• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hala yazıyor bu adamlar utanmadan.

Oğuzhan yeri gelmişken hem sana hemde diğer benzeri yorumlarda bulunan arkadaşlara nezaketen cevap yazma ihtiyacı hissettim,Eyüp Yıldız ve Mithat Duran'a cidden haksızlık yapıyorsunuz ( Bu iki adamda babamın oğulları değiller onu öncelikle belirteyim ) Arkadaşlar bu adamlar; verdikleri haberlerin veya duyumların gerçekleşmemesi durumunda yalancı yada zor duruma düşeceklerini bilmiyorlarmı ? üstelik bu iki adamda transfer haberleri hakkında verdikleri duyumların kaynağını mutlaka ( yazdılar ) yazıyorlar çok defa şahit oldum ve çoğundada kulüp içinden veya yönetim içinden diye yazdıklarını biliyorum .

Diyorumki duyum alınması sonrasında o olayın gerçekleşmemesi ayrı kesin bilgi olarak verilip gerçekleşmemesi ayrı bir olaydır bu iki olayıda her transfer sezonunda yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz,Üsteli şubede yalan söylemeleriyle meşhur hatta sabote ettiklerinden şüphe ettiğimiz sözümüz onlara bay beceriksizler varken bu haberlerin duyumların doğru çıkmamasından veya gerçekleşmemesinden doğal ne olabilirki :) son olarak haklarında anlaşıldı denen ( Lasme,Shilb ) gibi oyuncuların resmi imzalar atılmadan yavaş hareket edilmesi ihmal gibi olayların akabinde beklemekten sıkılıp başka takımlarla anlaşıp gitseler ve bizlerde bunu öğrenmiş olsak ( Maazallah diyelimde en kısa zamanda imzalar atılsın istiyoruz elbet ) ben kendi adıma buna şaşırmam :confused: çünkü şube bu duruma açık kişiler tarafından yönetiliyor neticede eleştirirken olaylara tek taraflı bakmadan sebeplerini bilerek eleştiri yapmak lazım.

Yav biz niye bu kadar mizmiz bi kulubuz? Safak, Izzet, Micov gibi isimlerin neden duyurulmadigini anlayabilen var mi? Sponsor Odeabank olacak deniyor 3 aydir kesin anlasmayi bekliyoruz.

Mesela Schilb haberi cikinca, acaba Micov mu gidecek diye dusunuldu burda ve sosyal medyada. Taraftarin aklindaki soru isaretlerini giderin iste zevk mi aliyosunuz bizi sabirsizlandirinca?

Vallahi anlamiyorum ben. Anlayabilen beri gelsin.

Yav biz niye bu kadar mizmiz bi kulubuz? Safak, Izzet, Micov gibi isimlerin neden duyurulmadigini anlayabilen var mi? Sponsor Odeabank olacak deniyor 3 aydir kesin anlasmayi bekliyoruz.

Mesela Schilb haberi cikinca, acaba Micov mu gidecek diye dusunuldu burda ve sosyal medyada. Taraftarin aklindaki soru isaretlerini giderin iste zevk mi aliyosunuz bizi sabirsizlandirinca?

Yoo ben anlayamadım,Vallahi bu forumdan ortak seçilmiş bir iki kişi şubenin başına geçirsinler bunlardan daha iyi yönetir abartmıyorum,kimse şubenin durumunu biliyormusunuz demesin mevcut yönetenler biliyorda ne yapıyorlar İnsanların sinir dengesini alt üst etmekten başka ? yönetime /:)

5 numara icin gayet iyi isimler kaldi Mejri, Mavrokefalidis, Hendrix, Palacios, Stimac, Christmas, Golubovic, Bourousis, Semih, Begic. Buradan hocanin da istegine gore gayet iyi bir isim alabiliriz gibi. Asil sorun tek guardla gececegimiz bolgede. Burada ise alternatifler; Huertas, Dentmon, Mekel, Rowland, Mejia, Frazier, Culpepper, Pullen, Draper, M.Williams, DJ Cooper, N.Wolters, Prigioni gibi isimler. Hocanin ince eleyip sık dokuyup gerçekten uzerinde fazlaca düşünmesi gerekiyor bu isimler hakkinda.

Prigioni gelsin şu formayla izleyelim yaşlı falan denmiş Prigioni bu oynar.Pivota Semihi alırız bir tane daha combo alırız gerekirse.Keske gelse Prigioni Lasmeyi de iyi besler hem

Yoo ben anlayamadım,Vallahi bu forumdan ortak seçilmiş bir iki kişi şubenin başına

geçirsinler bunlardan daha iyi yönetir abartmıyorum,kimse şubenin durumunu biliyormusunuz demesin mevcut yönetenler biliyorda ne yapıyorlar İnsanların sinir dengesini alt üst etmekten başka ? yönetime /:)

Valla abi sinirleniyorum bazen ya. Tamam transferler gecikebilir eyvallah ama bari anlastigin isimleri acikla da taraftar ne olacagini kestirebilsin, bilinmezlik yasamasin. Seffaflik her zaman iyidir.

Valla abi sinirleniyorum bazen ya. Tamam transferler gecikebilir eyvallah ama bari anlastigin isimleri acikla da taraftar ne olacagini kestirebilsin, bilinmezlik yasamasin. Seffaflik her zaman iyidir.

Sinirlenmemek elde değilki kardeşim,futbolda transfer açıklamalarında bakıyoruz sırasıyla nöbet tutar gibi belli aralıklarla 3'ü birden ( anladınız siz onları /:) ) öyle akla zarar ve sinir dengelerimizi tarumar eden açıklamalar yapıyorlarki eyvah diyorum bu sezonda kaybetmezsek bunları bulduk ;) yetmiyor

basketbolda bu mızmızlık eh İnsan artık İllallah diyor yav,Vallahi Ergin hocamız iyi sabrediyor bakmayın siz son üç yönetimin tamamından daha GALATASARAY'lı itiraz eden çıkarmı bilemem artık kendisini eleştirenler lütfen bir kez daha düşünsün heleki son aylardaki takdire şayan gayretlerinden dolayı

( daha önceki sezonda yaptığı hataları geçelim artık hepimiz eleştirdik oda geçti artık ) Ya sabııır.

Forumda sıkça adı geçenlerden Seth Curry, Sacramento Kings ile 2 yıllık garanti sözleşme imzalamış.

Lasme haberi güzel oldu bence. Artık sofo haberleride gelmezse onun yerine mejri yada mavro haberleri gelse çok daha ii olacak. AMa bence en önemli konu oyun kurucunun kim olacağı.

Transfer yasağının kaldırılamamış olmasından olabilir mi? ;)

Lasme çok şaşırtıcı olur.Hoca bile inanmıyodu avrupadan teklifler var diyodu :)

Özellikle abdi ipekçide bizdeki zenci uzunlara birşeyler oluyo hopluyo zıplıyo geleni geçeni tokatlıyo smaçlıyo.O yüzden atletik zenci uzun geldiğinde daha bi sevinir oluyorum Charles Gaines den bu yana.

Caleb green buğra'nın video'sunu RT'lediğine göre bu transferde gerçekleşmiş diyebiliriz. Hayırlı olsun.

Oğuzhan yeri gelmişken hem sana hemde diğer benzeri yorumlarda bulunan arkadaşlara nezaketen cevap yazma ihtiyacı hissettim,Eyüp Yıldız ve Mithat Duran'a cidden haksızlık yapıyorsunuz ( Bu iki adamda babamın oğulları değiller onu öncelikle belirteyim ) Arkadaşlar bu adamlar; verdikleri haberlerin veya duyumların gerçekleşmemesi durumunda yalancı yada zor duruma düşeceklerini bilmiyorlarmı ? üstelik bu iki adamda transfer haberleri hakkında verdikleri duyumların kaynağını mutlaka ( yazdılar ) yazıyorlar çok defa şahit oldum ve çoğundada kulüp içinden veya yönetim içinden diye yazdıklarını biliyorum .

Diyorumki duyum alınması sonrasında o olayın gerçekleşmemesi ayrı kesin bilgi olarak verilip gerçekleşmemesi ayrı bir olaydır bu iki olayıda her transfer sezonunda yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz,Üsteli şubede yalan söylemeleriyle meşhur hatta sabote ettiklerinden şüphe ettiğimiz sözümüz onlara bay beceriksizler varken bu haberlerin duyumların doğru çıkmamasından veya gerçekleşmemesinden doğal ne olabilirki :) son olarak haklarında anlaşıldı denen ( Lasme,Shilb ) gibi oyuncuların resmi imzalar atılmadan yavaş hareket edilmesi ihmal gibi olayların akabinde beklemekten sıkılıp başka takımlarla anlaşıp gitseler ve bizlerde bunu öğrenmiş olsak ( Maazallah diyelimde en kısa zamanda imzalar atılsın istiyoruz elbet ) ben kendi adıma buna şaşırmam :confused: çünkü şube bu duruma açık kişiler tarafından yönetiliyor neticede eleştirirken olaylara tek taraflı bakmadan sebeplerini bilerek eleştiri yapmak lazım.

Selamlar,

Mithat Bey le ilgili yorum yapmadım. Kendisini agresif tutumuyla hatırlarım ama o tutum bana karşı olmadığı ve hakaret içermediği sürece kendini bağlar.
Aslında benim derdim Eyüp Yıldız vs değl..Twitter duyumcuların hepsine aynı yaklaşıyorum. Maalesef teyidini almadan çoğu zaman sağdan soldan alıntıladıkları her haberi yayınlıyorlar. İnanın biz bile bir söylenti başlatsak bir kaç sonra bunlar tweet lerine konu olabilir.

Dorsey de kesilecek galiba NBA'den.Ben oyun kurucuyu da NBA'den ya da Çin'den bekliyorum.Muhtemelen 1 milyon dolar civarı ayırdık oraya

Hatta yerli transferi yapmazsak ki şu anda öyle bir aday da yok 1.5 milyon doları bile zorlayabiliriz

Forumda daima memnuniyetsizlik hali hakim. Sofo gelecek denildiği zamanlarda forumun yüzde 90'ı gelmesin diyordu, gelmeyeceğini İsmail Şenol söyledikten sonra yorumların çoğu keşke gelseydi tarzında. Lasme için tam tersi geçerli bence şu an çok iyi gidiyoruz transferde iyi bir guardla eurocupta cok iddiali oluruz.

Green bitmiş diyebiliriz sanırım twitter 'da ki hareketinden sonra.. Hayırlı olsun.

Green bitmiş diyebiliriz sanırım twitter 'da ki hareketinden sonra.. Hayırlı olsun.

Ne yaptı ki?Ben Green'in geleceğini sanmıyorum.Eğer öyle olsa dış basında adı çıkardı kesin.Neredeyse 1 aydır anlaşıldı diyor yerli duyumcular.Sanki Sofo gibi olacak sonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri