Tyler Haws Eğer NBA yapamazsa hemen çökmek lazım. Çok keskin bir şutu var hem orta mesafe hemde yayın gerisinden.Yeni carroll olabilir. Gittigi her takımda'da örnek bir oyuncu olarak gösterilmiş yani uyum sorunu pek çekmez.
Duyum'mu ? Yoksa kendi düşüncenmi ?Ataman'a veda diyoruz haberler o yönde.
Duyum'mu ? Yoksa kendi düşüncenmi ?
Dün yazmıştım galiba, beklediğim gibi Can Topsakal şubenin başına geçicek. Tahminim şubede Ekrem Memnun dışında herkes ile yollar ayrılacaktır, ki buna Ataman ve Özyer dahil. Gene tamamen tahmin yürütüyorum, bu hafta içinde Lemans elenince Erman Kunter koç olarak yüksek ihtimal gelir, Cem hocada yardımcısı olur. Ergin Ataman daçka veya milano arasında seçim yapıcaktır. Milano eğer yarıfinalde elenirse bence Ataman'ı getirmek için baya bastırırlar. Seneye ülker desteği olmayan bir fenerbahçe ile basketbolda kartlar yeniden dağıtılacak. İnşallah bizim şube doğru bir vizyon ile hareket eder. Yoksa playoff un hedef, yarıfinalin ise başarı olarak kabul edildiği bir anlayış şubeye hakim olursa, geçtiğimiz 10 boyunca harcanan tüm emeklere yazık olur. Bence burda esas görev taraftara düşüyor. Eğer biz her maç kemik bir 3-5 bin civarı bir ortalama tuturursak, yönetimde basketbolun külübün sırtında bir yük olmadığını anlar diye düşünüyorum. Öteki türlü ne akan ne kokan orta sıralarda debelenen bir erkek takımı ve kadın takımı bizi bekler.
Erman Kunter mi ?
Ciddi olamazsınız.
Erman Kunter'in olduğu yerde ne vizyonu Allah aşkına.
Herkes çok iyi biliyor ki Ergin Ataman giderse artık ligte en fazla yarı final,Avrupa'da da Eurocup takımı oluruz.
Yazıklar olsun...
Dün yazmıştım galiba, beklediğim gibi Can Topsakal şubenin başına geçicek. Tahminim şubede Ekrem Memnun dışında herkes ile yollar ayrılacaktır, ki buna Ataman ve Özyer dahil. Gene tamamen tahmin yürütüyorum, bu hafta içinde Lemans elenince Erman Kunter koç olarak yüksek ihtimal gelir, Cem hocada yardımcısı olur. Ergin Ataman daçka veya milano arasında seçim yapıcaktır. Milano eğer yarıfinalde elenirse bence Ataman'ı getirmek için baya bastırırlar. Seneye ülker desteği olmayan bir fenerbahçe ile basketbolda kartlar yeniden dağıtılacak. İnşallah bizim şube doğru bir vizyon ile hareket eder. Yoksa playoff un hedef, yarıfinalin ise başarı olarak kabul edildiği bir anlayış şubeye hakim olursa, geçtiğimiz 10 boyunca harcanan tüm emeklere yazık olur. Bence burda esas görev taraftara düşüyor. Eğer biz her maç kemik bir 3-5 bin civarı bir ortalama tuturursak, yönetimde basketbolun külübün sırtında bir yük olmadığını anlar diye düşünüyorum. Öteki türlü ne akan ne kokan orta sıralarda debelenen bir erkek takımı ve kadın takımı bizi bekler.
Tyler Haws Eğer NBA yapamazsa hemen çökmek lazım. Çok keskin bir şutu var hem orta mesafe hemde yayın gerisinden.Yeni carroll olabilir. Gittigi her takımda'da örnek bir oyuncu olarak gösterilmiş yani uyum sorunu pek çekmez.
Tabi savunma yönü kötü ama avrupa için ideal bir oyuncu zamanla onuda geliştirirse çok iş yapar buradaTyler Haws Nba filan olamaz müdür rahat olabilirsin. March Madness'ta ilk turda Ole Miss'e 20 sayıdan maçı verdikleri anda zaten az olan Nba şansı tamamen bitti. Bir de Haws'ı ilk ben önerdim ancak Haws'ın savunması çok tatminkar değil. 1 ve 3te biraz savunmaya ağırlık vermek lazım. Atıyorum Arroyo - Haws - Macov gibi bir üçlümüz olsa her Avrupa deplasmanında patates oluruz. Arkaya 2 tane Hines koysan yine kurtarmaz Ama mesela Bo - Haws - Marko gibi bir üçlü yaparsak maximum fayda sağlarız 3ünden de. Gerçi yıllardır birbirlerinden maksimum fayda sağlayabilecek oyuncuları birleştirmek yerine gidip bi tane ball hogger guard bulup onu seyreden 4 oyuncuyla oynuyoruz malesef.
Tyler Haws Nba filan olamaz müdür rahat olabilirsin. March Madness'ta ilk turda Ole Miss'e 20 sayıdan maçı verdikleri anda zaten az olan Nba şansı tamamen bitti. Bir de Haws'ı ilk ben önerdim ancak Haws'ın savunması çok tatminkar değil. 1 ve 3te biraz savunmaya ağırlık vermek lazım. Atıyorum Arroyo - Haws - Macov gibi bir üçlümüz olsa her Avrupa deplasmanında patates oluruz. Arkaya 2 tane Hines koysan yine kurtarmaz Ama mesela Bo - Haws - Marko gibi bir üçlü yaparsak maximum fayda sağlarız 3ünden de. Gerçi yıllardır birbirlerinden maksimum fayda sağlayabilecek oyuncuları birleştirmek yerine gidip bi tane ball hogger guard bulup onu seyreden 4 oyuncuyla oynuyoruz malesef.
Bana uyar Aradaki farkı yıl boyu akbilini basarak karşılayabilir miyiz ?Bo 1'de çok tıkanıyor. Aaron Jackson'da anlaşalım
Wanamaker nasıl olur Haws ve Marko ile birlikte