• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Green den önce forumda hangi oyuncuların ismi geçiyordu

Sofo, bourusis falan da 3 puan yazmıştı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erceg bizden uzak Allaha yakın olsun. Savunma yapmayan oyuncu izlemeye tahammülüm kalmadı. Bir oyuncu 30 sayı atarken 35 sayı yedirirse ne anladım o işten?
Eğer ki haber doğruysa Ergin hocadan bir süpriz amerikalı görebiliriz. Avrupada kim kaldı ki 4 numaraya?

bence caleb green haberi yalan.yani bilerek çıkardılar.dorsey transferinden sonra ataman daha şutör bir 4 numara istiyor.

Sofo, bourusis falan da 3 puan yazmıştı

Koyunun olmadığı yerde abdurrahman çelebi diyeyim o zaman :)
Vallahi dediğim gibi ben kriteri kimse yazmadan yazılan haberlerin içinde doğrular çıkması olarak uyguluyorum.Diğer site ve duyumcuların tek t,utturduğu haberler zaten sportqndo ve eurohoopsa dusmus habeleri alıp.Haftada bir bu hafta bitiyor bugün bitiyor demek elbet birgün o gün ya sa o hafta gelıyor

Bu arada baska yerlere de düşdü haber tabi herkes 3puandan almış olabilir

Bu Mbah a Moute nasıl bir oyuncu

Eğer öyle bir durum varsa hiç uzatmadan almamız gereken adam belli ..Hala kontrat bulamadı NBA'de ...

[video=youtube;aghbXSrgDLY]https://www.youtube.com/watch?v=aghbXSrgDLY[/video]

bence caleb green haberi yalan.yani bilerek çıkardılar.dorsey transferinden sonra ataman daha şutör bir 4 numara istiyor.

YlOJ1z.jpg

Broekhoff ne kadar alır

Green yerine erceg nasıl alınacak aynı ücreti isterlermi ki
Broekhoff Kubanla anlaşmış sanırım ayrıca buy outu da var onun.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Broekhoff'un Eurolegue çıkışı var kontratında..Bildiğim kadarıyla buy-out'u yok...

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoppaalaaaaa.
Bu nerden çıktı şimdi..

Ergin hocamın muhtemelen Caleb Green içine sinmedi pek.Bahane bulup şutladı gibi.Zaten öncesinde de Harongody için uğraşmıştı.
Tamamen senaryo yazıyorum.Hoca baktı BJK bile Lampe'ye teklif verebiliyorsa biz alalım madem diye düşündü.Muhtemelen Lampe'ye gideceğiz.Zaten Green'i içine sinmeden almıştı ki bence de yabancı rotasyonunun bariz en zayıf halkasıydı

Green haberi doğruysa bence iyi bir haber bizim için o mevki zayıf karnımızdı skor yönünden, tek dezavantaj aldığı ücrete oynayabilecek daha iyi birini bulmak bu konuda bende Dwight Powelldan yanayım o bölgeye skor gücü yüksek atıcı lazım Ercege ihtimal dahi vermiyorum bu zamana kadar ona haketmediği paraları ödedik hemde hakettiğin kat be kat yüksek ücretler.Bizden ayrılalı ne kadar süre geçti ama Euroleague takımlarını bırak Eurocup takımlarıyla bile ismi anılmadı çünkü kimse biz gibi enayi değil ona o paraları verecek.

Lampe'yi hiç bir zaman A sınıfı bir oyuncu görmedim şahsen ama hep öyle görüldü.Khimki,Kazan,Laboral yıllarında takımın en iyi oyuncusu gibiydi istatistik olarak.Barcelona'da geçirdi 2 yıl

Baktığın zaman Caleb Green ne yapmış? Hızlı oynayan Sassari sistemi hariç hiçbir başarısı yok.Malagada tutunamadı vs

Çok rahat Lampe tercih edilir.Dorsey-Lampe-Huertas ile zaten eski Barca çekirdeği kurulur yarı yarıya

Ben Green'in zayıf halka olduğu konusuna katılmıyorum sadece konuşulan, düşünülen isimlerin yanına fazla sükse yapamamış olması insanları çelişkide bırakıyor açıkçası bitmiş bir Lampe'ye tercih ederim.

Dwight Powell, Dallas ile kontrat yapmış. Free Agent pazarı da oldukça boş, takımların kadroda azaltmaya gideceği dönemleri bekleyeceğiz ya da bilindik yoldan gidip Erceg ya da Lampe'yi alacağız

Kleiza düşünülemez mi?Boştaydı bildiğim kadarıyla.

Green olayını sportando da yazdı. 4 numara da nba den olabilir büyük ihtimalle.

Ben Green'in zayıf halka olduğu konusuna katılmıyorum sadece konuşulan, düşünülen isimlerin yanına fazla sükse yapamamış olması insanları çelişkide bırakıyor açıkçası bitmiş bir Lampe'ye tercih ederim.

Dwight Powell, Dallas ile kontrat yapmış. Free Agent pazarı da oldukça boş, takımların kadroda azaltmaya gideceği dönemleri bekleyeceğiz ya da bilindik yoldan gidip Erceg ya da Lampe'yi alacağız

Furkan, bildiğim kadarıyla Powell'ın 2015-2016 kontratı garanti kontrat değil yani kadroya giremezse para alamayacak...

Dwight Powell Contract, Salary Cap Details & Breakdowns | Spotrac

Green konusunda tamamen katılıyorum sana ama biri alınacaksa Powell en iyi tercih olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri