• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut şartlarda ve piyasada doğru düzgün yerli uzun kalmamasını göz önüne alırsak ( Topsakal Semihide yalanlamışken) ben pivot pozisyonunu yine iki yabancı ile geçip hocanın Sinanı combo guard olarak kullanacağını düşünüyorum. Tabii burada yine guard hamlemiz çok kritik olacak, jeter olsa sıkıntı yaşamazdık.

Lasme-Mejri aynı tip oyuncular olsa da kalite olarak oldukça üst düzey olacağı için direkt kabul edecektir herkes.Bu durumda pg'de insiyatif alan bir isim iyi olur skor konusunda tabii.

Mejri'yi almak kolay olmayacaktır bunu da söylemek lazım

Dentmon - Safak
Sinan - Goksenin
Schilb - Micov
Harangody - Dudley - Ege
Lasme - Mejri

Tek eksik net bir sutor 2 numara olur. Aslinda bu rotasyona Serhat'i alip set sutoru olarak kullanabiliriz, bu sezonluk isimizi gorur.

Jordan Taylor-Doğuş-Şafak
Sinan-Göksenin
Micıv-Schilb
Davis-Green-İzzet- Ege
Mejri-Lasme-

Dentmon - Safak
Sinan - Goksenin
Schilb - Micov
Harangody - Dudley - Ege
Lasme - Mejri

Tek eksik net bir sutor 2 numara olur.
Guardımız Dentmon olursa bu kadroda Mejri-Lasme ikilisine hücumda top değmez.Onları ikili oyunlarla maça sokacak,kendi skorunu da üretebilecek bir guard lazım.Tabii onu da bulmak kolay değil

Guardımız Dentmon olursa bu kadroda Mejri-Lasme ikilisine hücumda top değmez.Onları ikili oyunlarla maça sokacak,kendi skorunu da üretebilecek bir guard lazım.Tabii onu da bulmak kolay değil

Schilb ve Micov'a oynatabiliriz diye dusunuyorum.

Larry Drew diyorum tekrar ve tekrardan.

Sofo 1 ay önce reddedilmişti yazdı ismail şimdi

O zaman tüm duyumcular taca Sofo 1 ay evvelden reddedildiyse
İsmail Şenol ve yabancı kaynakları beklemekte fayda var kimseye boşa inanmayıp

İsmail Şenol Genç Kazım denen şahsı trollükle suçlarken 1 ay önce önerilen Sofo'nun o an reddedildiğini yazmış. Sofo düşer listelerden..

Bu arada teknik ve idari yönetim takdiri hak ediyor .Gayet ciddi şekilde yürüyor transfer işi .Sızdırma olmaması şöyle dursun haber kaynaklarının kafasını karıştırıyoruz demek ki ayrıca Lasmenin cevabı olumsuz olsa İsmail Jeterdaki gibi duyurmaz mıydı ?

Aga biz 1 ay burada bosuna goy goy yapmisiz. Adam onerildigi an kirmizi kalemi yemis.

Vallahi Rowland falan hikaye kim gelecek mechul. Ismail Senol'dan baska kimseye kulak asmamak lazim.

Bi bakiyomusuz Bourousis, Lasme geliyomus. Olur mu olur. :D

Efes'in uzun rotasyonu Real Madrid.
Kısa rotasyonu Pendikspor.

Ben şahsen sofonun olmamasına sevindim. Geçen sene ki Jawaii , Maric ve Vougioukas facialarından sonra iki pota altı oyuncumuzunda atletik ve ikili oyun oynayabilen oyuncular olması gerektiğini düşünüyorum.Lasme ve Mejri olursa hem savunmada hemde iki oyuncunun orta mesafesinin olması rakip savunmaları açmada önemli avantaj yakalarız. Hoca post oynayabilen bir oyuncuyu elzem olarak görüyorsa da hem ligi tanıması hem de maliyeti açısından bende arkadaşlar gibi Golubovic'in olmasını isterim.

Hadi bu genc kazim trol, belli zaten ne adi belli ne sani foto misko nun foto falan, ama gazeteciyim diye gecinen ve kendi isimleriyle profil olusturmus olanlara ne demeli???
Twitter gercekten habere aninda ulasmak icin inanilmaz bir mecra ama haberin dogru olup olmamasinin hicbir sorumlulugu yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anladığım kadarıyla bir tek İsmail Şenol'un transferler hakkında bilgisi var o da ancak Ergin Ataman onay verirse konuşuyor, böylesi daha iyi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri