Yav hala yazıyor bu adamlar utanmadan.
Oğuzhan yeri gelmişken hem sana hemde diğer benzeri yorumlarda bulunan arkadaşlara nezaketen cevap yazma ihtiyacı hissettim,Eyüp Yıldız ve Mithat Duran'a cidden haksızlık yapıyorsunuz ( Bu iki adamda babamın oğulları değiller onu öncelikle belirteyim ) Arkadaşlar bu adamlar; verdikleri haberlerin veya duyumların gerçekleşmemesi durumunda yalancı yada zor duruma düşeceklerini bilmiyorlarmı ? üstelik bu iki adamda transfer haberleri hakkında verdikleri duyumların kaynağını mutlaka ( yazdılar ) yazıyorlar çok defa şahit oldum ve çoğundada kulüp içinden veya yönetim içinden diye yazdıklarını biliyorum .
Diyorumki duyum alınması sonrasında o olayın gerçekleşmemesi ayrı kesin bilgi olarak verilip gerçekleşmemesi ayrı bir olaydır bu iki olayıda her transfer sezonunda yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz,Üsteli şubede yalan söylemeleriyle meşhur hatta sabote ettiklerinden şüphe ettiğimiz sözümüz onlara bay beceriksizler varken bu haberlerin duyumların doğru çıkmamasından veya gerçekleşmemesinden doğal ne olabilirki