığı paraları bilmiyorum son dönemde... Sağlam adamdır...Hatta Ergin Hoca'nın aradığı isim diyebilirim...

Çin'deki konratı bitmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri