• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dwight Buykcs'a da teklif yapabiliriz. Valencia'da tutturamadi ama bizim seviyemiz icin fena olmaz.

Semih onun buy out u pahalı değilmiydi yav. Yanlışmı hatırlıyorum

Hayır kolu kırıldı Lakers serbest bıraktı..Free agent şu anda...Tanımıyorum oyuncuyu ama nasıl bir oyuncu fikrim yok...

Buy outu olmamasi lazim. Kolu ne zaman kirildi Cem abi?

Williams - Safak
Brown - Sinan - Goksenin
Micov - Mitchell
Green - Izzet - Ege
Lasme - Semih

Tony Mitchell yedirirler mi ki acaba ya da millet fark etmeden alabilir miyiz?Alirsak sağlam iş yapmış oluruz

Williams - Safak
Brown - Sinan - Goksenin
Micov - Mitchell
Green - Izzet - Ege
Lasme - Semih

Kadronda

5 numara rotasyonu 1. Sınıf kaliteli

4 numara rotasyonu ise 3. Sınıf be kardeşim.

İzzet rezil durumda. İlkan de bari.

Kadronda

5 numarada da Semih sorunu var malesef ancak teşcilli şikecilere uygun bir karakter kendisi

Kadronda

İlkan'da şikebahçe ne güzel kazık yemişti. Göya javtokas falan olucaktı ( dövme görünce anca benzetme kapasıteleri bu kadar. Neyse ilkan'da rap yapmaya devam etsin kendi düşen ağlamaz. Ha keza izzet içinde kuyruk acısı var bu fenevli şikesever arkadaşların, sonuçta bi dünya bonservis verip aldılar maaş desen gene yüksek ama şimdi bize bedavaya geliyo ya çocuk ona ağlar dururlar.

Neyse zaten bunların işlerine gelince cumhuriyetin son kalesi fb falan ama ülker şöyle bi feyk atsın sponsorluktan çekiliyorum hooop 180 derece dönüş aman abi yapma abi ayakları. Hakeza sandığa fb forması falan giyip giderler ama ferit şahenk ve nihat özdemir'in aldığı topçunun peşinde koşarlar.
Esasında Türkiye'deki çürümüşlüğün sporda vucud bulmuş halidi bu fenevbahce li dalkavuklar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pullen-Şafak
Webster -Sinan - Göksenin
Micov-Serhat
Green(Davis, Randle)Ege-Izzet
Vidmar-Thabeet (Stepheson)

Eger Mitchell şartları kabul ederse Serhat yerine Mitchell fena olur.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Justin Dentmon - Şafak
Sinan - Göksenin - Dyson
Micov - Serhat
Harangody - izzet - Serhat
Henk Norel - Duşan

Vidmar Banvit ile anlaştı haberleri vardı.
Onu listeye yazmayın.

Icimden bi ses gecen sene ibb de oynayan su anda summer leaguede dallasta oynayan stephenson i rotasyona katacagimizi soyluyor. Cok da maliyetli olmaz sanirim. Su an da washingtonla oynuyorlar

Bence biz bu başlığa yazmayalım,bizi komik duruma düşüren ve düşürecek bir yönetime sahibiz.Sizlerin buraya yazdığı isimler 1-2 gün sonra başka takımlara gidiyor,bize alınacak oyuncu kalmıyor :)

Buraya yazmayalım demiyorum aslında yazalım ama Galatasaray için değil,genel için yazalım,zaten buraya yazılanları Galatasarayımız dışında bütün takımlar değerlendiriyor.

Ergin hocayı herkes kadar bende seviyorum,karizmasına yaptıklarına hayranım,onun varlığı teselli ama bazı şeyleri Ergin hocada hak ediyor belki,yani Ergin hoca 5-6 yıllık sağlam bir organizasyonun başında olamaz,illa kaosla,sorunlarla,az bütçeyle kurulmuş takımlarla başarı kovalar gibi bir sonuç çıkıyor ortaya,bu sene geçen sezon ki sorunları yaşayacağız gibi ama bu sefer ben Ergin hoca hak ettin diyeceğim,çünkü geçen sezon ki hataların hepsi bu sezonda yapılıyor ve bunu ergin hoca seçti

Vidmar Banvit ile anlaştı haberleri vardı.
Onu listeye yazmayın.

Nihat bey Dublijevic'i istiyorum diye dalga geçtiler burda. Sence imkansız mı almak ?

Futbolda İboovic gelicek diyorlar o zaman klüpte para var

Nihat bey Dublijevic'i istiyorum diye dalga geçtiler burda. Sence imkansız mı almak ?

Futbolda İboovic gelicek diyorlar o zaman klüpte para var

Estafrullah renktaş ne dalgası dalga geçsek Kalinic konusunda geçerdik.Sonuçta isimler çok önemli de değil Türkiyeye basketbolu getiren klüpten bahsediyoruz bir şekilde başarı gelir başkaları gibi Ülkerle tanışmadık basketbolla hem başarıda herşey değil malum herseyi sonuçla ölçenler sonra tescilli şikeci oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri