• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guard olarak Mekel ve Khalif Wyatt listemizde olabilir.

Çok takıntılısınız yasak konusunda ve sürekli dile getiriyorsunuz ama bu transferlere engel bir durum değil. Transferler siz inanmasanız da yapıldı :)

Sizin bilgi kaynağınız nedir, transferlerin yapıldığını nerden biliyorsunuz, neden açıklanamıyor, neden her gün kulübe verilen ceza haberlerini okuyoruz, bunlar sizi nasıl rahatsız etmiyor tabii ki bilemiyorum. 110 yıllık Galatasaray kulünün adı ödemediği paralarla, oyuncuların kazandığı davalarla, tek taraflı fesh ettikleri sözleşmelerle mi anılmalı onu da sizin takdirinize bırakıyorum. Bana göre bulunduğumuz durumun takdir ve kabul edilecek bir tarafı bulunmamaktadır.

Sizin bilgi kaynağınız nedir, transferlerin yapıldığını nerden biliyorsunuz, neden açıklanamıyor, neden her gün kulübe verilen ceza haberlerini okuyoruz, bunlar sizi nasıl rahatsız etmiyor tabii ki bilemiyorum. 110 yıllık Galatasaray kulünün adı ödemediği paralarla, oyuncuların kazandığı davalarla, tek taraflı fesh ettikleri sözleşmelerle mi anılmalı onu da sizin takdirinize bırakıyorum. Bana göre bulunduğumuz durumun takdir ve kabul edilecek bir tarafı bulunmamaktadır.

Ömer Yalçınkaya söylüyor. Eurocup listesine eklenmiş. Daha ne olmalı?

Transfer yasağı konusu hala açıklığa kavuşmadı bu kim ne derse desin hoş bişey değil. Ayrıca 3 aydır bu sponsorla ne az kaldı merak ediyorum kelime kelime mi yazılıyor bu sözleşme. Hani herşey hazırdı. Galatasaray tarihinde bu kadar hayal kırıklığını bu kadar kısa sürede yaşatan başkan bulunamaz bir daha

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wyatt'i bende cok istiyorum ama 2 numara oynuyor daha cok sanki?

Skorer yönü de olduğu için rahatlıkla 2 numarada da oynayabiliyor. Ama oyun görüşü ve pas seçimleri gayet iyi. 25 dk civarı oynayacağı için tüm sezon 3 kulvarda kotarabilir mi aldığı rolü çekincem o. Yoksa bütçe olsa Huertası alır Wyatt'ı 1-2 olarak alternatif düşünürdüm. Huertas olmazsa yarı saha guardı olarak en mantıklısı Mekel gibi duruyor. Tabii Mekel gelicekse ayakları hızlı ve p&r ı iyi oynayan atlet uzuna ihtiyac olur. Umarım Kuban'a gitmez Mekel :)

Ömer Yalçınkaya: "Oyun kurucu transferi bu hafta netleşecek.

Bu açıklamayı canlı yayında mı dinlediniz? Resmi sitede Ömer Yalçınkaya nın bu hafta netleşeceğine dair bir söylemi bulunmuyor da..

İşin doğrusu şu EL takımlarının bile transferde zorlandığı dar piyasada Lasme'yi almak önemli bir iş gibi gözüküyor. Ben Semih ve Emir'in geleceğine ihtimal vermiyorum bence bunun üzerinde pek durmamak gerekiyor. Ersin+ 1 yerli genç yapılır gibi geliyor bana. Yabancı transferide ise sanki Hodge ve Begic/Holman/Bourousis olacak.

Ömer Yalçınkaya söylüyor. Eurocup listesine eklenmiş. Daha ne olmalı?
KSK da Euroleague listesinde ama onların da Kasım 2014'den beri transfer yasağı var. Keza BJK da.
Sn. Topsakal da 29 Haziranda parayı ödedik yasağı kaldırdık demişti. Yönetemeyicilik işte tam da böyle bir şey. Kimse kimseyi zorla yönetime sokmuyor, yapamıyorum bu işi dersiniz yapacaklara bırakırsınız. Kendinizi de kulübünüzü de zor durumda bırakmazsınız.

İsrail'de Hodge Hapoel'e oldukça yakın haberleri varmış.Yalçınkaya gerçekten bu hafta pg netleşecek dedi ise Huertas yada Hodge değilse kim olacak acaba ?

Oyun kurucu bu hafta netleşecek ise Huertas ihtimali daha da uzaklaşıyor bence.. 750 bin euroya falan gelmez bu adam, Nba kovalayacaktır son ana kadar

Nba'dan kesilecek oyun kurucular gündemdedir tahminimce.

2-3 tane çok sağlam isim var takip ettiğim hala hiç bir takımla anlaşmadılar umarım 1-2si ile ilgileniyoruzdur.

Arkadaşlar bu kadar mı kötü yönetiliyoruz anlamıyorum hiç bir branştaki takımın durumunun ne olacağı belli değil ne sponsor ne transfer erkek takımının sponsoru belli değil bayan erkek voleybol takımının durumunun ne olduğunu isminin ne olduğu belli değil kadın takımın adı değişecek mi son durum ne belli değil futbolda göğüs sırt kol sponsoru kim belli değil işimiz Allah'a kalmış.Fenerbahçe'ye bakıyorum mutlaka bir şekilde işleri yoluna sokuyorlar ülker takımdan ismini çekiyor iki yıl daha para veriyor,futboldan çekildik diyor stad isim hakkına bir ton para döküyor.Ülker bırakır koç destek verir biz de yok mu bir kişi destek olacak..

Bu sessizlik inşAllah fırtına öncesi sessizliktir.

Oyun kurucu bu hafta netleşecek ise Huertas ihtimali daha da uzaklaşıyor bence.. 750 bin euroya falan gelmez bu adam, Nba kovalayacaktır son ana kadar

Hala ihtimal var bence. Mekel bugün vazgeçti diye haberler vardı NBA'den. Bence Huertas da yakın zamanda vazgeçecektir.

Nba'de kontrat bulamayip Avrupa'ya donmesi muhtemel kimler var ki? Bilen yazabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri