• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bence huertasın olmamasını yönetime bağlamamak lazım. Ama b planı yokmuydu, varsa bu kadar beklemeye değermiydi bilmiyorum. Herhalde arada büyük fark var oyuncuların ki hala a planı zorlanıyor.
Fenerbahçe de 2 senedir calathes, teodosic peşinde koşup ikinci senede sloukas ı aldı, alabildi.
Guard konusu da avrupada sıkıntı olmaya başladı yavaş yavaş uzunlardan sonra. Nba yetmezmiş gibi bir de çin çıktı...
Oyuncular olur olmaz önemli değil ama insanları yanlış bilgilendirmemek gerekiyor.huertas transferi olsa bile bu görüşüm baki.şube yöneticisi çıkıyor taraftarın gazını almak için pembe bir tablo çiziyor sonra senin Koç'un amiyane tabirle yöneticiyi yalanlıyor.ee taraftar da kimin Güvenilir olduğunu biliyor ama genel olarak bu yönetim rezalet bir yolda ve rezalet bir yönetim.spanoulisi getirseler görüşüm değişmez

O konuda haklısın, maalesef yöneticiler taraftarı yolunacak kaz gibi görüyorlar.

Pazar'a kadar Huertas netleşecekmiş ki büyük ihtimal olumsuzmuş. Topsakal da duyumcu oldu =)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğukan Şanlı geçen sezon Sakarya Büyükşehir Belediye'de kiralık oynuyordu. Bende bir Sakaryalı olarak maçlara sık sık gittim ve yıldız adayı olması hasebiyle Doğukan'ı daha dikkatli izlemeye çalıştım. Doğukan takıma geldiği günden itibaren bir türlü ısınamadı, koç Mustafa Derin'de kendisine maç başı 5-6 dakika civarında süre verdi genellikle. Bu sürelerde hücumda pek bir şey katabildiğini söyleyemem. İstikrarlı bir şutu yok, penetre konusunda kendisini biraz daha geliştirmesi lazım. İkili oyunlarda da eksik kalıyor fakat takımdaki diğer oyuncuların kazmalığının bunda muhakkak etkisi olmuştur. Savunmada ise çok gayretli fakat fiziksel olarak çok güçsüz ve çok fazla faul yapıyor. Neredeyse 20 yaşında olmasına rağmen geliştirmesi gereken çok yönü olduğu kanaatindeyim.

Gözüken o ki Huertas işinin olma olasılığı düşük .Huertas geldi-geliyor diyen basketdergisi bile ağız değiştirip GS umutlarını koruyor b ve c planları hazır bekletiliyor demeye başlamış.

Huertas gelmezse bir tek Mccollum beni heyecanlandırır ki Çin piyasası düşünüldüğünde Huertas'tan daha zor transfer

Bütün takımlar sezon hazırlıklarına çoktan başladı. Bizim takımdan haberi olan var mı? Guard yok, Green belli değil, Lasme milli takımda tahminim, Micov zaten açıklanmadı bile, Dorsey keza öyle, milli takımda olmayan ve açıklanmayan ama transfer edildiği iddia edilen İzzet, Şafak?
Kümede kalmaya oynadığı, playout oynadığı zamanlarda bile böyle bir ciddiyetsizlik, lakayıtlık görmedi bu şube. Yazıklar olsun...

Huertasın olmamasına üzüldüm. Çok umutlanmıştım ve çok katkı vereceğini düşündüm.
Doğukan transferi gereksizdi
Ben Ersin gelir diye bekliyordum
Bu senede elimizdeki sınırlı kadroyla en iyisini yapmaya çalışacağız...

Açıklama olayını takmayın zamanında Arroyo ve bazı oyuncular da açıklanmadan antrenmanlara başlamıştı sanırım. Şu ülke turnuvaları geçen sene gibi bizim alışma sürecini uzatmaz umarım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sponsorluk? Micov? Safak? Izzet? Dorsey?

Eylul ayina geldik yahu.

dorsey açıklanmış

Bir prensip anlaşması daha açıkladık...Gülsek mi ağlasak mı bilmiyorum....

Dorsey'in resmi aciklamasi gelmis. Hep benim isyanimi bekleyeceklerse ben gunde uc ogun isyan edebilirim forumda :)

Mccolluma biri (sanırım bir arkadaşı) seneyede Çinde misin demiş (twitterda) birkaç gün önce daha belli değil demiş.Bu arada eurobasket.com'daki kadolara göre Çinde geçen sezon oynadığı takım başka bir guard almış bu sezon.Tabi Çine dönerse illa aynı takımda oynayacak diye bir kural yok yine de bir dipnot olsun

Huertas gelmezse yazık olacak lasme dorsey ikilisini hucumda.Şimdi den alley oop lara kendimi

Mccolluma biri (sanırım bir arkadaşı) seneyede Çinde misin demiş (twitterda) birkaç gün önce daha belli değil demiş.Bu arada eurobasket.com'daki kadolara göre Çinde geçen sezon oynadığı takım başka bir guard almış bu sezon.Tabi Çine dönerse illa aynı takımda oynayacak diye bir kural yok yine de bir dipnot olsun

Mccollum benim çok sevdiğim beğendiğim bir oyuncu..Ancak, bize çok uygun bir oyuncu mu onu bilmiyorum..Şöyleki;

1)Mccollum baskı altında top taşırken biraz zorlanan bir oyuncu..Daha çok yarı saha oyun kurucusu ..Baskı gördüğü zamanlarda top taşıyabilecek bir oyuncunun daha sahada olması önemli...
2)Oyun temposunu ayarlama ve sıcak oyuncuları bulma yani Ergin Hoca'nın istediği anlamda bir saha içi lideri değil...Top hücuma taşındıktan sonra pas yapıp topu ikinci kez aldığında hücuma yönelme konusunda bir alışkanlığı var...
3)İkili oyun oynayan bir oyuncu değil..Daha çok Langford gibi skorer anlamda müthiş bir oyuncu..Ancak bu bizim kadro yapımıza ne kadar uyar bilmiyorum...

Panathinaikos'a karşı bir maçını koyuyorum..Belki izlemek isteyenler olabilir...

[video=youtube;yV_wEWQap9I]https://www.youtube.com/watch?v=yV_wEWQap9I[/video]

Walter Hodge yi neden düşünmüyoruz anlamıyorum..

Belki de düşünüyoruzdur. Çünkü Huertas olmazsa hem takımı yönlendirecek hem skor bulabilecek başka bir alternatif yok gibi.

İsmail Şenol a göre iki isim var Huertas ın alternatifi ve bunların içinde Hodge yok

İsmail Şenol a göre iki isim var Huertas ın alternatifi ve bunların içinde Hodge yok
Daha önce de hodge son alternatif demişti. Bence listede vardır Hodge

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri