Yalnız bu sene hiç panik yapmadan hareket ediyorlar helal olsun demekte lazım.
Pg de ama Exum avrupaya gelmez cok potansiyeli olan bi oyuncu ve sakatlandıExum Jazz'da daha çok hangi pozisyonda süre alıyordu
Pg de ama Exum avrupaya gelmez cok potansiyeli olan bi oyuncu ve sakatlandı
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahsedilen iki yerli oyuncu İzzet ve Şafak olmasın da.![]()
Galatasaray Taraftarı'na küfür etmek, hareket çekmek, eliyle "6 işareti" yapmak başta olmak üzere sahada yapmadığı çirkeflik olmayan, adeta Fenerbahçe Kültürü'nün ete kemiğe bürünmüş bir sembolü halinde olan Emir Preldzic ile onunla benzer bir karakter yapısına sahip olduğunu iyi bildiğimiz, "Galatasaray'ın maça çıkmaması kara leke olarak tarihin içinde kalacaktır" diyen, "Zorda kalmadıkça Galatasaray forması giymek istemem" demişliği olan Semih Erden'i bu kulübün profesyonelleri transfer etmeyi düşünebilir, o kişilerin bu fikirlerini desteklemem ama anlayabilirim, çünkü onlar profesyonel. Ama bu kulübe aidiyet bağı olan, önem verdiği değerleri olması gereken bazı taraftarların bu oyuncuları Galatasaray formasına yakıştırabiliyor olması cidden akıl alır gibi değil. Bu okurken üzülüyorum, sizlerin nasıl yazarken midesi bulanmıyor, ilginç doğrusu...
Siz bu adamları istemeye devam ettikçe, kadrolara yazdıkça ben de bu gerçekleri dile getirmeye devam edeceğim beyler, kusura bakmayın.
"Galatasaray'da oynamak istemem" açıklaması Semih'e değil birlikte röportaj verdiği Mirsad'a ait diye biliyorum. Emir için sizle aynı düşüncedeyim. Semih ise koçun takdirine kalmış..
Kefen giyerimde Gs forması giymem diyen Baliçi bu taraftar içine sindirdiyse Gs deyken fb sallayan her fırsatta fb ye geçiren emreyi adamlar fb efsanesi yaptıysa bu aidiyet maidiyet filan hepsi hikaye içi dolmayan boş cümleler senin aidiyet dediğin parası geç aldığı için takımı yarıyolda bırakıp kaçan Arroyo mu gs evladıyım gs taraftarıyım diyip efesin kovduğu kerem gönlümün parasını 2 ay almayınca kulübe haciz memurlarını göndermesimi boşversene aidiyet falan filan bunlar hikaye. yarın Semih gelsin Ülker arenada son topta bi blok koysun dönsün son saniyede smaçı bassın bak burda çılgınlar gibi aslan Semih koçum Semih yazmıyonuzmu hepiniz. O yüzden mideniz nasıl kaldırıyo falan filan bunlara gerek yok bence en büyük Galatasaray lı onca fırsatı talibi olmasına rağmen daha ilk senesi olmasına rağmen aynı sartlarda olmasına rağmen aslan gibi mücadele edip sesini çıkarmadan savaşan Micov dur ki Ergin hocada sırf bu yüzden Micov u tek tuttu takımda Sinan ayrı onu saymıyorum bile...