Micov'un kalmasına sevindim...Kalması gereken oyuncuların başında geliyordu...Yaşanan birçok olay ve düzensizliğe rağmen yinede belli bir düzeyin altına bence hiç düşmedi...Düzenli, sistemli bir takımda Micov çok daha faydalı olur...Forumda geçen üç numaraların çoğu Micov'dan iyi oyuncu değildi zaten..Daha iyilerini alabileceğimizi de sanmıyorum...Basında çıkan haberler doğru, yani takımdaki oyuncuların alacakları var ve bunları peşin ödeyecek durumda değiliz...Takımda kalanlara bu borçların vadeye yayılarak ödenmesi söz konusu olacağı için belilrli bir çizginin üstünde olanların maaşında düşmeyi kabul etmesi halinde tutulmak istenmesi anlaşılır bir tutum...Micov gitse zaten 200-250 bin Euro verip göndereceksin mecburen...Şimdi 2 sene daha bizde ve bir şekilde alacağı halledilir ve oyuncununda sesi çıkmaz..Erceg'dede aynı politikanın devam ettirildiğini düşünüyorum...Çok yüksek beklentilere girmemekte fayda var...Takım fazla değiştirilmeden 1 ve 5 numaralara olabildiğince kaliteli oyuncular alınmaya çalışılacaktır...