2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perşembe günü herşey netleşecek anladığım kadarıyla. Bence anlaşırlar hocayla iki espiriyle zaten aradaki buzlar erir, sonuçta gölge aktörler bu adamlar o şubedeki bütün dertleri hoca çekti. iki tarafın da egosu bir şekilde tatmin edilir tatlıya bağlanır. Endişem bu süre zarfında piyasadaki adamların kaçması. Efes çok hızlı girecek gibi görünüyor transfer piyasasına, bütçe bir an evvel belirlenmeli.

Gençler o değil de Bayern - Alba maçını izliyorum bu John Bryant müthiş oynuyor eğer Bayern gerçekten bırakacaksa kesinlikle düşünülmeli.

Bence bütçe nasıl ocaksa olsun,şu reggie redding'i bizim türk takımları veya bir başka takım kapmadan almalıyız.Guard olarak aslında eric maynor falanda iyi iş yapar.Nbadeyken potansiyelli bir isimdi ama patlamayı yapamadı.

Odeabank 5.5 milyon euro sponsor olucak galiba.
Yönetimde 8 milyon euro'da hem kadın hem erkek takımı için ekleyecek galiba öyle birşey okumuştum.
13.5 milyon euro yapar 3.55-4 milyon euro kadınlara gitse 9.5-10 milyon euro bize yeter.

Gençler o değil de Bayern - Alba maçını izliyorum bu John Bryant müthiş oynuyor eğer Bayern gerçekten bırakacaksa kesinlikle düşünülmeli.
John bryant daha Avrupa'ya gelmemişken çok istemiştim bize gelmesini hatta Cem Akdağ Döneminde ufak tefek temaslarda oldu sanırım ama bir türlü gerçekleşmemişti,ben kadromda her zmn john bryant gbi bir adam olsun isterim ki kendini de çok geliştirdi ama john bryantın olduğu takımda ndong gbi lasme gbi caydırıcı uzunlar da olması gerekir

Yabancı oyuncular

PG:Will Bynum (1.200.000)
SG:Tyler Haws (500.000)
SF:Marko (900.000) Sotty Hopson ( 800.000)
PF:N.Caner Medley (900.000)
C:Samerdo Samuels (1.000.000) John Bryant (700.000)

6.000.000

Türk oyuncular

PG:Barış Ermiş (500.000) Nikolov
SG:Sinan (750.000) Gmöksenin ( 250.000)
SF:Göktürk Ural
PF:Barış Hersek (500.000) Ege Arar
C:Sertaç Şanlı (400.000)

2.400.000

6.000.000
2.400.000
toplam 8.400.000 euro yapar gayet iyi bir kadro bence. Hemde bol rotasyonlu.

Abi gerekirse cebinden vericeksin ama o bütçeyi yüksek tutacaksın madem söz verdin. Ayrıca bayan takıma nasıl 4 milyon ayrilicak KSK 4 milyona takım kurdu diyorsunuz bizim bayan takımı KSK dan daha mı pahali ?

Bayan takımı 2m euro erkek takımı 3.5m euro Odeabankın verdiği bütçe bu bayan takımına bütçe eklenmeyecekmiş erkek takımına bütçe eklemeyi düşünüyorlar 4.5-5m euro kadar.
Şahsen böyle cepten vererek değirmen dönmez dönmüyorda her sene sabit bir bütçemiz olmalı belki bir aşağısı veya bir yukarısı olabilir en fazla.Yoksa bu sene 8m bütçe seneye 3m bütçe dengesizlik olur beklentiler yükseliyor çünkü.

Bende bi kadro yapayım bütçe falan bilmiyorum hani oyuncu fiyatlarını da çok bilmiyorum ama kadro yapılanması önemli bence onları yazmak istiyorum.
öncelikle savunma yapan mücadele eden bi takım görmek sanırım hepimizi çok mutlu edecek. tam da slogana uygun son topa kadar bırakmayan bir oyuncular topluluğu olmamız lazım.
kısa pozisyonu için;
bir delici oyuncu savunma özelliği de iyi orta seviyenin üstünde olan: Bo tarzı biri
Oyunu rahatlatacak fundemantel özellikleri iyi olan asist özelliği olan biri : Hackett tarzı biri
şutu olan yine savunma yönü iyi biri : Marko paşa :) (tarzı biri değil direk o )
zaten sinan gibi parlayan bir yıldızımız var.
engin-barış ikilinden biri (ender sabretmek zor geliyo bana ama ender kalırsa da bir şey demem)
Cenk Akyol efeste süre bulamaz gibi. bir şekilde alsak ne iyi olur cenk olmazsa serhat alınabilir fenev bırakırsa...
guard rotasyonu böylelikle hem delici hem şutör hem de savunma özellikleri olan bir toplam oluyor.
uzun pozisyonu için:
aslında burada bir karar vermeliyiz.
burada birbirini tamamlayacak 4-5 ler tercih edilmeli.
sutu olan bir uzun ve pota altı özelliği olan uzun yan yana kullanılmalı. misal kerem gönlüm ve young bir arada olmuyodu.
bir tane atlet bekçi olması önemli takımda. buraya yabancı oyuncu isimleri yazmıcam ama erceg olsun istemiyorum.
Uzun pozisyonu için 3 yabancı alınırsa 6 yabancı oyuncumuz oluyor. bence 7 yabancıyla başlamamak lazım lige.
Uzun türk oyuncu sayısı önemli keremi tutacak mıyız bir sorumuz, Sertaç alınsaydı bence iyi olabilirdi anteple anlaşmış deniyor. Samet Geyik alınsın isterim.
Furkan nba de tutunamazsa hemen geri almalıyız ama sanmıyorum bu sene kendini deneyecektir.

Ntvspor'da Efes'in Lasme ve Perperoğlu'ndan vazgeçebileceğini okudum.Bilmiyorum doğruluk payı varmı ama Perperoğlu'nu Ergin hoca havada kapar ( Can Topsakal haberlerine kulak asmayın hem o tükürdüğünü yalamaz hemde Dursun başkan Ergin hocayı yüzüstü bırakmaz basketbol şube sorumlusu Ural Aküzüm olacak, sponsorda büyük ihtimal Huawei ve Ergin hocada devam edecek ) çünkü bir röportajında en beğendiği 3 numaranın Perperoğlu olduğunu söylemişti !!! Keza Lasme'ye de hayır demez sanırsam ? Efes bize ikisinide bırakırmı zor ama paraya bakar :)

PG: B.Brown --- Barış --- Nikolov
SG: J.Anderson ---Sinan --- Göksenin
SF: Perperoğlu --- Carter --- Göktürk
PF: Erceg --- Ege --- Kerem
P : Samuels --- Furkan ( Young )

Alsana Final Four yapacak kadro maksimum 11 milyon dolara kurulur bu takım ( Bu kadroyu yap Euroleague yönetimi bırak Wıld Card'ı üste para verir :D ) Şaka bir yana böyle bir kadro olsa tadından yenmezmiş.... Erceg den Ergin hoca vazgeçemez diye düşündüğümden pota altı sertliği yumuşak kalacak ama diğer yönlerimiz çok ağır basar beee :cool:

Bayan takımı 2m euro erkek takımı 3.5m euro Odeabankın verdiği bütçe bu bayan takımına bütçe eklenmeyecekmiş erkek takımına bütçe eklemeyi düşünüyorlar 4.5-5m euro kadar.
Şahsen böyle cepten vererek değirmen dönmez dönmüyorda her sene sabit bir bütçemiz olmalı belki bir aşağısı veya bir yukarısı olabilir en fazla.Yoksa bu sene 8m bütçe seneye 3m bütçe dengesizlik olur beklentiler yükseliyor çünkü.
Muhakkak ki Taşıma suyla değirmen dönmez ama sen Galatasaraysan ya adam gbi istikrarlı bir sponsor bulacaksın yıllık 10 milyon dolar civarı bir parayı cebine koyacaksın ya da güçlü bir sponsor bulmayı beceremiyorsan Bütçeye ciddi katkılar yapacaksın kulüp olarak.sen Galatasaray'sın Karşıyaka vb Örnekler gbi 3 milyon dolara takım kurma lüksün yok artık,dönem Değişti bütçeler Değişti rekabetçi olmak istiyorsan harcaman gerekiyor.sadece harcamakta yetmez akıllıca harcaman gerekiyor..sen şampiyonluk istiyorsan Ülker gbi 20 milyon euro bütçe koyamasan bile ortaya bir 10 milyon euro bütçen olmak zorunda sen Galatasaray'sın.halil üner Dönemi'ni de yaşadık o günlerdeki gbi play off'mu Kovalicaz.sen Galatasaraysan bu Bütçeyi bir şekilde yaratman gerekiyor bunu yapamıyorsan o koltukta oturmanın manası yok.tarihin en büyük sponsorluk anlaşması demekle iş bitmiyor.

Erceg ile tekrar anlaşmışız. Çok güzel hamleler bunlar el kaldırmaz savunma yapmaz keyfine göre sayı atar ama para yokken bile 1-1.5 Milyon Dolar falan alır. Bu sene savunma direncimizin olmayışının yüzde 30-40 sebeblerinden olan Erceg ile anlaşıldığı için Ataman'ı tebrik ediyorum..

Ntvspor'da Efes'in Lasme ve Perperoğlu'ndan vazgeçebileceğini okudum.Bilmiyorum doğruluk payı varmı ama Perperoğlu'nu Ergin hoca havada kapar ( Can Topsakal haberlerine kulak asmayın hem o tükürdüğünü yalamaz hemde Dursun başkan Ergin hocayı yüzüstü bırakmaz basketbol şube sorumlusu Ural Aküzüm olacak, sponsorda büyük ihtimal Huawei ve Ergin hocada devam edecek ) çünkü bir röportajında en beğendiği 3 numaranın Perperoğlu olduğunu söylemişti !!! Keza Lasme'ye de hayır demez sanırsam ? Efes bize ikisinide bırakırmı zor ama paraya bakar :)

PG: B.Brown --- Barış --- Nikolov
SG: J.Anderson ---Sinan --- Göksenin
SF: Perperoğlu --- Carter --- Göktürk
PF: Erceg --- Ege --- Kerem
P : Samuels --- Furkan ( Young )

Alsana Final Four yapacak kadro maksimum 11 milyon dolara kurulur bu takım ( Bu kadroyu yap Euroleague yönetimi bırak Wıld Card'ı üste para verir :D ) Şaka bir yana böyle bir kadro olsa tadından yenmezmiş.... Erceg den Ergin hoca vazgeçemez diye düşündüğümden pota altı sertliği yumuşak kalacak ama diğer yönlerimiz çok ağır basar beee :cool:

Olaya sadece oyuncu maaşı olarak değil toplam giderler olarak bakalım bu kadro 11 zor olur bizim birini almamız için normalden daha fazla para odememiz gerekecek hem Euroleagueda olmadığımız için hem de geçen sene adımızın parasızlıkla anilmasindan dolayı

Erceg haberleri doğruysa eğer bütçe hakkında da ipucu verebilir. geçen seneden daha az olmaz sanırım, olursa da uçurum yoktur. ayrıca erceg'in kalmasına da o kadar soğuk bakmıyorum açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...