2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olursa şimdi bir de 4 numara arayacağız. Gerçeklik payı var ise; umuyorum B planımız vardır. Ergin Hoca'ya güven tam. Erceg kimse ile anlaşmadı bildiğim kadarıyla. Acaba?

@GSStatsBasket: FLAŞ | Caleb Green'in sağlık raporu iyi çıkmayınca Galatasaray transferden vazgeçme aşamasına geldi (3p) http://t.co/IkkuU1GDRo

böyle bir şeyin gerçek olma payı var mıdır ?

Kaynak 3 puan sanırım.Genel anlamda nasıl bir site bilmem ama herkesten önce duyurdukları bazı haberler sonradan doğru çıkmıştı.Ya gercekten haber alıyorlar ya da sıfırdan güzel sallıyorlar.En azından açık istibaharattan gördükleri habeleri bir aşama ilerisine giderek yazmıyorlar.Haber doğru olabilir bu arada bazen takımlar yaptıkları transfer teknik olaraj içlerine sinmeyince de bu yola başvurabiliyorlar.Bütçeyi 6 milyon dolar olarak düşünürsek gelecek pg bir milyon alsa bile elde hala bütçe payı kalacak (yerli alamadığımızı düşünerek) bu durumda ahrren yerine başka bir oyuncu düşünülüyor olabilir ki piyasa oldukça düştü ve hocanın gözağrısı takım bulamadı

Erceg falan lazım değil. Uzak dursun. Yeter! Takımda savunma yapmayan, elini kaldırmaktan âciz oyuncu görmek istemiyorum artık. Dünyada oyuncu mu kalmadı? Teknik direktör Lucescu, 4 numara Erceg.. Bunlar konuşulmazsa olmaz.

@GSStatsBasket: FLAŞ | Caleb Green'in sağlık raporu iyi çıkmayınca Galatasaray transferden vazgeçme aşamasına geldi (3p) http://t.co/IkkuU1GDRo

böyle bir şeyin gerçek olma payı var mıdır ?

Hala hocanın aklının bir köşesinde Erceg olduğunu düşünüyorum ben... Hani bilinen defolarına rağmen bir türlü ayrılmak istenilmeyen sevgili gibi :)

Kısacası bu haber doğruysa ve istediği ücrette indirime de giderse bu işin sonu Erceg'e bağlanabilir yani.

Erceg Green'den yüksek ücret alsa bile geçn seneki rakamları isteyemez şu pozisyonda.Sonunda fiyatı belirleyen arz talep dengesi .Piyasda talep azalmış durumda.

Bulamadı tabii kim ne yapsın savunma yapmayan adamı? Bazıları atıp tutuyordu yok şöyle talipleri var, bir sürü takım peşinde falan diye. Gördük.. İnşallah Erceg falan gelmez inşallah..

Bu arada Erceg ismini zikreden herkes gelsin istediği için yazmıyor hocanın gelmesini isteyeceği tahmini ile yazıyor mesela bana kalsa ben Chuck Davisi isterim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...