• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lafayette ismi 6-7 Milyon Dolar bütçemize göre iyi bence. Ayrıca asıl olay Mike James gelirse olur iyi bir oyuncu gerçekten ben bu sene izlediğim kadarıyla bize katkı sağlar şutu var ve iyi bir delici diyebilirim Carter gibi dümdüz girmiyor içeri :)

Arroyo, Galatasaray'a geri dönmek için Ergin Ataman'a mesaj gönderdi. (3 PUAN)

Arroyo, Galatasaray'a geri dönmek için Ergin Ataman'a mesaj gönderdi. (3 PUAN)

Geçen seneden sonra ne Arroyo geri gelmek ister ne de Ergin Ataman onu alır. Tabi bu benim düşüncem.

Haber doğruysa da 700-800 binden fazla vermem ben olsam.

Oli'den Othello Hunter'i alabilsek keşke.Bir de Darden çok az süre almıştı onu da yazmışım 1 ay önce ama hiç düşünülmedi

Mike James'i hiç beğenmiyorum.Bazı maçlarda yüksek skora ulaşıyor ancak çok top kullanıyor.Yüzde 20 ile üçlük atmış.Maç başına 5 üçlük kullanıyor.Asist sayısı 2 küsür.Kendine oynayan bir adam.Hücum yetenekleri var, ilerde önemli bir oyuncuya evrilebilir.Ancak şu an vasat

arroyo çok kalbimizi kırdı
kimse nin isteyeceğini sanmıyorum
Lafayette kötü bir oyuncu değil
olimpiakos da oynuyor ve süre alıyor
olimpiyakos yetkilileri bizim kadar bilmiyor herhalde bu işi :)
orda ikinci guard olarak oynuyor
biz de de skorer bir guard la beraber iş yapar bence

Yaşanan kırgınlıkları saymazsak Arroyo hala avrupadaki en iyi playmaker olur gelirse. Nba seviyesinde 37-38 yaşında 1 numaraları görüyoruz önemli olan oynayacağı süre ve alacağı para. Ben oynamak istiyorum bu takımı, taraftarı seviyorum para mühim değil derse 20 dakika süre alsa tadından yenmez bence. Oyun düzeni direk onun eline bakmamalı, a planı Arroyo olmamalı oyun sıkıştığı zaman ve oyunun başında düşünülmeli. 500 bin civarı keser beni derse sorun yok ama böyle düşünecek adam bırakıp gitmezdi. Kısaca olsa güzel olurdu ama olmaz.

Oli'den Othello Hunter'i alabilsek keşke.Bir de Darden çok az süre almıştı onu da yazmışım 1 ay önce ama hiç düşünülmedi

Dunstonın efese yakın olduğu söyleniyor Hunterıda bırakmazlar bana göre. Dardena hayır demem Micov ile iyi tamamlarlar birbirlerini.

Mike James'i bende istemem.
Lafayette'yi isterim.

Diot - Lafayette - Safak
Anderson - Sinan
Micov - Cenk
Yabanci PF - Kerem - Ege
Lasme - Dusan

Sertac'ta Trabzonla anlasmis, elimizde Sinan'dan baska dogru durust yerli kalmadi. Yabancilar bir sekilde halledilirde bu yerli rotasyonuyla isimiz gercekten cok zor.

Diot 700 - Lafayette 700 - Anderson 1 - Micov 800 - Lasme 1 = 4.2 milyon dolar.
Safak 200 - Sinan 700 - Cenk/Simmons 500 - Kerem 350 - Ege 50 - Dusan 300 = 2.1 milyon dolar.

Hic istemesemde 4 numarada ilk opsiyon Erceg onada 800-900 arasi bi kontrat imzalatirsak en makulu olur gibi.
Tabii erken faul problemine girmeyece cok musait bi Lasme ile 25 dakika uzerine cikmak cok zor, Dusan'da maksimum 5 - 10 dakika sure alabilecek bi pivot.

Ergin Ataman: Takımı bırakıp giden Arroyo dünyanın en iyi oyuncusu olsa bir daha bu formayı giyemez.

İlgilendiğimiz bazı oyuncular değerlerini çok üzerinde rakamlar istediler. Şu anda piyasa anlamsız şekilde yüksek. Bu nedenle bekleme kararı aldık. Kontratlardaki opsiyonumuzu kullanarak devam eden sözleşmelerden de çıkıyoruz. Bunların arasında Nikolov ve Ural Göktürk de var. Genç oyuncu olarak önerdiğimiz rakamları kabul ederlerse onları yeniden düşünebiliriz. Gençlerden şu an için sadece Ege Arar'ı tutuyoruz. Kendisi yatırım yaptığımız en önemli genç oyuncumuz." (Basketfaul)

Bu sezon Euroleague in flaş takımlarından Neptunas'ın yıldızı Deividas Gailius Lietuvos Rytas ile anlaşmış. Kaçırdık adamı bu baya iyi bir çıkış yakalamıştı.

Bu arada Ergin hoca çok iyi bir açıklama yapmış takımı zor günün de bırakan adam dünya yıldızı da olsa bir daha dönmesin lütfen.

Bu sezon Euroleague in flaş takımlarından Neptunas'ın yıldızı Deividas Gailius Lietuvos Rytas ile anlaşmış. Kaçırdık adamı bu baya iyi bir çıkış yakalamıştı.

Bu arada Ergin hoca çok iyi bir açıklama yapmış takımı zor günün de bırakan adam dünya yıldızı da olsa bir daha dönmesin lütfen.

Kimseninde aklına gelmedi iyi oyuncu bence kaçtı demek

Bu sene ortalama birtakım kuracağımız aşikar. Nikolov ve Göktürk Ural bile takıma pahalı gelmiş ve sözleşmelerinden çıkılmış, vehameti anlayalım.
Ben asıl Sn. Başkanın seçimden önce söylediği tarihinin en yüksek sponsorluk anlaşmasını merak ediyorum. (Canlı dinlemedim, doğruysa eğer) Galatasaray markası bu kadar mı değersiz ki biz 2 gencin sözleşmesini karşılayamayacak duruma düştük. Kaldı ki Nikolov için bugüne kadar harcanan emeğe, mesaiye yazık.

Lafayetti isteyen arkadaşlar ilk guardımız olarak mı düşünüyolar yardımcı olarak mı?

Bence iyi bir yardımcı olur hem çok fazla ücrette ödememiş oluruz tecrübeli bir oyuncu almış oluruz.

Ergin Ataman: Takımı bırakıp giden Arroyo dünyanın en iyi oyuncusu olsa bir daha bu formayı giyemez.

İlgilendiğimiz bazı oyuncular değerlerini çok üzerinde rakamlar istediler. Şu anda piyasa anlamsız şekilde yüksek. Bu nedenle bekleme kararı aldık. Kontratlardaki opsiyonumuzu kullanarak devam eden sözleşmelerden de çıkıyoruz. Bunların arasında Nikolov ve Ural Göktürk de var. Genç oyuncu olarak önerdiğimiz rakamları kabul ederlerse onları yeniden düşünebiliriz. Gençlerden şu an için sadece Ege Arar'ı tutuyoruz. Kendisi yatırım yaptığımız en önemli genç oyuncumuz." (Basketfaul)

Ne oldu, bizim müthiş profesyonel Arroyo, parasını tıkır tıkır aldığı bir kulüp bulamamış mı? Yoksa bu yaşta kendisine kemiksiz 1.5 milyon dolar veren kulüp mü bulamamış?

''Geliyim, nasılsa1-2 ay param ödenmez, ben de fırsatı değerlendirip sözleşmeyi feshederim, sonra sözleşmeyle garanti atında olan alacaklarımı alıp bir kulüp daha satın alırım'' da diyor olabilir

2 ay daha dursa şu an muhtemelen finali biz oynuyorduk.Hangi yüzle döneyim diyor? Başta inanamadım ama Ergin hoca üzerine yorum yapmışsa belli ki böyle bir durum olmuş

Lafayett ikinci guard ;)
birinci guard olarak skorer biri olmalı

Ergin Ataman'in açıklamaları korkuttu beni.
Beklersek kimse kalmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri