• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Francisco Garcia çok beğendiğim bir oyuncu.Takımda görmeyi çok isterdim.Özel bir skorer.Ayrıca Jamont Gordon'ı 7. yabancı olarak riskli de olsa isterdim.

Francisco Garcia çok beğendiğim bir oyuncu.Takımda görmeyi çok isterdim.Özel bir skorer.Ayrıca Jamont Gordon'ı 7. yabancı olarak riskli de olsa isterdim.
Abi 7. yabancı alsak bile bunun Gordon olması açık intihar ki bu transfer hayatta olmaz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen ne önerirsin?

Hairston ı alsak 7. Yabancı olarak ne güzel olur 2-3 pozisyonu tertemiz geçilir atletizim sıkıntısını giderir savunması iyi delici sırtı dönük oyunu ribaundlara da yardım sayı atar bize geldiğinde şut atmayı unutmustu bildiğin stili fln değişmişti aek de hatırlamıs eski şut stilini macvan arodori hairston hepsi de geldiğinde deli gibi sevinmistim özelliklere hairston pek kullanmadık içimde kaldı

Malik Hairston takımdan gitti diye tüm ev arkadaşlarını rakı balığa götürmüş adamım ben, yüreğim kaldırmaz beyler...

Huertas ismide öne çıkmaya başladı 750.000 usd teklif etmişiz bence huertel daha faydalı olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pardon huertelden daha iyi olur demek istedim!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eurolegue'de oynamıyorsan 7. yabancı huzursuzluk yaratmaktan başka bir işe yaramaz bence...7. yabancı için para varsa, sakatlık falan olursa o zaman ya da Çin Ligi bitince cazip bir oyuncu varsa orada kullanırız...

takımda daha pivot yok 7. 8. yabancı konuşuluyor..... doğmamış çocuğa mektup :)

Ya dostlar nedir bu eski oyuncularimiza olan hayranlik? Özellikle bilmiyorum kim ama cem mutlu arkadas özellikle shipp yaziyo iki gündür bilerek mi yapiyo bilmiyorum baya da savunuyo, elbet her düsünceye saygim var ama schipp icin 1 de oynar demek basketbol bilmemektir yahu. Top getirir oyunu rahatlatir ne zaman yapti schipp bunlari. Tamam oynarken cok seviyoduk formasinin hakkini veriyodu schipp de marko pasa da ama ikisi de uymaz takima genelde 3 oynarlar hadi ikiyide götürürler ama yapmayin etmeyin.
Tek belli rotasyon 3 numara iken habire eski 3 numara oyuncularimiz isteniyor.

Lasme transferinin bu akşam yada yarin resmen açıklanması bekleniyor yazmışlar az önce basketdergisi 'nde..

Dün paylaştığım uzun oyuncu listesinde ki isimlerin aşırı rağbet görmesinden sonra şimdi de birkaç genç ve ucuz maliyetli kısa oyuncu incelemek istedim. Şu anda almamız gereksiz veya lüzumsuz olabilir ancak fırsat olduğunda hem maliyet açısından uygun olabilirler hem de bizde atılım yapabilecek oyuncular olabilirler.

Genç Yetenekler | GSbasket.Org

Maik Hairston gelirse dayak yemek uğruna tekme tokat dalarım ona o derece :D

Dün paylaştığım uzun oyuncu listesinde ki isimlerin aşırı rağbet görmesinden sonra şimdi de birkaç genç ve ucuz maliyetli kısa oyuncu incelemek istedim. Şu anda almamız gereksiz veya lüzumsuz olabilir ancak fırsat olduğunda hem maliyet açısından uygun olabilirler hem de bizde atılım yapabilecek oyuncular olabilirler.

Eline sağlık oldu olacak NBAden kontrat bulamayacak pg-comboguard'lar için de bir çalışma bekliyoruz

Zadar turnuvası ve Amerika'da Okc-Nets maçlarıyla hazırlık yapacak adamlar biz daha kadroyu kuramadık ne yazık ki..

Bence oyuncu paylaşmanın takımımızın transferiyle alakası olmamalı...Basketbol kültürünün ve bilgisinin artması için her zaman gerekli paylaşımlar bunlar...Bakın NBA'e adamlardaki starların haddi hesabı yok, yine de 365 gün bütün dünyayı takip halindeler...Zamanı olanlar, takip edebilenler her zaman paylaşsın gördüklerini, izlenimlerini...

O değil de bu Pana'nın beklenmedik inadı yüzünden max 750 bin dolarlık kontrat yapacağımız Lasme de bize 1000 kaat civarına patladı.

O değil de bu Pana'nın beklenmedik inadı yüzünden max 750 bin dolarlık kontrat yapacağımız Lasme de bize 1000 kaat civarına patladı.

Yine 750-800'e patlamış olma olasılığı hiç az değil.Sonuçta rakamları veren siteler menejer güdümlü siteler ve Pana tekrar teklif verdi haberi çıktıkdan çok kısa sure sonra Pana Kuzmici açıkladı.Bu süreçte okuduğumuz haberlerin çoğu maniplatifti muhtemelen.

Bu arada henuz hersey bitmemiş de olabilir iki saat sınra Nete Lasme Çinin pekingücü takımı ile görüsmeye başladı teklif 1.5 milyon haberi düşerse ona da şaşırmam artık

Gordon'ı almak intiharsa Hairston'ı almak takımı resmen baltalamaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri