Tarihin en kötü sezonundan sonra şöyle kadro kurabiliyorsak..
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir uzun bir kısa alıp transferi kapatırsan en ufak kısa sakatlığında sezon güme gider. 2 kısa alınmalı.
Fersu Denizin söylediğine göre Dentmon teklifimizi reddetmiş
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla onu bilmiyorum ama Huertas olmazsa kim gelecek onu gerçekten merak ediyorum. Mutlaka B planı vardır da acaba Hodge'dan önce kimler var ya da kimSarısın bir abla var ABDli spor yazarı galiba heryerde Dentmon Galayı red etti diyor ondan duymustur
Benim yönetim hakkında daha önceki yazılarım nedeniyle bazı arkadaşlar küfür,hakaret ettiler ve hatta benim için FB olduğumu ima edenler oldu. Şu an bakıyorum kadro iyi oldu diyenler var. Ben yine söylüyorum; yönetim iyi niyetli çalışıyor, geçmiş borçları ve hataları düzelttirmesi için uğraşıyor. Belki sizin için önemli olmayabilir. Galatasaray futbolda takımı avrupa kupalarına katılmayabilir borçları nedeniyle.Bütçeyi aşmamak ve sezon içi ödeme sıkıntısı çekmemek için çalışıyorlar. Ülkedeki belirsizlikler nedeniyle sponsor firmalar geri çekiliyor anlaşmalardan. Tabi şimdi ben bunları yazdım diye küfür,hakaretler devam edecek. Ama benim için kişiler değil galatasaray'ın başarısı önemlidir .İnş sezon sonunda hem erkek takımı hemde bayan takımı sampiyon olur; avrupada da derece yapar da hakaret eden arkadaşların yüzleri kızarır inş.
Ahahaa. Dursun abiye selam transfere devam![]()
Şiir gibi kadro kuruyor reis. Hem de bu paralara. Eskiden Türkiye'nin en iyi kadro mühendisi derdim, değiştiriyorum. Avrupa'nin en iyi kadro muhendisi.
Obra efendinin hiç ettiği 30 milyon eurolar Ergin hocaua verilse takımı Nba play offlarina sokar, net