• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş ne Ibrahimovic'i Allah aşkına ya. Kulüpte para yok. Hamza Hamzaoğlu dün çıkıp dedi ki Gomes'i istiyoruz ama 9 milyon euro bonservisinin inmesi gerekiyor diye. 1 gün sonra Beşiktaş Fiorentina ile 0 bonservise anlaşıyor. Tiyatro oynanıyor kulüpte! Koskoca Galatasaray 15 gündür sponsorluk için Huwai kapısında yaptı rezil oluyor! Lisenin her sene düzenlediği pilav gününde ölümsüzlük iksirli pilavdan yiyen dinozorların en büyük orgazm malzemesi olan futbol bu haldeyken bizim sevdiğimiz basketbol ne olacak... Kadın basketbolu için sponsor olacak olan "Mektep" sayın CAN TOPSAKAL'ın vurdumduymaz tavırları sonrası 1 milyon dolarlık anlaşmadan vazgeçti. Erkeklerde Odeabank çok komik bir para veriyormuş ve başka alternatif yokmuş. 15 güne dananın kuyruğu kopar bu kulüpte!

Gaudelock'ta Çin'e gitti..Adamlar çöktü resmen Avrupa'ya...2 yabancı sınırı var..Orada kontenjandan serbest bırakılanları takip etmek lazım...

BJK Evreni almis,Nate Wolters ilk tercih olmak üzere gelişim liginden PG bakıyorlarmis ayrica Justin hamilton ile ilgileniyorlar.Enginin de hala gitmesi gündemde bizim de ilgimiz var mi acaba ?

Estafrullah renktaş ne dalgası dalga geçsek Kalinic konusunda geçerdik.Sonuçta isimler çok önemli de değil Türkiyeye basketbolu getiren klüpten bahsediyoruz bir şekilde başarı gelir başkaları gibi Ülkerle tanışmadık basketbolla hem başarıda herşey değil malum herseyi sonuçla ölçenler sonra tescilli şikeci oluyor

Kardeş bir basketbol platformunda her mesajının sonunda teşkilli şikeciler demek doğrumu sence ?

Benim kuş olup olmadıgımı öğrenmek için cocukca seyler yapıyorsun farkındayım ;) ama yapma. Burası Galatasarayımızın basketbol konusu adalet bakanlığı değil...

Son olarak bu senede basarı gelmezse Ergin Ataman istifa etsin bi zahmet.

Kardeş bir basketbol platformunda her mesajının sonunda teşkilli şikeciler demek doğrumu sence ?

Benim kuş olup olmadıgımı öğrenmek için cocukca seyler yapıyorsun farkındayım ;) ama yapma. Burası Galatasarayımızın basketbol konusu adalet bakanlığı değil...

Son olarak bu senede basarı gelmezse Ergin Ataman istifa etsin bi zahmet.

Kuş dediğiniz nedir bilmiyorum sizin ne olduğunuzu öğrenmek gibi bir derdim neden olsun ayrıca ,referans algıya gerek yok bu forumda herkesin ne olduğu gayet net ..resmi ve yasal olarak şikeciliğ tescillenmiş bir tüzel kişilik her ortam da tescilli sıfatı ile anılabilir ad aktraması deniyor buna hakaret falan değil yani adalet bakanlığı vs olmasına gerek yok şikeciden şikeci diye bahsetmek gayet olağan değil mi şikeciye sikeci hırsıza hırsız yalancıya yalancı denir çocukluk olsun diye yada başka bir amaç için denmez öyle oldukları için denir bunda baska bir anlam aradığjı da ilk kez görüyorum siz de aynı şekilde şikeci diyorsunuzdur gayet normal yani üzerinize alnımayın lütfen gerçi neden gocundunuz hiç anlamadım .

Summer League'de bu gece dikkatimi çeken maç Washington-Dallas maçıydı ve takip etme şansım oldu. Daha önce harika seçim olur dediğim Jarrid Famous'ı bugün tekrar değerlendirdim. 19 dakikaya 16 sayı 9 ribaund sıkıştırdı . Uzunlardaki dalgalanan performanstan bahsetmiştim , Famous düzenli olarak belirli bir çizgide kalıyor. NBA yapacağını düşünmüyorum açıkçası , geçitğimiz yıl Filipinler'de istatistiklerin altını üstüne getirmişti. Oyuncuyu Avrupa arenasına kazandıran takım iyi bir pivot bulmuş olur . Summer League'den sonra kontrat durumunu , nereye gideceğini takip edeceğim . Ribaundlarda çok başarılı , çok iyi yer tutuyor ve sezgileri üst düzey . İkili oyunlardan sonra bitirişleri de oldukça iyi seviyede. Parmak hassasiyeti de gayet iyi.

Ligde olan oyunculardan bi yabancı kadrosu baktım fena olmadı Ligimizde kaliteli oyuncular mevcut Josh Carter,Higgins(cska),Strawberry(oly)gidenlerden birkaçı.

Rowland(collaway-draper)Şafak-Türk
Sinan-Janning(vujacic-De vries)-Göksenin
Micov-Manny Harris(meija-sam young)
Warrick(chuk Davis-Jj Johnson)-Ersin-Ege
Stepheson(Dragicevic-Buckner)-Semih-İzzet

bu tarz bi kadroya Fit okurum.

Summer League'de bu gece dikkatimi çeken maç Washington-Dallas maçıydı ve takip etme şansım oldu. Daha önce harika seçim olur dediğim Jarrid Famous'ı bugün tekrar değerlendirdim. 19 dakikaya 16 sayı 9 ribaund sıkıştırdı . Uzunlardaki dalgalanan performanstan bahsetmiştim , Famous düzenli olarak belirli bir çizgide kalıyor. NBA yapacağını düşünmüyorum açıkçası , geçitğimiz yıl Filipinler'de istatistiklerin altını üstüne getirmişti. Oyuncuyu Avrupa arenasına kazandıran takım iyi bir pivot bulmuş olur . Summer League'den sonra kontrat durumunu , nereye gideceğini takip edeceğim . Ribaundlarda çok başarılı , çok iyi yer tutuyor ve sezgileri üst düzey . İkili oyunlardan sonra bitirişleri de oldukça iyi seviyede. Parmak hassasiyeti de gayet iyi.

Gelirse Patrick Young'tan daha büyük katkı sağlar.
Taraftarın da sevgilisi olur.

Birkaç mesaja birden cevap yazacaktım ama hem kimse üstüne alınmasın hemde kalabalık olmasın diye ayrı yazayım dedim.

Kalinic için 1-1,2 m buyout konuşuluyor sağda solda.
Dublijevic için 2m

Serhat içinde daçka söylentileri vardı.

Dublijeviçe 2 veren kusura bakmayın da salakoğlu salaktır açık net :-)

DJ Kennedy'de sen önermiştin dimi Oğuzhan?? Öyleyse her iki önerinde harika gerçekten...

DJ Kennedy'de sen önermiştin dimi Oğuzhan?? Öyleyse her iki önerinde harika gerçekten...

Evet ben önermiştim,teşekkür ediyorum abi. DJ Kennedy'yi yaklaşık 7-8 aydır takip ediyorum ve Summer LEague'de de Houston maçlarını kaçırmamaya özen gösterdim. Kennedy tarzı oyuncuları seviyorum aslında bunun da etkisi yansımış olabilir gözlemlerime. Çok kolay faul alıyor rakipten , penetre ederken durdurulması güç bir oyuncu. Yani Jamont Gordon'dan sonra gördüğüm en kuvvetli kısalardan birisi. DJ Kennedy gelir buraya tüm ligi domine eder diye bir iddiam yok ama çok faydalı olacağına inancım tam. Doğal bir skorer , şuta bağımlı şutuyla yaşayan bir oyuncu değil. Düzenli ribaund katkısı veriyor , uzunların arasından net savunma ribaundu çekiyor yani gözü baya kara. Şutu iyi Kennedy'nin , geçtiğimiz yıl %37 ile 3lük attı , bunu biraz daha ilerlettiği takdirde çok komple bir oyuncu olacak.Top çalma , ribaund istatistiklerini sürekli yüksek seviyelerde koruyor ve gücü sayesinde savunmada da etkin rol oynuyor.Solak olması da ayrı bir avantaj.Sadece soluna değil her iki yöne de etkin penetreler yapıyor

Oyuncunun en büyük dezavantajı basında veya sosyal medyada ön planda olmayışı. Bunun sebebini araştırmalı aslında. Sahada birçok işi birden yapabilen , liderlik vasıfları olan bir oyuncu daha etkin konumda olabilmeli. Eğer hakettiği kontratları alamaz sıradan bir takımda yoluna devam ederse gelecek yıl bunu sorgulaması gerekir.

Bir nevi Harden diyebiliriz yani Kennedy e

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seth Curry-Dj Kennedy ve Famous önerilerin çok yerinde Oğuzhan kardeşim tebrik ederim.
Ergin Ataman izlemiştir umarım bu isimleri.

4 numara için Almanya liginde tubingen'de oynayan Augustine Rubit benim önerim.Fundemental olarak pozisyonuna göre çok iyi bir oyuncu.Yüzü dönük hücumu özellikle yavaş ayaklı 4 numaralar için büyük bir tehdit oluşturuyor.Oldukça Savaşçı bir oyuncu olan Rubit'in ribaund sezgiside üst seviyede.Hücüm ribauntlarında etkili bir oyuncu. Atletik özellikleri ve ayak çabukluğu fark yarattığı konular olurken en büyük eksiği dış atışları olarak gösterilebilir.Dış atışlarını geliştirebilirse 3 numarada da rakibe fiziksel üstünlük sağlayabilir.
Boy - 2.01
14.2 sayı 7.4 ribaunt 1.2 asist
Serbest Atış - %77 İki sayı - %58 Üç sayı - %31

Seth Curry-Dj Kennedy ve Famous önerilerin çok yerinde Oğuzhan kardeşim tebrik ederim.
Ergin Ataman izlemiştir umarım bu isimleri.

Teşekkürler. Aslında daha çok Dentmon ve Hopson'a yoğunlaşmalıyız çünkü hocanın kısa tercihleri daha çok Avrupa arenasında boy göstermiş , büyük takım olgusuna uyum sağlayabilecek isimler oluyor. Yani bu bağlamda Dentmon ve Hopson olursa harika olacak en azından şöyle düşünelim Dentmon > M.Williams , Dentmon > Nelson . Dentmon'ı ben çok eleştirirdim Zalgris senesinde , çok kıymetli bir skorer ama biraz fazla " çatlak " . Bütçemizin düşmesi hedeflerimizin düştüğü anlamına gelmez yani mümkün olduğu kadar bunu reddetmeliyiz. Bunun için de potansiyeli asla düşük tutmamalıyız. Eğer potansiyelli ama sorunlu bir takımı "yönetebilirsek" o zaman iddiadan bahsedebiliriz. Ben hocanın teklif yapması muhtemel kısalar olarak bu 2 oyuncuyu görüyorum tabi sadece uzun bakmaya gitmediyse.

Uzun olarak birçok isim döndü forumda sadece ben değil diğer arkadaşlar da böyle önerilerde bulunuyorlar. Summer League'i veya Avrupa liglerini takip eden birçok arkadaş var forumda ve bu gerçekten çok sevindirici.Gsbasket'i diğer oluşumlardan ayıran en büyük özellik donanımlı insanların biraraya gelip sohbet etmesi , çözüm çabası içerisinde olması.

Evet ben önermiştim,teşekkür ediyorum abi. DJ Kennedy'yi yaklaşık 7-8 aydır takip ediyorum ve Summer LEague'de de Houston maçlarını kaçırmamaya özen gösterdim. Kennedy tarzı oyuncuları seviyorum aslında bunun da etkisi yansımış olabilir gözlemlerime. Çok kolay faul alıyor rakipten , penetre ederken durdurulması güç bir oyuncu. Yani Jamont Gordon'dan sonra gördüğüm en kuvvetli kısalardan birisi. DJ Kennedy gelir buraya tüm ligi domine eder diye bir iddiam yok ama çok faydalı olacağına inancım tam. Doğal bir skorer , şuta bağımlı şutuyla yaşayan bir oyuncu değil. Düzenli ribaund katkısı veriyor , uzunların arasından net savunma ribaundu çekiyor yani gözü baya kara. Şutu iyi Kennedy'nin , geçtiğimiz yıl %37 ile 3lük attı , bunu biraz daha ilerlettiği takdirde çok komple bir oyuncu olacak.Top çalma , ribaund istatistiklerini sürekli yüksek seviyelerde koruyor ve gücü sayesinde savunmada da etkin rol oynuyor.Solak olması da ayrı bir avantaj.Sadece soluna değil her iki yöne de etkin penetreler yapıyor

Oyuncunun en büyük dezavantajı basında veya sosyal medyada ön planda olmayışı. Bunun sebebini araştırmalı aslında. Sahada birçok işi birden yapabilen , liderlik vasıfları olan bir oyuncu daha etkin konumda olabilmeli. Eğer hakettiği kontratları alamaz sıradan bir takımda yoluna devam ederse gelecek yıl bunu sorgulaması gerekir.

Evet kardeşim izledim bu akşam 3-4 maçını ve cidden beğendim...Zaten, Alman liginde de süper istatistikler yapmış...Tek ekleyeceğim buna guard özellikleri , forvet özelliklerine göre biraz geri planda..İzlediğim maçlarda da tamamen forvet gibi kullanmışlar Kennedy'i ...Bu noktada, bize güzel bir ekleme olup olmayacağı alacağımız diğer oyunculara bağlı...Micov'un yanına iyi bir Türk bulunursa 2-3 oynayandan ziyade 1-2 oynayan bir yabancı ağırlık kazanacağı için lüks olur...3 numaraya Türk gelmezse , 2-3 oynayan oyuncu elzem hale geleceği için düşünülmesi gereken bir oyuncu haline gelir..

Bu arada Kutay'a rastgele bir link atmıştım maçlarından..Biraz etkisiz bir maçına denk gelmiş..laola1.tv'de ligteki bütün maçları var..İlgilenenler google'da video bölümünde 'Ludwigsburg full match basketball' araması yaparak ulaşabilirler...

Dentmon - Seth Curry - Şafak
Sinan - Göksenin - DJ Kennedy
Micov - Emir
Augustine Rubit - Ege - izzet
Jarrid Famous - Semih
Maliyeti düşük verimi yüksek olabilecek bir kadro olabileceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri