• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu sene hiç panik yapmadan hareket ediyorlar helal olsun demekte lazım.

Alınacak 2 yerli yok piyasada. 2 senaryo var gibi duruyor;

Emir Daçka'ya giderse,Dudley bize gelir

Emir yollanmazsa,Serhat Çetin bize gelir

1. ihtimal bizim için daha makul bence,1. ihtimal gerçekleşirse sezona 6 yabancıyla başlayıp,Ocak-Şubat aylarında çok kaliteli bir kısa oyuncuyu 500 bin dolar civarına getirip daha iddialı konuma gelebiliriz.

Exum Jazz'da daha çok hangi pozisyonda süre alıyordu

Pg de ama Exum avrupaya gelmez cok potansiyeli olan bi oyuncu ve sakatlandı

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) biliyorum sakatlandığını..sakatlanma sürecini başlatan ufak ayrıntının yarattığı kelebek etkisi bizlere kadar ulaşır mı diye endişe ettiğim için sordum bağları kopmuş Jazz kadroya bir pg katabilir bu durumda

Uzun transferi yabancı olacaksa Semih transferini eliyorum direk.

Nba'de boşta olan gözlemlediğim oyunculardan biride İsh Smith bize çok yararlı olacaktır hiç kuşkusuz , ihtimal dahilindeyse beklentileri karşılayacağını düşünüyorum.

emir, semih ve ersin dışında alınabilecek yerli var mı bilmiyorum :)

emir gelse joker olur
ersin ve semih de tam ihtiyacımız olan oyuncular

Serhat ile Semih'i kulüp yalanlamıştı zaten.Emir yalanlanmamıştı ama onun da transferi maddi açıdan çok zor.Açıkçası yerli oyuncu olarak kimi düşünüyorlar tam bir muamma.

Açıklamalarda ben en çok ''üst düzey 2 guardla görüşüyoruz'' kısmına takıldım..Biri Marcelinho da diğeri kim acaba.Zaten ''bu hafta içi cevap bekliyorduk.Biraz daha uzadı'' ifadesi direk olarak Huertas ya da NBA'den umudu kesmesi beklenen bir oyuncu için kullanılmış belli ki

emir - ersin
emir - semih
semih- ersin
hepsi olur :)

Oyun kurucu dışında ki yabancı pota altı olacaksa Ersin yada Semihe şu bütçede ihtiyaç olmadığını düşünüyorum.. O parayı oyun kurucuya ayırsınlar daha isabetli olur.. Bize 2-3 kaliteli şutör bir adam lazım.. Serhat Çetin hala olabilir bana göre..

Huertas/Şafak
Schilb/Sinan
Micov/Serhat
Green/İzzet
Lasme/Yabancı Pivot

Kaliteli bir yabancı Pivot daha bulabilir isek sakatlık vs. Olmadığı takdirde kısıtlı bütçede şu kadro bizi her kulvarda iddalı yapar.. Aksi bir durumda sezon içerisinde hamle de yapılabilir gerekirse..
Oyun kurucu gerçekten çok önemli Huertas gelirse şu transfer dönemini çok iyi geçirdiğimizi söylerim net bir şekilde.

Bence alacağımız yerli oyunculardan biri tecrübeli oynayabilecek bir oyuncu diğeri de genç bir oyuncu olacak. Hatta bana Göktürk geri dönecek gibi geliyor.

Prigioni Clippers ile anlaşmış

Bahsedilen iki yerli oyuncu İzzet ve Şafak olmasın da. :)

Galatasaray Taraftarı'na küfür etmek, hareket çekmek, eliyle "6 işareti" yapmak başta olmak üzere sahada yapmadığı çirkeflik olmayan, adeta Fenerbahçe Kültürü'nün ete kemiğe bürünmüş bir sembolü halinde olan Emir Preldzic ile onunla benzer bir karakter yapısına sahip olduğunu iyi bildiğimiz, "Galatasaray'ın maça çıkmaması kara leke olarak tarihin içinde kalacaktır" diyen, "Zorda kalmadıkça Galatasaray forması giymek istemem" demişliği olan Semih Erden'i bu kulübün profesyonelleri transfer etmeyi düşünebilir, o kişilerin bu fikirlerini desteklemem ama anlayabilirim, çünkü onlar profesyonel. Ama bu kulübe aidiyet bağı olan, önem verdiği değerleri olması gereken bazı taraftarların bu oyuncuları Galatasaray formasına yakıştırabiliyor olması cidden akıl alır gibi değil. Bu okurken üzülüyorum, sizlerin nasıl yazarken midesi bulanmıyor, ilginç doğrusu...

Siz bu adamları istemeye devam ettikçe, kadrolara yazdıkça ben de bu gerçekleri dile getirmeye devam edeceğim beyler, kusura bakmayın.

Galatasaray Taraftarı'na küfür etmek, hareket çekmek, eliyle "6 işareti" yapmak başta olmak üzere sahada yapmadığı çirkeflik olmayan, adeta Fenerbahçe Kültürü'nün ete kemiğe bürünmüş bir sembolü halinde olan Emir Preldzic ile onunla benzer bir karakter yapısına sahip olduğunu iyi bildiğimiz, "Galatasaray'ın maça çıkmaması kara leke olarak tarihin içinde kalacaktır" diyen, "Zorda kalmadıkça Galatasaray forması giymek istemem" demişliği olan Semih Erden'i bu kulübün profesyonelleri transfer etmeyi düşünebilir, o kişilerin bu fikirlerini desteklemem ama anlayabilirim, çünkü onlar profesyonel. Ama bu kulübe aidiyet bağı olan, önem verdiği değerleri olması gereken bazı taraftarların bu oyuncuları Galatasaray formasına yakıştırabiliyor olması cidden akıl alır gibi değil. Bu okurken üzülüyorum, sizlerin nasıl yazarken midesi bulanmıyor, ilginç doğrusu...

Siz bu adamları istemeye devam ettikçe, kadrolara yazdıkça ben de bu gerçekleri dile getirmeye devam edeceğim beyler, kusura bakmayın.

"Galatasaray'da oynamak istemem" açıklaması Semih'e değil birlikte röportaj verdiği Mirsad'a ait diye biliyorum. Emir için sizle aynı düşüncedeyim. Semih ise koçun takdirine kalmış..

"Galatasaray'da oynamak istemem" açıklaması Semih'e değil birlikte röportaj verdiği Mirsad'a ait diye biliyorum. Emir için sizle aynı düşüncedeyim. Semih ise koçun takdirine kalmış..

O röportajda Mirsad, "GS ve BJK'de oynamaya sıcak bakmam" diyor, Semih ise "Zorda kalmadıkça Galatasaray forması giymek istemem" şeklinde bir ifade ile malum mevzuya dair görüşlerini tamamlıyor. Bugün gelse, Allah düşürdüğü için(!) Galatasaray forması giymiş olacak bu arkadaş yani. Hadi bu açıklamasını yedik, yuttuk diyelim; final serisinde sahaya çıkmamış olmamızı KARA LEKE olarak adlandırmasını, o formayla yaptığı nice çirkeflikleri sindirebilmek mümkün değil...

Kefen giyerimde Gs forması giymem diyen Baliçi bu taraftar içine sindirdiyse Gs deyken fb sallayan her fırsatta fb ye geçiren emreyi adamlar fb efsanesi yaptıysa bu aidiyet maidiyet filan hepsi hikaye içi dolmayan boş cümleler senin aidiyet dediğin parası geç aldığı için takımı yarıyolda bırakıp kaçan Arroyo mu gs evladıyım gs taraftarıyım diyip efesin kovduğu kerem gönlümün parasını 2 ay almayınca kulübe haciz memurlarını göndermesimi boşversene aidiyet falan filan bunlar hikaye. yarın Semih gelsin Ülker arenada son topta bi blok koysun dönsün son saniyede smaçı bassın bak burda çılgınlar gibi aslan Semih koçum Semih yazmıyonuzmu hepiniz. O yüzden mideniz nasıl kaldırıyo falan filan bunlara gerek yok bence en büyük Galatasaray lı onca fırsatı talibi olmasına rağmen daha ilk senesi olmasına rağmen aynı sartlarda olmasına rağmen aslan gibi mücadele edip sesini çıkarmadan savaşan Micov dur ki Ergin hocada sırf bu yüzden Micov u tek tuttu takımda Sinan ayrı onu saymıyorum bile...

Eurolaegue sitesindeki takım kadroları kesinleşmiş transferleri mi yazıyor?

Kefen giyerimde Gs forması giymem diyen Baliçi bu taraftar içine sindirdiyse Gs deyken fb sallayan her fırsatta fb ye geçiren emreyi adamlar fb efsanesi yaptıysa bu aidiyet maidiyet filan hepsi hikaye içi dolmayan boş cümleler senin aidiyet dediğin parası geç aldığı için takımı yarıyolda bırakıp kaçan Arroyo mu gs evladıyım gs taraftarıyım diyip efesin kovduğu kerem gönlümün parasını 2 ay almayınca kulübe haciz memurlarını göndermesimi boşversene aidiyet falan filan bunlar hikaye. yarın Semih gelsin Ülker arenada son topta bi blok koysun dönsün son saniyede smaçı bassın bak burda çılgınlar gibi aslan Semih koçum Semih yazmıyonuzmu hepiniz. O yüzden mideniz nasıl kaldırıyo falan filan bunlara gerek yok bence en büyük Galatasaray lı onca fırsatı talibi olmasına rağmen daha ilk senesi olmasına rağmen aynı sartlarda olmasına rağmen aslan gibi mücadele edip sesini çıkarmadan savaşan Micov dur ki Ergin hocada sırf bu yüzden Micov u tek tuttu takımda Sinan ayrı onu saymıyorum bile...

"Bu aidiyet maidiyet filan hepsi hikaye, içi dolmayan boş cümleler" zihniyetine sahip olan bu tipteki taraftar modelleri çokça bulunuyor maalesef. Yani "Her şey kabulüm, yeter ki başarı gelsin, başarı başarı başarııııı" moduna bağlamış, duygusuz bir jenerasyon yetişti. Ama tabi ki herkesin bu zihniyete sahip olmadığını bilmek de bir nebze rahatlatıyor insanı.

Mesela Fatih Akyel, zamanında Ergun Gürsoy tarafından Galatasaray'a döndürülmek üzereyken dönemediyse,
o malum günde Kapalı tribünde bangır bangır söylenen tepki tezahüratından ötürüdür. Sen kendi zihniyetini çok geçerli sayma yani güzel kardeşim, sana bir tavsiye olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri