• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu listede bulunmak da ayrı bir gurur ve şeref vesilesidir. Listede adı olan diğer takımlardan bir farkımız olmasını ummuştuk senelerdir. Hiç bir yönetim de böyle bir rezilliğe önemli bir şey değil ödersin kalkar dememişti.
Bu gururu yaşatanlara selam olsun...

Selam olsun.. İnşallah en kısa zamanda da uğurlar olsun.. Ama bu doğru yaptığı şeyleri de söylememek değil. Doğrularını söylemek de desteklemek değil. Basit.

Arkadaş bu Huertasın Nba sevdası nerden çıktı yahu senin ne işin var orda gel artık buraya

Ne transfer yasağıymış arkadaş... Listede adı olan takımlar patır patır transfer yapıyor....

Ortam yavaş yavaş ısınıyor. az zaman sonra isyan bayrakları açılır hoop 1 transfer daha :) Totem gibi bir şey oldu bu durum.

Bu listede bulunan Karşıyaka geçen Can Altıntığ'ı resmi siteden açıkladı.Bİr anormallik var bu listede.

Galatasaray olarak rakiplerimize nazaran en zayıf kaldığımız transfer dönemini geçirdik. Şu an kadro ligde kalmak için yeterli gözüküyor. Playoff için soru işareti var, aksini iddia eden taraflı yorum yapar. Ve şu duruma rağmen isyan bayrağı çeken , yeter be kardeşim diyen yok inanamıyorum. Sorumlu burada sadece yönetimdir. Daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum bu kadro Ergin Ataman'ın kadrosu değil. Usul erkan gereği sesini çıkartmıyor belli ki ama durum endişe verici. Guard yok ya guard yok. Ayrıca Caleb Green olayı çok çok ilginç ? Sen sözleşmeden çıkma maddesi koysan ne değişecek risk var mı var? Adam sakatlandıktan sonra yerine şaak diye adam bulabilecek misin? Ataman bunları düşünemeyecek insan değil. Gidişat iyi değil ve vizyon maalesef yerlerde. Bu sene ancak maaşlar zamanında ödenir takım ligde kalır başka ne olur ya...

Bu listede bulunan Karşıyaka geçen Can Altıntığ'ı resmi siteden açıkladı.Bİr anormallik var bu listede.

Biz de açıkladık. Prensip anlaşmasına varılmıştır diye. Euroleague ve Eurocup sitelerine de hiç bakmayın. Orada bizim takımda İzzet, Şafak falan var. Ben hiç resmi açıklama hatırlamıyorum onlarla ilgili.
Ayrıca kulüp başkanı da Duygun Yarsuvat görünüyor.
Fiba resmi sitesinde açık açık yazıyor. Transfer yasağı olan kulüpler transfer yapamaz, sözleşme imzaladıkları oyunculara lisans çıkartamaz. Budur...

Semih erden Dacka'da.

Forumdaki Semih ve Emir muhabbeti de bitti böylece... :)

Darüşşafaka için yapılması gereken Ersin'i bırakıp ucuz yollu bir atlet Pivot almaktır. Bu şekilde yabancı hakkını Ersin ile kullanmak yerine akıllı bir hamle yaparlar. Böylece Ersin de boşa çıkar. Yalnız bizim bütçemiz yeter mi onu almaya emin değilim. Bir arkadaş Huertas gelirse oyuncu bütçesi asiliyor demişti bana. Ersin ekstra olur. Belki KSK falan da isteyebilir yalnız onu.

Biz de açıkladık. Prensip anlaşmasına varılmıştır diye. Euroleague ve Eurocup sitelerine de hiç bakmayın. Orada bizim takımda İzzet, Şafak falan var. Ben hiç resmi açıklama hatırlamıyorum onlarla ilgili.
Ayrıca kulüp başkanı da Duygun Yarsuvat görünüyor.
Fiba resmi sitesinde açık açık yazıyor. Transfer yasağı olan kulüpler transfer yapamaz, sözleşme imzaladıkları oyunculara lisans çıkartamaz. Budur...

Anladım zaten sadece Can Altıntığ ile sözleşme imzalandığı yazıyor.Karşıyaka sitesinde.

Ersin bize ilaç gibi gelir.

@ismailsenol : Galatasaray, eski Beşiktaşlı Doğukan Şanlı'yı transfer etti. U16 Milli Takımı'nda da yer alan Servet Kurnaz da A Takım kadrosunda olacak. Servet Kurnaz hakkında 2 kelam eden ?

Ersini almıyoruz İsmaile göre..Doğukan Şanlı, Servet Kurnaz ve oyun kurucu hamleleri ile transfer tamamlanacakmış.

U 16 milli takımında izlemiştim. Az top kullanıyor. Asisti pek yok. Üçlük atabiliyor ama hücumu sınırlı geldi bana. Bu arada belirteyim U 16 milli takımında esas oğlan Boris'in oğlu Onuralp
Bitim. Hücum onun üzerinden şekilleniyor. Ardından Efes'in Senegallisi ve FB nin pivotu Ahmet top kullanıyor. Servet ilk 5 oyuncusu, önemli süre alıyor ama rol oyuncusu. Belki takımda roller gereği ondan istenen bu. Zaten 15 yaşında dileyelim gelecek yıllarda iş yapsın. Diğer transfer Doğukan SG/G altyapılarda başarılı olmuştu. U 18 de başarılı maçlar çıkarmıştı. Geçen sene 2. ligde oynamıştı. Baktım 8 dk 3 sayı. Eğer sakatlık ardı toparlanma sezonu vb mazereti yoksa üstyapı yaramamış delikanlıya. Buna Ataman'ın gençlerle uğraşmayı sevmediğini eklersek beklentiyi minimize etmekte yarar var. Hocamız Şafak ve İzzet'e 10 dk versin Ege'yi de 5-6 dk oynatsın yeter.

Bjk Lampeyi açıklamış.

[h=1]Marcelinho Huertas olmaz ise Zoran Planinic düşünülemezmi? Asist ve saha görüşü çok iyi bir guard.[/h]

Marcelinho Huertas olmaz ise Zoran Planinic düşünülemezmi? Asist ve saha görüşü çok iyi bir guard.

Hocam yapma Allah aşkına ya

Bu arada hoca bjk de başarılı olduğu sezon takımda olan kartal gibi bir oyuncu arıyordu bakalım bu sene bu arkadaşlar neler yapacaklar.

Huertas? - Safak
Sinan - Goksenin - Dogukan
Schilb - Micov
Green - Ege - Servet
Lasme - Dorsey - Izzet

Kadro 1 kisi haric netlesti.

Şube yöneticisinin herşey olumlu görünüyor sözleşmeyi yolladık diye açıklaması dolaşıyor İsmail şenol bir iki gün içerisinde sonuçlanacak transfer zor demiş.
Herkes nasıl bakar bilmiyorum ama benim gözümde ismail şenol çok daha geçerli bir kaynak,görünen o ki huertas meselesi de olmayacak.Son iki yönetimdir özellikle de dursun özbek yönetiminde taraftar alenen kandırılıyor gibi maalesef,üzücü.

Şube yöneticisinin herşey olumlu görünüyor sözleşmeyi yolladık diye açıklaması dolaşıyor İsmail şenol bir iki gün içerisinde sonuçlanacak transfer zor demiş.
Herkes nasıl bakar bilmiyorum ama benim gözümde ismail şenol çok daha geçerli bir kaynak,görünen o ki huertas meselesi de olmayacak.Son iki yönetimdir özellikle de dursun özbek yönetiminde taraftar alenen kandırılıyor gibi maalesef,üzücü.

Yalnız bence huertasın olmamasını yönetime bağlamamak lazım. Ama b planı yokmuydu, varsa bu kadar beklemeye değermiydi bilmiyorum. Herhalde arada büyük fark var oyuncuların ki hala a planı zorlanıyor.
Fenerbahçe de 2 senedir calathes, teodosic peşinde koşup ikinci senede sloukas ı aldı, alabildi.
Guard konusu da avrupada sıkıntı olmaya başladı yavaş yavaş uzunlardan sonra. Nba yetmezmiş gibi bir de çin çıktı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri