• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih, emir ve ersin dışında aklıma yerli kimse gelmiyor

Piyasada ucuza alabilecegimiz combo kaldi mi? Yerli rotasyonuna Semih'i ekleyip bi combo almaliyiz diye dusunuyorum. Ya da en kotu bi SG alalim ki gerektigi zaman Sinan'i guard olarak kullanabilelim.

Rowland'ı al bitsin de acaba Rowland'ın oynadığı herhangi bir takım kupa kazanabilmiş mi bugüne dek
Yoksa al Şemsettin Baş'ı bitsin

Bireysel yetenek olarak iyi oyuncu Rowland lafım yok da takıma katkısı yüksek mi acaba gerçekten de istatistikleri dışında soru işareti.Herhani bir üst seviye takım tecrübesi yok,kazandığı herhangi bir kupa-şampiyonluk yok.

Aynıları Dentmon için de geçerli.Bireysel bazda sayı ortalaması kasmaya devam edebilirler.Jordan Theodore daistatistik yapar kriter buysa

Güzel kardeşim lafımı eleştireceksen eğer alıntı yap, lafı ortaya atma görmesem cevap vermem sonra cevap veremedi olur. Rowland'lı Banvit seneyi 1. bitirmişti ve Rowland kafa maçların çoğunda iyi oynamıştı.

Guard kalmamış kimi alacaksın ? Huertas işi olmayacak gibi geliyor bana. Rowland'ı Banvit zamanı lig ve Avrupa'da bolca izlemiştim Şutu var oyun görüşü iyi, oyunu baltalamaz sıkışınca topu eline alabilir bir yıldız olmasa bile özellikleri iyi.

Haziran: Sponsor yakında açıklanacak.
Temmuz: Sponsor'da sona geldik yakında açıklanır.
Ağustos: Sponsor kısa sürede açıklanır.

Vasıfsızlar.

İsmail Şenolun son yazdıklarına bakacak olursak Dentmon,Hodge,Rowland isimleri gündemimizde yok.

750 bin dolarlık teklifimizi reddetmiş Huertas.
edit: geçen sayfada yazılmış zaten.

İsmail Şenol'un Furkan'a yazdığı tweetlere bakarsak Dentmon ve Rowland aday değil Hodge ise en son aday olarak tutuluyormuş.

Sportando nun haberine göre Huertas 750 bin euroluk teklifimizi reddetmiş.

Hodge'dan baska kim var ki aday olabilecek? Allah allah...

Hoca Hueartas konusunda ısrarcı bana kalırsa. Öyle ya da böyle gelecek sezon bizimle olacağını düşünüyorum. Hodge, Dentmon, Rowland ile de şu anda ilgilendiğimizi sanmıyorum. Ya Hueartas olur ya da sona kalan.
Yerli konusunda geçen isimlerden özellikle Emir'in GS forması giymesi bana göre oldukça çirkin olur. Zaten oldukça karmaşık bir kontrat durumu var. Semih'in ise maça çıkmamamız konusunda söyledikleri yenilir yutulur değil.
Havuzda başka oyuncu adam akıllı o da ayrı mesele.

Listenin başı Huertas sonu Hodge ise arada başka isimler de olmalı .Veysi'nin bahsettiği Kendall Marshall listede olabilir belki.Fahri danışmanımızın da çok begendiği bir oyuncu anladığım kadarı ile başka kimler olabilir .

Rowland ile ilgilenmiyormuşuz, Dentmon Nba olmassa çine gidecekmiş, Hodge ise son tercih olarak bekletiliyormuş ismail şenola göre.

Rowland'in listede olmamasi isabet olmus.

Ömer Yalçınkaya 2 yerli alacağız demiş. O zaman 4 transfer yapıp kapatacağız. Guard ve Pivot kesin yabancı olacak onun dışında 2 yerli alacağız sanırım.

Ömer Yalçınkaya 2 yerli alacağız demiş. O zaman 4 transfer yapıp kapatacağız. Guard ve Pivot kesin yabancı olacak onun dışında 2 yerli alacağız sanırım.

O belli olmaz bence.. Semihi alırsak süpriz bir kısa transferi bekliyorum ben oyun kurucunun yanında.. Yalnız yerli transferi yapacak olmamız da iyi haber

İsmail Şenol:

Dentmon yaz başında "NBA olmazsa Çin" dedi. Rowland hiç gündeme gelmedi. Hodge da son alternatif olarak tutuluyor.

Güzel kardeşim lafımı eleştireceksen eğer alıntı yap, lafı ortaya atma görmesem cevap vermem sonra cevap veremedi olur. Rowland'lı Banvit seneyi 1. bitirmişti ve Rowland kafa maçların çoğunda iyi oynamıştı.

Guard kalmamış kimi alacaksın ? Huertas işi olmayacak gibi geliyor bana. Rowland'ı Banvit zamanı lig ve Avrupa'da bolca izlemiştim Şutu var oyun görüşü iyi, oyunu baltalamaz sıkışınca topu eline alabilir bir yıldız olmasa bile özellikleri iyi.
Eurocup hedefiyle yola çıkan takımının lideri olur mu kıstas bu olmalı.Bence mümkün değil.Dediğim gibi 32 yaşında herhangi bir başarısı olmayan bir adam.Letonya Ligi şampiyonluğuna yeter belki en büyük kazanabildiği şey o

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O belli olmaz bence.. Semihi alırsak süpriz bir kısa transferi bekliyorum ben oyun kurucunun yanında.. Yalnız yerli transferi yapacak olmamız da iyi haber
Mutlaka bize düşecek bir yerli olacaktı zaten umarım bu semih olmaz,o adam bizde oynayacağına 2 3 seviye altı bir yerliyi yeğlerim. Herşey başarı değil bunu da kıstas alsınlar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir oyuncunun başarılı olabilmesi için önce taraftarın kabullenmesi gerek. Sercan Yıldırım'ın gole o şekil sevinmesi küfürlü besteye tempo tutması yaktı kendini. 15 Gol atsa anca affedilir yinede bir kesim affetmez.

Semih Erden 'GS kara leke sürdü' sözlerinden sonra ben istemem. Ayrıca eski maçlarda yaptığı hareketler gözümün önünde. Uzun mu kalmadı başka. Gelir iyi oynar ama yinede taraftar asla Marko veya normal bir oyuncuya baktığı gibi bakmaz. Bu yüzden Semih hamlesi yanlış olur bence.

O yerlilerin biri pivot olacak diye anlıyoruz ama Semih dışında kim var yerli pivot ben bilemedim. 4 numara için Ersin adı geçiyor sürekli ama geçen sene biz yollamadık mı bu arkadaşı? Furkan bizim oyuncumuz değil miydi? Geçen sene sanal da olsa bütçemiz genişken aldığımız 5 numaralardan sezonu kaçı takımda bitirebildi? (Furkan, Jawai, Mariç, Vougioukas, Young)
Diğer yerli konusunda ise hiç bir fikrim yok. Bugün Ağustos'un 4'ü. Galatasaray için lig Mayıs başında bitmiş, sponsor yok, transfer yasağı var, ortada oyuncu kalmamış hala yöneticiler cağız, ceğiz, cak, cek diyorlar. Forumdaki arkadaşların pozitif yaklaşımını ve beklentilerini takdir etmemek mümkün değil.

O yerlilerin biri pivot olacak diye anlıyoruz ama Semih dışında kim var yerli pivot ben bilemedim. 4 numara için Ersin adı geçiyor sürekli ama geçen sene biz yollamadık mı bu arkadaşı? Furkan bizim oyuncumuz değil miydi? Geçen sene sanal da olsa bütçemiz genişken aldığımız 5 numaralardan sezonu kaçı takımda bitirebildi? (Furkan, Jawai, Mariç, Vougioukas, Young)Diğer yerli konusunda ise hiç bir fikrim yok. Bugün Ağustos'un 4'ü. Galatasaray için lig Mayıs başında bitmiş, sponsor yok, transfer yasağı var, ortada oyuncu kalmamış hala yöneticiler cağız, ceğiz, cak, cek diyorlar. Forumdaki arkadaşların pozitif yaklaşımını ve beklentilerini takdir etmemek mümkün değil.
Çok takıntılısınız yasak konusunda ve sürekli dile getiriyorsunuz ama bu transferlere engel bir durum değil. Transferler siz inanmasanız da yapıldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri