• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sofo'nun gelmeyecek olmasına çok sevindim :)
Lasme-Mejri rotasyonuna bende tamam derim.
geriye 1 ve 4 numara transferleri kalıyor ki sezonun tamamını ilgilendiren hamleler olacak.

Yönetime güvenmem ismaile güvenirim . Mejri yenileyecek galiba Madrid ile dün sportando yazmıştı öyle birşeyler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dentmon - Safak
Sinan - Goksenin
Schilb - Micov
Harangody - Dudley - Ege
Lasme - Mejri

Tek eksik net bir sutor 2 numara olur. Aslinda bu rotasyona Serhat'i alip set sutoru olarak kullanabiliriz, bu sezonluk isimizi gorur.

Guard bölgesinde de sıkıntı olabilir.
Dentmon yerine eski Banvit'li çok daha iyi iş yapar şu kadroda.

Herseyi geçtim Dentmonun da Çinde piyasası var istesek de alamayız zaten Jeter olayından anlaşılan menejerler Avrupada transfer dedikodusu çıkarıp Çin için pazarlık unsuru olarak kullanıyorlar

Fener Dixon açıklandığına göre Emir gidiyor sanırım

Fener Dixon açıklandığına göre Emir gidiyor sanırım

Dixonın beklemesının temel nedenı vatandaslık işlemleri idi

İsmail Şenol Fenerin hala Uzun baktığınız yazmış Semihi zorlamaya devam eder o halde Ataman

Lasme hayırlı olsun.

Lasme evet demiş. İnanılmaz sevindim.

Ben bugün bi haber aldım.Yüzde 99 doğru deniyor.Lasme bitmiş

Ismail Senol â€￾@ismailsenol <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 18px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 dk.</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">1 dakika önce</small>
Stephane Lasme, Galatasaray'ın teklifine "evet" dedi. İş kontrat detaylarına kaldı, bir pürüz çıkmazsa 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Mejri Panatinaikos ile anlaşmak üzereymiş.

Stephane Lasmeeeeeeeeee

Şu şartlarda Lasme çok önemli hamle.

İsmail Şenol bunu yazdığına göre hayırlı olsun diyebiliriz sanırım :)

4-5 numaranın tanımı.Belki eski ısırganlığı yok ama o da olsa zaten Euroleague'in top class takımlarında olurdu.Orta mesafesi güvenilir, savunmada caydırıcı, reboundlarda etkili, Eurocup'a bir kaç beden büyük.Schilb, Lasme bence ikide iki

Mejri Panatinaikos ile anlaşmak üzereymiş.

Mejri çok zordu zaten dürüst olalım adamı eurolig de uzun sıkıntısı çeken her takım ister.
Şimdi lasme / Semih mi olucak yoksa yanına bir yabancı daha mı o önemli

Ismail Senol â€￾@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 4 dk.4 dakika önce</small>
Stephane Lasme, Galatasaray'ın teklifine "evet" dedi. İş kontrat detaylarına kaldı, bir pürüz çıkmazsa 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

4-5 numaranın tanımı.Belki eski ısırganlığı yok ama o da olsa zaten Euroleague'in top class takımlarında olurdu.Orta mesafesi güvenilir, savunmada caydırıcı, reboundlarda etkili, Eurocup'a bir kaç beden büyük.Schilb, Lasme bence ikide iki

+Micov

3/3

Eğer Emir'i alabilirsek cok avantajlı bi duruma geceriz Schilb'i 2 numarada kullanıp Emir'i hem combo hemde sf olarak kullanabiliriz ama ayrilirsa Daçka ya gider.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lasme'den sonra Semih'te olursa birbirlerini iyi tamamlayan bir ikiliye sahip olabiliriz.Ersin veya Duşan tercih edilip guard rotasyonunu 2 yabancıyla geçebiliriz.

Harika transfer sonunda geldi Sofo da gelmiyor müthiş haberler

Lasme süper bir haber. Ben yanına da bir Bourousis hamlesi bekliyorum Ataman'dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri