• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micov'un kalmasıyla dün ki düşüncelerimin hepsi değişti neredeyse. Koçun atlet, ısolation oynayan bi takım yaratacağını düşünüyordum ancak Micov'un kalışıyla yine sete set oynayan, tempoyu düşüren bir takım olacağız. Aslında bu Ataman'ın oldukça başarılı olduğu bir sistemdi. Geçen sene kurulan takımda hatalar vardı ve o yüzden tutmadı. Umarım koç o hataların farkındadır ve yeniden yapmaz o hataları. Bu andan sonra Erceg'in de kalacağını düşünüyorum. O zaman da geriye kalan herkesi neredeyse savunma odaklı seçmek gerekli-özellikle pota altını-.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Granger - Dixon
Anderson - Sinan
Micov - Hopson
Brooks - Kerem
Mbakwe - Batista

7 milyona cok rahat kurulur su takim. Ege, Nikolov ve Gokturk'te 11-12-13. oyuncu olurlar. Hem ligte, hem eurocupta cok iddiali oluruz.

Granger - Dixon
Anderson - Sinan
Micov - Hopson
Brooks - Kerem
Mbakwe - Batista

7 milyona cok rahat kurulur su takim. Ege, Nikolov ve Gokturk'te 11-12-13. oyuncu olurlar. Hem ligte, hem eurocupta cok iddiali oluruz.

Kadro güzelde 8 yabancı olmuş hocam. 7.yi bile kaldıracak maddi durumumuz olmayabilir bu sezon.

Dixon milli takimda oynarsa yerli statusunde oynayacak. Olmazsa Baris alinir.

Dixon'ın yerli statüsünde oynayıp oynamaması tam bir muamma açıkçası. Geçen sene ki kurala göre oynamaması gerekiyor ancak federasyon o kadar garip uygulamalar yaptı ki bu senede naparlarsa şaşırmam.

Dixon'ın yerli statüsünde oynayıp oynamaması tam bir muamma açıkçası. Geçen sene ki kurala göre oynamaması gerekiyor ancak federasyon o kadar garip uygulamalar yaptı ki bu senede naparlarsa şaşırmam.

Yonetmelik acik, Milli Takimda oynarsa yerli statusunde oynar diyor.

Granger - Dixon
Anderson - Sinan
Micov - Hopson
Brooks - Kerem
Mbakwe - Batista

Hopson yerine Banvit ten Keith Simmons alınabilir yerli pasaportuda var

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Micov'un kalıp kalmadığı kesin değil.Haber kaynağı beni tatmin etmedi.
Ama kaldıysa kararın doğru olup olmadığını görmek için bütçede kaplayacağı yeri görmemiz gerek.Bütçe 7 milyon dolar civarında olacak diyoruz.Geçen yıl 800 bin euroya yani yaklaşık 900 bin dolara oynamış Micov.Ne kadar indirim yapar bilmiyorum ama çok da fazla indirim yapacağını zannetmiyorum.Bu paralar bizim için çok kıymetli.Micov iyi oyuncu, takıma zenginlik katacak farklı özellikleri olduğu da doğru ama bu paralara Micov tercihi yapmamız bence doğru olmaz.Temponun yükseldiği, sertliğin arttığı anlarda çok fazla sinen bir oyuncu Micov.Ve mental anlamda da çok zayıf.O pozisyonda daha komple, daha sağlam bir oyuncuya ihtiyacımız var.Hem savunmada hem hücumda agresif, atletik ve skorer bir oyuncu tercih etmemiz gerek bence.

Micov'un kalıp kalmadığı kesin değil.Haber kaynağı beni tatmin etmedi.
Ama kaldıysa kararın doğru olup olmadığını görmek için bütçede kaplayacağı yeri görmemiz gerek.Bütçe 7 milyon dolar civarında olacak diyoruz.Geçen yıl 800 bin euroya yani yaklaşık 900 bin dolara oynamış Micov.Ne kadar indirim yapar bilmiyorum ama çok da fazla indirim yapacağını zannetmiyorum.Bu paralar bizim için çok kıymetli.Micov iyi oyuncu, takıma zenginlik katacak farklı özellikleri olduğu da doğru ama bu paralara Micov tercihi yapmamız bence doğru olmaz.Temponun yükseldiği, sertliğin arttığı anlarda çok fazla sinen bir oyuncu Micov.Ve mental anlamda da çok zayıf.O pozisyonda daha komple, daha sağlam bir oyuncuya ihtiyacımız var.Hem savunmada hem hücumda agresif, atletik ve skorer bir oyuncu tercih etmemiz gerek bence.

1 numaraya Jayson Granger, James Anderson gibi atletik, potaya iyi gidebilen oyuncular alirsak Vlado cok faydali olabilir, tabii 4 numarada da Erceg'ten kurtulmak lazim.

http://www.tbf.org.tr/docs/default-...irinci-lig-yonergesi-(2014-2015).pdf?sfvrsn=6

Bu en son çıkan yönerge 24. sayfanın sonunda bu konu ile ilgili madde yer alıyor.

Doğumdan sonra Türk vatandaşlığına geçmiş ve büyükler kategorisinde Türk Milli takımlarında oynayarak veya önceki sezonlarda yönergelerden kazanılmış ülkemiz ümit, genç ve yıldız takımlarından yetişmiş olma koşulunda istisna hakkı olan en fazla bir (1) sporcu bulundurabilirler.

Diye bir madde var. Eğer yanlış anlamadıysam Dixon Türk olarak oynayacak.

http://www.tbf.org.tr/docs/default-...irinci-lig-yonergesi-(2014-2015).pdf?sfvrsn=6

Bu en son çıkan yönerge 24. sayfanın sonunda bu konu ile ilgili madde yer alıyor.

Doğumdan sonra Türk vatandaşlığına geçmiş ve büyükler kategorisinde Türk Milli takımlarında oynayarak veya önceki sezonlarda yönergelerden kazanılmış ülkemiz ümit, genç ve yıldız takımlarından yetişmiş olma koşulunda istisna hakkı olan en fazla bir (1) sporcu bulundurabilirler.

Diye bir madde var. Eğer yanlış anlamadıysam Dixon Türk olarak oynayacak.

Evet bu sezon yine degismezse bu sekilde olacak.

Granger, Dixon, Anderson, Sinan, Goksenin, Micov harbi efsane kisa rotasyonu olur bizim icin. Uzun rotasyonuna 3 yabanci alabiliriz boyle olunca. 1 atletik, 1 kalin pivot, 1 PF.

Barça, Real ve Fenerbahçe'nin istediği Granger'ı biraz zor alırız.

Pınar Karşıyaka, Euroleague katılirsa Dixon hayal olur bizim için.
Açıkçası yerli bir Dixon'ı bırakacaklarını da pek sanmıyorum.
Boşuna o hayale kapılmayalım yani.

Granger ismi nereden çıktı bu arada arkadaşlar??

Micov'un kalması sevindirici olabilir ama Erceg'i de tutacaksak hiç transfer yapıp para harcamayalım bence. Yine ölü toprağı atılmış gibi oynarız. Micov sahadayken iso mümkün değil ayrıca.

Jayson Granger 1.guard olarak düşünülüyorsa büyük hata skor potansiyeli oldukça düşük bir oyuncu bence

Micov'un kalması sevindirici olabilir ama Erceg'i de tutacaksak hiç transfer yapıp para harcamayalım bence. Yine ölü toprağı atılmış gibi oynarız. Micov sahadayken iso mümkün değil ayrıca.

Jayson Granger 1.guard olarak düşünülüyorsa büyük hata skor potansiyeli oldukça düşük bir oyuncu bence

Yanina Dixon i alirsak cok faydali olur bana kalirsa. Ayni anda da oynariz Granger i ikiye cekerek. İki numaraya James Anderson, Micov kalirsa cok iyi olur. Uc numarayida rahatlikla kaldirir.

Dixon, Sinan, Anderson, Brooks, Samuels

Granger, Anderson, Micov, Brooks, Lawal

Dixon, Granger, Micov, Brooks, Lawal vs

Alinamayacak oyuncular degil bunlar da iste Erceg falan takimda kalirsa butun kimyanin icine edilecek yine.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dixon - Granger
Anderson - Sinan
Micov - Serhat
Brooks - Kerem - Ege
Samuels - Bryant(Stimac) her şekilde iş görür bence

1 numaraya Jayson Granger, James Anderson gibi atletik, potaya iyi gidebilen oyuncular alirsak Vlado cok faydali olabilir, tabii 4 numarada da Erceg'ten kurtulmak lazim.

Mesajlarınıza bakıyorum, James Anderson'u bir mesajınızda 1 numara diğer mesajınızda da 2 numara yapmışsınız. Bu istitrarınız sürerse Tutku Açık'dan 4-5 numara yaratmayı başarabilirsiniz. İnsan bazen gerçekten hayret ediyor.

Yanina Dixon i alirsak cok faydali olur bana kalirsa. Ayni anda da oynariz Granger i ikiye cekerek. İki numaraya James Anderson, Micov kalirsa cok iyi olur. Uc numarayida rahatlikla kaldirir.

Dixon, Sinan, Anderson, Brooks, Samuels

Granger, Anderson, Micov, Brooks, Lawal

Dixon, Granger, Micov, Brooks, Lawal vs

Alinamayacak oyuncular degil bunlar da iste Erceg falan takimda kalirsa butun kimyanin icine edilecek yine.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Brooks hangi takımda oynuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri