2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sponsorluk rakamı 3 milyon euro. Eğer bi o kadar da klüp koyarsa iddia, tv ve diğer gelirlerle beraber 8 milyon euro civarı bir bütçe olucak deniyor. Tabi bu daha kesin deil çünkü klüp bu parayı vericek mi yada şube ile hangi yönetici ilgilenecek belli değil. Plan yok program yok, hocanın durumu hakeza muallakta, bu yönetimin bir kanadının basketbol ile alakalı fikri okullar olmasa milli eğitim bakanlığı ne güzel olurdu mantığı. Eğer tahmin ettiğim kişi sorumlu olursa, ki öyle gözüküyor, gayet sıkıntılı bir süreç bizi bekler. Playoff yapmanın başarı sayılacağı bir anlayış hakim olucaktır şubeye.

Sorun bütçe değil... KSK'nın toplam bütçesi 3 milyon euro ve yaptıkları ortada... 7-8 milyon euro bütçe ile ligde ve EL'de başarı kovalayan bir takım kurulabilir. Ancak başkan basketbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını vaad edip, 3-4 milyon euroluk bir anlaşma yaparsa, kamuoyuna yalan söylemiş olur. Asıl sorun bu...

Sorun bütçe değil... KSK'nın toplam bütçesi 3 milyon euro ve yaptıkları ortada... 7-8 milyon euro bütçe ile ligde ve EL'de başarı kovalayan bir takım kurulabilir. Ancak başkan basketbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını vaad edip, 3-4 milyon euroluk bir anlaşma yaparsa, kamuoyuna yalan söylemiş olur. Asıl sorun bu...
Aynen Katılıyorum

Eyüp Yıldız â€￾@eyupyildizz 8 sa.8 saat önce
GS erkeklerde Odeabank ile anlaştı 8 milyon avro bütçe var Ergin hocada büyük ihtimal kalıyor yani umutlu olabiliriz

Marko, Samuels, Hackett, Langhford, Delaney gibi isimler konuşuluyor hangileri gelir neler olur bilemiyorum

Galatasaray, Eurolig'e başvuracak TR pazarı için önemli bir kulüp olduğu anlatılacak ve bütçe garantisi verilecek kabul edilirmi bilmiyorum.

Bence isimlerden daha önemlisi istikrar ve güven ortamı. Eğerki oyuncu ayda 1 defa parasını alamadığı için antremana çıkmayacaksa Teodosiç, Lasme, gelse ne olur ki. 1-2 tane isimli yıldızdansa rollerin güzel bir şekilde dağıldığı takım oyununun öne çıktığı bir yapılanmadan yanayım. Geçen seneki kadrodan Sinan, Carter, Young dışında birazda Micov kalsa yeter. Artık ribaund pozisyonunda kısalan, faullerden kız gibi kaçan bir 4 numara takımda görmek istemiyorum. Varsın üçlük atmasın. Oyuna girdiği zaman 15 saniye topu eveleyip geveleyen sonra abuk subuk işler yapan, sıkıştığı zaman sürenin dolmasına 2 saniye varken pivota taş atar gibi top atan 1 numarada görmek istemiyorum. Litvanyalılara eli düzgün derler, bize gelen Litvanyalı gibi gözüken ama aslen Belaruslu olan sözüm ona şutörüde görmek istemiyorum. En önemlisi artık sezon ortasında takımın yarısı kaçmış, yarısı şantaj yapan bir oyuncu topluluğunu yaratan yönetimde görmek istemiyorum. Bencte sadece havlu sallayan genç yedekler olacağına 7-8 dakika oynayan Cevherdir, Cemaldir, Barıştır bunlara bile razıyım. Bu taraftar çok çekti, borç para ile gidip bilet aldı, son parasını otobüse verdi evine dönmek için.. Varsın yıldızımız olmasın ama adam gibi bir organizasyonumuz olsun. Haberlerde skandal şok diye artık manşetleri görmeyelim....

Avrupa piyasasını takip eden biri değilim, keza izlemekten haz almadığım NBA piyasasını da. Dolayısıyla şu gelsin, bu gelmesin deme hakkını kendimde görmüyorum.

Kalırsa Ataman, giderse yerine gelecek isimden tek bir beklentim var; savaşan takım. Maç seçen, 20 atarken 30 yediren, rakip yanından geçerken eskortluk yapan oyuncu istemiyorum. Sözün özü; sonuç ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayan, savunma karakteri olan bir takım görmek istiyorum parkede.

Bütçe 7-8 milyon avro olacaksa koş koş takımı kur en güzeli. Türk oyuncuları da mümkün olduğunca atlet özellikli olanlardan ve hırslı olanlardan seç.

Odeabank'in bu 7-8 milyon Euro'luk bütçesi sadece Erkek takımı için mi ?
Eğer bütçe bu ise yönetimde 2-3 milyon euro versin.
10 milyon euro'ya çok iyi kadro kurulur.

Odeabank'in bu 7-8 milyon Euro'luk bütçesi sadece Erkek takımı için mi ?
Eğer bütçe bu ise yönetimde 2-3 milyon euro versin.
10 milyon euro'ya çok iyi kadro kurulur.
Odeaban 5.5m euro veriyor bunun 2m eurosu kadın takımı için geri kalan 3.5 milyonu erkek takımına aktarılacak üzerinide sanırsam yönetim karşılayacak toplamda bütçe 8m euro olacak.

Valla Dursun Özbek tam küçük Ünal Aysal çıktı. Önce Ergin hocanın yanında bir duruş sonrasında ise ayrılığa zorlayıcı hamleler. Biz bu filmin benzerini gördük isyan ettik adımız Mamhutispor'luya çıktı. Şimdi yine isyan ederiz bu seferde Atamanspor'lu oluruz. Sıkıntı yok

Şu an yapılması gereken önce Ergin Ataman'ı tutmak ve buna düşman olan zat'ın basketboldan uzak durmasını sağlamak. Bunun dışında hemen ardından söz verildiği gibi, söylendiği gibi tarihin sponsorluk anlaşmasını netleştirmek.

Eğer baskanın dediği tarihi rakam 10 milyon doların altındaysa zaten skandal olur ilk golü yeriz.Koskoca Galatasaray baskanı 3,5'lere tarıhi diyorsa off derim.

Öncelikle şu meşhur tarihimizin en büyük gelir getirecek sponsorunun ne kadar bütçe vereceğini öğrenip daha sonra da Ergin Ataman ile masaya oturmak lazım. Sonrasını Ataman ve ekibi geçen sezondan çıkardığı derslerle halledip Sinan Güler hariç tüm kadroyu değiştireceklerdir. Hadi hayırlısı şimdiden.

Para elbet önemli ama Karşıyaka 3 Milyon Euro ile bu kadroyu kuruyorsa bizimde 7-8 Milyon Euro'ya iyi bir kadro planlaması yapmamız gerekir.

Bu da kolpacı çıktı. Galatasaray başkanı aday olurken atıp tutuyor tarihin en büyük sponsorluğu diye sayıklıyor lakin seçim bitmiş bir hafta olmuş hala şu "tarihin en büyük sponsoru" ortada yok. Yazıklar olsun. Koca kulübü Lise derneğine çevirenlere, eş dostu üye yapıp "üyelerin çoğu liseli değil" diye atıp tutup bu üyelerin çoğunun o %40'ın eşi çoluğu çocuğu olması beni rahatsız ediyor. Stadda mı kongre yapacağız diyen zihniyet bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...