Francisco Garcia çok beğendiğim bir oyuncu.Takımda görmeyi çok isterdim.Özel bir skorer.Ayrıca Jamont Gordon'ı 7. yabancı olarak riskli de olsa isterdim.
Eyup Yildiz'in iyi niyetinden kusku duymuyorum ama yazdigi isimlerden cogu bos cikti.
Lasme'yi oncelikli olarak resmilestirsek guzel olacak... Yeni bi taliplisi cikmadan.
Abi 7. yabancı alsak bile bunun Gordon olması açık intihar ki bu transfer hayatta olmazFrancisco Garcia çok beğendiğim bir oyuncu.Takımda görmeyi çok isterdim.Özel bir skorer.Ayrıca Jamont Gordon'ı 7. yabancı olarak riskli de olsa isterdim.
Dün paylaştığım uzun oyuncu listesinde ki isimlerin aşırı rağbet görmesinden sonra şimdi de birkaç genç ve ucuz maliyetli kısa oyuncu incelemek istedim. Şu anda almamız gereksiz veya lüzumsuz olabilir ancak fırsat olduğunda hem maliyet açısından uygun olabilirler hem de bizde atılım yapabilecek oyuncular olabilirler.
Genç Yetenekler | GSbasket.Org
Dün paylaştığım uzun oyuncu listesinde ki isimlerin aşırı rağbet görmesinden sonra şimdi de birkaç genç ve ucuz maliyetli kısa oyuncu incelemek istedim. Şu anda almamız gereksiz veya lüzumsuz olabilir ancak fırsat olduğunda hem maliyet açısından uygun olabilirler hem de bizde atılım yapabilecek oyuncular olabilirler.
Genç Yetenekler | GSbasket.Org
O değil de bu Pana'nın beklenmedik inadı yüzünden max 750 bin dolarlık kontrat yapacağımız Lasme de bize 1000 kaat civarına patladı.