2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun kurucu transferi dışında skorer guard transferide gerekiyor bence, eğer Huertas transferi olursa çok iyi olur, birde kaliteli 2 numara alınırsa 3 kupalı bir sezon olabilir, şuana kadar yapılan transferler çok iyi gerçekten, oyun kurucu kadar skorer guard transferide şart bence, MarShon Brooks'u çok isterdim...

Haklısınız bizde bazı arkadaşlarla bu durumu günlerdir anlatmaya ve dikkat çekmeye çalışıyoruz,sezon içi olası skor sıkıntısı olmaması için vede gelecek oyun kurucunun aşırı süre alarak hem çok yorulmaması hemde MAAZALLAH sakatlık durumuyla karşılaşmaması için 1.5 oynayan skorer guard şart.

Bunu yaparlarsa bunca yapılan iyi transferlerinde anlamı daha iyi olacak geriye sezon içi ödeme sorunları olmamasına kalıyor ve İNŞAALLAH bu sorunlarda yaşanmaz.

Pivotta Krstici katmazsak Efesten önde Fenerle eşitiz diyebiliriz rahatlıkla.Krstici katarsak Efes çeşitlilikten dolayı Fener ve bizden önde olur

Sadece pivot olarak değil uzun pozisyonu olarak olaya bakmalıyız,bu durumda 4-5 rotasyonu olarak FB ve Efes bizden önde ancak Semih gelirse o zaman onlara yaklaşabiliriz veya denk olur ama Semih bütçe olarak bizi çok zorlar onun yerine gelecek oyun kurucu yanına 1.5 oynayacak kısa skorer oyuncu alınmalı böylesi daha mantıklı geliyor.Sezon ortası transfer döneminde gerekirse 4.5 oynayan bir uzun daha alınabilir bu daha makul geliyor bana.

Malesef Huertas gelmezse şu mükemmel pota altı rotasyonuna rağmen istediğimiz kaliteye ulaşamayacağız. Huertas için sabırla bekliyor olmamız ve neredeyse alternatif olabilecek isimlerle hiç ilgilenmiyor olmamız Huertas'tan sanki NBA olmazsa bize geleceği yönünde bir söz aldığımız izlenimini veriyor bana.Yoksa bu kadar beklemenin anlamı olmaz.Takımda oyun kurucu yok ve bizim ismimiz Huertas dışında hiçbir oyun kurucuyla anılmıyor

Malesef Huertas gelmezse şu mükemmel pota altı rotasyonuna rağmen istediğimiz kaliteye ulaşamayacağız. Huertas için sabırla bekliyor olmamız ve neredeyse alternatif olabilecek isimlerle hiç ilgilenmiyor olmamız Huertas'tan sanki NBA olmazsa bize geleceği yönünde bir söz aldığımız izlenimini veriyor bana.Yoksa bu kadar beklemenin anlamı olmaz.Takımda oyun kurucu yok ve bizim ismimiz Huertas dışında hiçbir oyun kurucuyla anılmıyor

İsmimiz Schilb ile de anılmıyordu. Bence başka alternatifler vardır. Ama içimde Huertas bize gelecek gibi bir his var. Hatta 3-4 gün içinde imza olabilir. (Duyum falan değil tamamen bir his.)

Jamont Gordon saglam olsa tam su kadroya cuk otururdu ve ligin de Eurocup'in da canina okurduk. Yedinci yabanciyi combo icin kullaniriz muhtemelen sezon ici.

PG icinse tahmin edildigi gibi Huertas ya da Hodge olur yuzde 99.

Huertas'a hayır demem ancak, daha uygun maliyetli Hodge + 1.5 numara oynayan biri gelse hayır demem açıkcası. Wyatt hala resmi sözleşme imzalamadı mesela.

İsmimiz Schilb ile de anılmıyordu. Bence başka alternatifler vardır. Ama içimde Huertas bize gelecek gibi bir his var. Hatta 3-4 gün içinde imza olabilir. (Duyum falan değil tamamen bir his.)

Başka alternatif vardır tabi ki. Sonuçta Huertas gelmezse sezonu oyun kurucusuz geçirecek değiliz. Ancak ben kaliteden bahsediyorum. Huertas gelmezse muadili bir guard boşta yok. Ona göre vasat biri gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...