• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Udoh açıklamış bu arada

Huertas beklentisine girmeyelim boşuna zira gelmesi çok düşük ihtimal. Eyüp abi istediğini yazmış

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertas bu sene Galatasaray'ın gündemine gelen en önemli oyuncu. Son yılı çok parlak geçmese de Avrupa basketbolunun en önemli oyun kurucularından biri. Gelirse Arroyo'yu aratmaz. 750 binlik teklifi kabul etmez muhtemelen, çünkü Lasme'nin 1 aldığı yerde Huertas çok daha fazla isteyebilir, hakkıdır da. Ben bu transferi çok zor görüyorum. Olursa tabii büyük iş...

Arkadaşlar bu Euroleague Eurucup işine çok takılıyorsunuz...
Parayı bastırırsanız yaşı 30'u geçmiş hiçbir yabancı Eurocup, Euroleague'e takılmaz...
Huertas zaten Barca'da yapabileceği herşeyi yaptı Euroleague'de...
Hatırlarsanız şampiyon olduğumuz sene pivotumuz Ndong Barcelona'dan, guardımız Gordon CSKA'dan, PF'miz Macvan Maccabi'den, Hawkins BJK yada başka bir takımla Euroleague'i düşünmeden bize gelmişti...
Kısaca yabancılar için hele 30'unu aşanlar için oynanacak lig-ligler değil, huzur ve para konuşuluyor...
Diğer takımlardan (özellikle Ruslar) onlarca örnek verilebilir...

Huertas mütiş olur ama ben de bizi seçeceğini düşünmüyorum 750bin usd öyle çok cezbedici bir para değil.

Nasıl bir oyuncu kendisi ?

Klasik atletik hücum da sınırlı uzun desem sanırım yanlış olmaz.. En iyi özelliği uzun kollarıyla blok tehditi ve savunması.. Orta mesafe şutu da var yine ama vasat.. Yinede belli ölçü de katkı sağlayacaktır özellikle savunmada ve ikili oyunlarda..
Yalnız ismail de aynı şeyi yazmış bende aynı düşüncedeyim.. Bu sezon fenerin en kritik adamı Bobby dixon bana göre.. KSK da herşey onun istediği gibiydi ve fantastik bir sezon geçirdi.. Bakalım eurolig seviyesini kaldırabilecek mi görücez..

Huertasın filan maalesef ki geleceğini düşünmüyorum hele ki 750 bin usd gibi bir paraya,o yüzden biz beklentilerimizi yine minimum düzeyde tutalım derim

Huertas için alternatifler neler peki NBAden ilgi mi var yoksa Çİn mi Avrupadan bizden fazla verecek çıkmaz çünki sonuçta ev satışı değil bu biyerle sözleşme yapacak fiyatı belırleyen de talepler

Nasıl bir oyuncu kendisi ?

Hücumu şutu hemen hemen hiç yoktur...
Sadece pası alır smaç basar, yada pota altından bitirir...
Ama savunmada iyi bir askerdir. Hem savunmacıdır, geri adım atmaz, hemde iyi bir blokçudur...
Bu sene ilk kez FB için bu tabiri kullanıcam, Udoh bence onlar için net iyi transfer...

32 yaşindaki Huertas 750 ye oynar abi bizde

Herhangi bir oyuncu özelinde yazmıyorum ama bütçe yüksek değil risk almamız zorunlu ama bu riski hep 30-35 yaş arası kariyeri istikrarsız ya da düşüş riskinde oyunculardan kullanarak mı alacağız genelde düşük bütçe ile fark yaratan oyuncular yetenekli ama bir şekilde NBAde tutunamaış NBA'de komtrat kapamamış görece genç oyunculardan çıkmıyor mu neden 1-2 tane de bu tarz oyuncuya yönelmiyoruz

750.000 USD görüşmelerin başlangıç fiyatıdır... Orta yolu bulmak için biraz biz geliriz, biraz Huertas gelir falan :)

Şaka bir yana; mevcut şartlarımız içerisinde bence de zor bir transfer, keşke bir şekilde olsa...

Bu adam Çine gitmezse kime gidecek ki? Hemen hemen bu kalibrede bir oyuncuyu alma niyetinde olacak takımlar bu pozisyonlarını doldurdu desek yeridir.

Haklısın genç oyuncu istemekte ancak Ergin Hoca da yönetim de riske girdiği oyuncunun sezon içinde ne verebileceğini aşağı yukarı tahmin etmek istiyor. 30-35 arası oyuncuların cv sine baktığında bunu görebileceği veri var ancak genç oyuncularda bu veriler kısıtlı. 2 yıllık bir yapılanma düşünüldüğünü söylemişti Ergin Hoca, dolayısıyla yaşlı oyuncu tercihi normal, umarım hocayla uzun vadeli bir yapılanmaya gidilir ve daha genç, gelecek vaad eden, sahada hepimizi heyecanlandıracak ve gelişimini izleyebileceğimiz kadrolar kurabiliriz.

Herhangi bir oyuncu özelinde yazmıyorum ama bütçe yüksek değil risk almamız zorunlu ama bu riski hep 30-35 yaş arası kariyeri istikrarsız ya da düşüş riskinde oyunculardan kullanarak mı alacağız genelde düşük bütçe ile fark yaratan oyuncular yetenekli ama bir şekilde NBAde tutunamaış NBA'de komtrat kapamamış görece genç oyunculardan çıkmıyor mu neden 1-2 tane de bu tarz oyuncuya yönelmiyoruz
Aynen senin gibi düşünüyorum.Huertas özel bir oyuncu ihtimal vermesem de o olursa çok güzel olur ama onun dışındaki oyuncularda riske girilecekse kariyeri düşüşte olan oyuncu yerine kariyerinde zıplama yapabilecek oyuncu tercihi bence bu sene özelinde çok iyi olur.

O yüzden de beşiktaşın transferlerini özellikle de nate wolters ve dj seeley transferlerini çok beğendim ikisi de çok yetenekli oyuncular,bence çok çok iyi transferler.Özellikle nate wolters gibi bir guard getirebileceğimizi düşünmüyorum umarım yanılırım.

Eyup Yildiz'in iyi niyetinden kusku duymuyorum ama yazdigi isimlerden cogu bos cikti.

Lasme'yi oncelikli olarak resmilestirsek guzel olacak... Yeni bi taliplisi cikmadan.

Bu minvalde gidebileceğimiz oyuncu sayısı hiçde azımsanacak miktarda değil ama Ergin Ataman'ın Ülker, Efes Pilsen, Siena ve Beşiktaş döneminde çalıştığı çaylak veya Draft olupta Nba'de rol kapamayan oyuncu tercihlerini pek hatırlamıyorum. Ama Belli seviyelerde önemli işler görmüş düşüşe geçmiş oyuncularla iyi iş çıkarıyor. Bugünkü tercihler yerine açıkçası Nba'de iki senedir kontrat bulamayan bir dönemin önemli oyuncuları Francisco Garcia, Mickael Pietrus, John Salmons,Tyrus Thomas gibi isimleri bekliyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri