Fener Udoh açıklamış bu arada
Fener Udoh açıklamış bu arada
Nasıl bir oyuncu kendisi ?
Huertas, Micov, Caleb, Schilb, Lasme ve Holmen yazmış eyüp abi.. Harika hamleler olurdu hepsi keşke olsa
Nasıl bir oyuncu kendisi ?
Aynen senin gibi düşünüyorum.Huertas özel bir oyuncu ihtimal vermesem de o olursa çok güzel olur ama onun dışındaki oyuncularda riske girilecekse kariyeri düşüşte olan oyuncu yerine kariyerinde zıplama yapabilecek oyuncu tercihi bence bu sene özelinde çok iyi olur.Herhangi bir oyuncu özelinde yazmıyorum ama bütçe yüksek değil risk almamız zorunlu ama bu riski hep 30-35 yaş arası kariyeri istikrarsız ya da düşüş riskinde oyunculardan kullanarak mı alacağız genelde düşük bütçe ile fark yaratan oyuncular yetenekli ama bir şekilde NBAde tutunamaış NBA'de komtrat kapamamış görece genç oyunculardan çıkmıyor mu neden 1-2 tane de bu tarz oyuncuya yönelmiyoruz
Herhangi bir oyuncu özelinde yazmıyorum ama bütçe yüksek değil risk almamız zorunlu ama bu riski hep 30-35 yaş arası kariyeri istikrarsız ya da düşüş riskinde oyunculardan kullanarak mı alacağız genelde düşük bütçe ile fark yaratan oyuncular yetenekli ama bir şekilde NBAde tutunamaış NBA'de komtrat kapamamış görece genç oyunculardan çıkmıyor mu neden 1-2 tane de bu tarz oyuncuya yönelmiyoruz