Isim alabilir miyiz?
Şuan hala erken biraz daha zaman geçsin zaten duyumcu filan da değilim sadece kendim takip ediyorum x oyuncu bizde olsa gibilerinden.
Nba'de kontrat bulamayip Avrupa'ya donmesi muhtemel kimler var ki? Bilen yazabilir mi?
Zaten Bryrum ve Dentmon gibi zaten Çine gider gözü ile baktığımız isimleri saymazsak aman aman da seçenekler kalmadı sanki Kendall Marshall hala boşta sakatlıktan yeni çıktı o da garanti kontrat kapamaz herhalde
Bu biraz zor bir soru sanırım aslında garanti kontrat kapamayacakları tahmin etmek olası ama kamp kadrosuna girme seçeneği de var mesela garanti olmayan kontratla ya da gelişim liginde fırsat beklemeyi tercih edecekler de olacaktır.
Zaten Bryrum ve Dentmon gibi zaten Çine gider gözü ile baktığımız isimleri saymazsak aman aman da seçenekler kalmadı sanki Kendall Marshall hala boşta sakatlıktan yeni çıktı o da garanti kontrat kapamaz herhalde ama garanti olmayan kontratla kampta yer alabilir sanki ayrıca iki yıl önce falan sanırım yine boşta kalmış ama gelişim liginini tercih etmiş.Luke rudnour var yaşı ileri gelişim ligi falan uğraşmaz ama geçen Veysi idi sanrım basketbolu bırakır demişti ona da.jared cunningham boşta garanti kıntrat bulaqmaz herhalde ama kızılyıldız epey uğraştı olmadı sanırım zaten tek pg olarak bize uymaz iki kısa alırsak ikincisi olabilirdi ancak.A.J Price kızılyıldızla anlaşmış.Freddette kontrat bulmuş bir ara Milano iigili idi.
Çin tayfasından Mccollum ve Brown imzalamadı sanırım Mccollum geçen sene 1 milyona oynamış sanki parayı verirsen Avrupa dönebilir gibi o Pick yazıp yazıp duruyor.
Son anda forse etmeseek Hodge gitmek üzere sanki... Bu arada Cliff Hammods hala boşta
Eric Mccollum , Amerika'da bir turnuva kazandi 1 milyon dolar oradan gelen para..David Pick ondan bahsediyor hocam...
Sizin bilgi kaynağınız nedir, transferlerin yapıldığını nerden biliyorsunuz, neden açıklanamıyor, neden her gün kulübe verilen ceza haberlerini okuyoruz, bunlar sizi nasıl rahatsız etmiyor tabii ki bilemiyorum. 110 yıllık Galatasaray kulünün adı ödemediği paralarla, oyuncuların kazandığı davalarla, tek taraflı fesh ettikleri sözleşmelerle mi anılmalı onu da sizin takdirinize bırakıyorum. Bana göre bulunduğumuz durumun takdir ve kabul edilecek bir tarafı bulunmamaktadır.
NBA pazarından Avrupa'ya gelmesi muhtemel birkaç ismi inceledim. Umarım keyifle okursunuz..
Köşe Yazısı | NBA Pazarına Bakış | GSbasket.Org
Eline sağlık..Kontrat durumları ile ilgili fikir yürütebiliyor musun ? Yazıdaki sıralama tercih sıralaması da içeriyor mu ?
NBA pazarından Avrupa'ya gelmesi muhtemel birkaç ismi inceledim. Umarım keyifle okursunuz..
Köşe Yazısı | NBA Pazarına Bakış | GSbasket.Org
Dün 1-2 diyordu kimler olacak acaba? Netleşse de rahatlasakÖmer Yalçınkaya, az önce GS TV'de konuştu; sezona 6 yabancı ile başlayacağımızı ve yabancı olarak bir guard ile bir uzun daha alınacağını, ayrıca 2 yerli takviyesi daha yapılacağını söyledi.