semih, emir ve ersin dışında aklıma yerli kimse gelmiyor
Rowland'ı al bitsin de acaba Rowland'ın oynadığı herhangi bir takım kupa kazanabilmiş mi bugüne dek
Yoksa al Şemsettin Baş'ı bitsin
Bireysel yetenek olarak iyi oyuncu Rowland lafım yok da takıma katkısı yüksek mi acaba gerçekten de istatistikleri dışında soru işareti.Herhani bir üst seviye takım tecrübesi yok,kazandığı herhangi bir kupa-şampiyonluk yok.
Aynıları Dentmon için de geçerli.Bireysel bazda sayı ortalaması kasmaya devam edebilirler.Jordan Theodore daistatistik yapar kriter buysa
Ömer Yalçınkaya 2 yerli alacağız demiş. O zaman 4 transfer yapıp kapatacağız. Guard ve Pivot kesin yabancı olacak onun dışında 2 yerli alacağız sanırım.
Eurocup hedefiyle yola çıkan takımının lideri olur mu kıstas bu olmalı.Bence mümkün değil.Dediğim gibi 32 yaşında herhangi bir başarısı olmayan bir adam.Letonya Ligi şampiyonluğuna yeter belki en büyük kazanabildiği şey oGüzel kardeşim lafımı eleştireceksen eğer alıntı yap, lafı ortaya atma görmesem cevap vermem sonra cevap veremedi olur. Rowland'lı Banvit seneyi 1. bitirmişti ve Rowland kafa maçların çoğunda iyi oynamıştı.
Guard kalmamış kimi alacaksın ? Huertas işi olmayacak gibi geliyor bana. Rowland'ı Banvit zamanı lig ve Avrupa'da bolca izlemiştim Şutu var oyun görüşü iyi, oyunu baltalamaz sıkışınca topu eline alabilir bir yıldız olmasa bile özellikleri iyi.
Mutlaka bize düşecek bir yerli olacaktı zaten umarım bu semih olmaz,o adam bizde oynayacağına 2 3 seviye altı bir yerliyi yeğlerim. Herşey başarı değil bunu da kıstas alsınlarO belli olmaz bence.. Semihi alırsak süpriz bir kısa transferi bekliyorum ben oyun kurucunun yanında.. Yalnız yerli transferi yapacak olmamız da iyi haber
O yerlilerin biri pivot olacak diye anlıyoruz ama Semih dışında kim var yerli pivot ben bilemedim. 4 numara için Ersin adı geçiyor sürekli ama geçen sene biz yollamadık mı bu arkadaşı? Furkan bizim oyuncumuz değil miydi? Geçen sene sanal da olsa bütçemiz genişken aldığımız 5 numaralardan sezonu kaçı takımda bitirebildi? (Furkan, Jawai, Mariç, Vougioukas, Young)O belli olmaz bence.. Semihi alırsak süpriz bir kısa transferi bekliyorum ben oyun kurucunun yanında.. Yalnız yerli transferi yapacak olmamız da iyi haber
Çok takıntılısınız yasak konusunda ve sürekli dile getiriyorsunuz ama bu transferlere engel bir durum değil. Transferler siz inanmasanız da yapıldıO yerlilerin biri pivot olacak diye anlıyoruz ama Semih dışında kim var yerli pivot ben bilemedim. 4 numara için Ersin adı geçiyor sürekli ama geçen sene biz yollamadık mı bu arkadaşı? Furkan bizim oyuncumuz değil miydi? Geçen sene sanal da olsa bütçemiz genişken aldığımız 5 numaralardan sezonu kaçı takımda bitirebildi? (Furkan, Jawai, Mariç, Vougioukas, Young)Diğer yerli konusunda ise hiç bir fikrim yok. Bugün Ağustos'un 4'ü. Galatasaray için lig Mayıs başında bitmiş, sponsor yok, transfer yasağı var, ortada oyuncu kalmamış hala yöneticiler cağız, ceğiz, cak, cek diyorlar. Forumdaki arkadaşların pozitif yaklaşımını ve beklentilerini takdir etmemek mümkün değil.