2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorsey ve Lasme ile guard tercihimizin yapisi belli oldu bence. Bol bol ikili oyun oynayacagiz. Bunu oynatabilecek bi guard lazim. Kendisinin atmasindan cok oynatmasi önemli. Tutku acik ne alemde bilmiorum ama 5-6 dk katki verebilirdi. Andricle muhtesem oynuyorlardi.

Semih suandan itibaren fazla lüks bence. Keske cenki bjkye birakmasa idik cuk otururdu takima. Bakalim guardi aldiktan sonra en kritik transfer serhat olacak gibi.

Bu bütçe ne 7 yabancıyı ne de ekstra 1 yerliyi kaldırmaz bence.
Huertas,Emir yapıp kapatalım transferi.

Schilb olmasaydı kesinlikle Kc Rivers isterdim.

Pivota iki tane defans gucu cok iyi oyuncu aldik.Ama 4 numara hala sıkıntı bence hani Dorsey ve Lasme nin uzerine Caleb'i almak yerine Ercegi tutmak mantıklı olmazmiydi?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İngilizcem beni yanıltmıyorsa Lawal ve Lafayette sakatlandığı için Milano transfer kovalıyormuş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dil de sorun yokta haber biraz garip Lafayette bir ay yok deniyor hazırlık falan sezona yetişir diğer elaman da Eylül ortası gibi dönermiş yerlerine oyuncu bakacak bı durum yok sanki

Oyun kurucu transferi dışında skorer guard transferide gerekiyor bence, eğer Huertas transferi olursa çok iyi olur, birde kaliteli 2 numara alınırsa 3 kupalı bir sezon olabilir, şuana kadar yapılan transferler çok iyi gerçekten, oyun kurucu kadar skorer guard transferide şart bence, MarShon Brooks'u çok isterdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...