Hocanin kafasindaki takim bence biraz net gibi bir kac kez daha yazmistim ilk sene geldiginde kurdugu kadroya benzer kadro kurmaya cabaliyor. Yani ataman sistemini degistirmiyor.
Swingman transferi olacak bir tane sanirim. Pg transferi kritik gibi duruyor. Bence oyunu yönlendirecek biri olacak. Sinan combo gibi kullanilacak. Micov gecen sene o kadar yüzdeli atamadi ama iyi sutör onu duragan sutör olarak kullancaz.
Pg xxx-safak rotasyonu olacak
Sg Sinan-göksenin (jamont gordon etkisi sinandan beklenir)
Sf micov schilpp (Hawkinsten beklenen katki beklenecek shilpden micovdanda domercanttan beklenen)
Pf- green ataman sistemine uygun mu bilemedim (erceg ya da macvan-o da sut atan uzun olarak gelmisti ne kadar bizde atamasa da)( denize katiliyorum Powell iyi tercih olur) izzet ve ege ole rotasyon tamamlicaz
C bence buraya semihi mutlaka almaliyiz çünkü hoca sanirim sofoyu alacak(keske almasak) ve bir atletik pick and roll bitiren bir savunmaci famous u christmas a tercih ederim.
Bu kadroda pg kim olacak önemli soru rowland mi olacak dentmon mi keske kerem tunceriyi alsak 7-8 dk katki verseydi. ama bence yil icinde sut atan bir sg alalim ya da yaz liginden bulalim hemen

bizde kendi yeni kyle kuric,jayce carol,jon dieblerimizi bulalim