Artik gonul rahatligiyla kadro yazabilirizmccoluma giden sozlesmede evrak eksikligi falan yoksa tabi (!)
Mc Collum - Safak Edge
Sinan Guler - Goksenin Koksal
Micov - Schilb
???? - Izzet Turkyilmaz
Dorsey - Lasme
1.numarada McCollum tarz ve yapi olarak 30-35 dakika arasi oynayabilecek dayanikliliga sahip. Safakta 5 dakika idare eder herhalde pek icime sinmedi Safak transferi ama piyasadada oyuncu yok ne yazikki..
2 ve 5 numaralar bu yilki savunma temelimizi olusturacak bolgeler gibi duruyor bazi zamanlar Sinan ve Goksenin ayni anda sahada olabilir.
McCollum - Sinan - Goksenin - Lasme - Dorsey 5ini sikca gorebiliriz diye dusunuyorum islerin pislestiigi anlarda
3 numara temel skor katkimizin gelecegi bolge gibi gorunuyor Schilb ve Micov ikilisi set hucumunda yaraticilik anlamindada en onemli katkiyi alacgimiz bolge diyebilirz.
4 numaraa umarim Caleb Green yerine daha atletik bir oyuncu bulabiliriz o zaman cok daha guclu oluruz..
Dixon - Bogdanovic - Kalinic - Vesely - Udoh
Heurtel - Cedi - Diebler - ismini unuttum- Dunston
J.Gordon - Redding - Serhat - Harangody - Semih
En onemli rakiplerimizin ilk5 lerine baktgmz zaman geride degiliz hatta daha ilerde oldugumuzu dusunuyorum..
Ama 4 numarada atletik, savunmaci bir oyuncu bulabilirsek sampiyon oldugumuz yildan daha guclu bir kadro kurmus oluruz.
Keske imkanlar olsada bir tanede combo gard alabilsek...
( sozlesmede evrak eksikligi falan yoksa tabi (!) ) İmza eksikliği.