• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dacka reggie reddingi almis ismail Senol yazmis

Arkadaşlar şu saatten sonra KSK'nin EL'de olmaması ULEB adına intihar olur. Tamam para önemli lakin bir ligin şampiyonunu ya da play off finalistini almamak çok saçma. Boşuna bu hayalleri kurmayın. Fülker Efes finali olsaydı şansımız vardı artık o şans kalmadı.

Dixon FB'ye ve Obra'nın oynatmak istediği basketbola hiç uymaz... Büyük hata yaparlar, zaten de Goudelock'ı göndermekle çok büyük hata yaptılar...
Ancak bize gelirse cuk oturur...
Bizim atıcıya ihtiyacımız var, onların ise oynatan garda...,
Ben yinede Dixon'un KSK'dan ayrılacağını sanmıyorum.

Loncar ayrılmış Valencia'dan. Hemen almamız lazım. Cuk oturur.

Bir şey soracağım. Mesela Dusan Cantekin ve -milli takımda oynadığı takdirde- Bobby Dixon'u aynı anda kadroda bulundurabiliyor muyuz? Dusan Sırp asıllı bildiğim kadarıyla, sonradan Türk olmuş. Dixon da milli takımda oynadığı için devşirme sayılacak.

Bu konu hakkında etraflıca bilgisi olan? Cem Şentürk abi mesela bilgilidir okuyorsa aydınlatmasını rica edeceğim :)

Dusan alt yapidan geldigi icin devsirme sayilmiyor diye biliyorum. Zaza ve Ersan da gelse yabanci sayilmayacaklar mesela.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

KSK Euroleague kalırsa ki çok büyük ihtimal öyle olacak. Yerli statüsünde ki Dixon'ı bırakmayacaktir Ufuk Sarıca.

Ama Dixon bize gelirse çok faydasını görürdük.
Yukarıda bit arkadasda yazmış, +1 yabancı demek Dixon demek.

Engin ve Sertaç TS ile anlaşmış.
TS de iyi kadro kuruyor.

Beşiktaş bu sene küme düşmemeye oynar gibi.

Biz neler yapacağız bakalım ?

Westermann-Dixon(Yerli)-Şafak
Hopson-Sinan
Micov-Göksenin
Moermann-Kerem
Lasme-Lampe

Eğer bütçemiz 8-9 civarlarındaysa bu kadro kurulabilir. Daha az ise Lasme-Lampe pota altı yerine Varnado-Mavrokefalidis de olabilir.

Valla Çağlar Torun'u tanımam etmem ama haber kaynakları sağlam, dedikleri de çıkıyor baya baya.

Engin+Broekhoff paketi yapsak güzel olurdu.

Engin ile BJK'nin devam eden bir sözleşmesi var ve sözleşme feshi için hukuki prosedur tamamlanmış değil (başlamış mı onu bilmiyorum) yani şu an için anlaşmış olamazlar zaten .Genel olarak zaten spor haberciliği manipulasyona oldukça açık özel de basketbol içinse haber kaynakları zaten amatör bu işten en azından doğrudan para kazanmayan kişiler hal böyle olunca hiçbir bilgi güvenilir değil aslında .Mesela bu haber özelinde belki TSnin ilgisi var ama asıl amaç Enginin alacaklarının ödenmesi ve Enginin menejeri abartarak sızdırmış olabilir ya da BJKde idari olarak mevcut durumdan memnun olmayan birileri nereye gidiyoruz yönünde kamuoyu oluştırmak içşn sızdırmış olabilir vs ayrıca profesyonel bir habercilik olmaduğı için zamanında bu forumda çıkan "kandırmaca" haberin ulusal medyaya çıkması vakası hala hafızalarda

Erceg'le de kontrat uzattığımıza dair haberler çıkmıştı, kesinleşti mi bilmiyorum ama keşke bunun yerine daha hareketli ve enerjik bir takım olmak adına bir 3.5 numara tercih etsek orada. Bir tane net pivot, bir tane de atlet 4.5 numara ile gayet iyi bir rotasyon kurgusu oluşturabiliriz. Mesela 3.5 için fiziği ile o tanıma uygun Dajuan Summers olabilir. Basketbol aklı konusunda soru işaretleri barındırsa da yönlü ve yetenekli bir oyuncu. Bu sene İspanya performansını bilmiyorum ama geçen sene Budivelnik ile fena işler yapmamıştı. Dengesiz performanslar gösterebiliyor ama bütçe düşerken böyle yetenekli, patlama yapıp işini rengini değiştirebilme potansiyeline sahip oyuncularla risk alınabilir. Aslen 3 numara olsa da boy ve fizik olarak Avrupa'da 4'ü rahatlıkla kaldırır.

Dajuan Summers - Kerem Gönlüm - Ege Arar
John Bryant - Stephane Lasme

Tarzında bir rotasyon uygun düşer gibi geliyor. Hareketli, atlet, aynı zamanda şutu olan Summers; 4-5 oynayabilen, atlet, savunmacı Lasme; boyalı alan bitiricisi, kalıplı uzun tipinde John Bryant.

Bobby Dixon fazla değere binmeye başladı, hele bir de Milli Takım işi olursa fiyat daha da farklı bir boyuta çıkabilir. Biz zaten bu bütçelerle, EL durumu yüksek ihtimalle olmayacakken o rekabete zor gireriz ama onun yerine Justin Dentmon düşünülebilir. Biraz dizginleyebilirsek, Dixon'dan çok daha fazlasını yapabilecek bir yetenek.

TR sınırları içinde bir oyuncunun aldığı kontratı, Avrupa'da alabilmesine zaten imkan yok. Yağlı kapı burası.

Her neyse, kerem'i, ender'i sindirdiniz de Arroyo mu dokundu yahu. Tutturdunuz bir takımı yüz üstü bıraktı gitti cümlesi. 3 senedir maddi sıkıntı yaşıyoruz, ne boyutta olursa olsun. Bir gün olsun kulübü mahkeme kapılarında süründürmedi ele güne rezil etmedi. Mahkemeye verip üstüne pardon abiler avukatım vermiş demedi. 3 defa kendisine ödeme tarihi verildi. 3'ünde de ödeme yapılmadı. Madem Arroyo'ya bu kadar sitemlisiniz de bu oyuncuların paralarını ödemeyenlere neden bir şey söylemezsiniz? Kulüp -4 milyon dolarla başlıyor sezona kaçınız buna değindiniz.

Ya çok ciddiyim. Ergin Ataman'ı sevmemek, Arroyo'yu sevmemek tercihiniz ama bu oyuncular hakkında görüş belirtirken sevgiye nefrete göre görüş belirtiyorsunuz. Aydın Yılmaz'lar, Eray'lar, Seçuk'lar içinize siniyor da Arroyo içinize sinmiyor yani. Gerçekten tebrikler.

Micov, Erceg sezon ortasında nereye gidecek. Kim alır? Barcelona De Shaun Thomas'ı tutmuş, Abrines kalıyor, Hezonja var. Kaç dakika oynayacak Micov da Barcelona istesin. 4 numara rotasyonu Slaughter-Reyes-Nocioni olan bir takım ne yapsın Erceg'i. Cidden bu haberlere inanmak saçma. Gerçi bu forumda Spanoulis'in başkanın yatında olduğuna inanılmıştı. O ara Nolan Smith'le falan görüşüyorduk tabi.

Çok iyiyse niye Barcelona, Real Madrid'e gitmiyormuş. Hayatımda en sevdiğim cümle bu gerçekten. Çünkü dünya üzerinde sadece Real Madrid ve Barcelona iyi oyuncu alıyor. Biz elli defa söyledik Arroyo'nun bu sistemde sıkıntı yaşayacağını ama ona rağmen ilk etapta takımda ayakta kalan ender adamlardan biriydi.

Mart ayında Carlos Arroyo gibi bir adamın Euroleague içi transfer yapacağını düşünüp İŞTE! GÖRDÜNÜZ! BAKIN! EUROLEAGUE'DEN TEKLİF YAPAN TAKIM YOK! BEN DEMİŞTİM! BENİM YAŞIM 28 SİZ ERGENSİNİZ! ARROYO KÖTÜ OYUNCU! kafasında olmak da muazzam.

İster sevin ister sevmeyin abi Carlos Arroyo Galatasaray tarihinin en büyük oyuncusudur. Ergin Hoca Arroyo'ya kırgınmış yaptığın transferler yüzünden biz sana bir şey dedik mi. 20 farkla son sıradaki ted'e maç verirken biz sana kırılmadık mı. Bir gün olsun bu kadar sorunda tependekileri eleştirdin mi hoca?

Erceg kalıyosa yanına Broekhoff u isterim bende böylece gerektiği gibi hamle şansımız 4 numara için, bazen Ryan 3 e geçip 3-5 dakika Micovuda dinlendirir, bir diğeri ise Lofton aslında ben geçen sene Nolan Smithin yeirine isterdim Loftonı üstelik boştada durdu biraz beşiktaşla sonradan imzaladı

Bence Euroleague kararını bekliyoruz büyük ihtimalle çıkan sonuca göre transferler şekillenecektir.

Scavolini Pesaro'da oynayan LaQuinton Ross'un avrupadaki ilk sezonunda istatistikleri çok iyiydi.henüz 22 yaşında..bir iki maçını izleme şansım da olmuştu hücumu iyi savunma yönü biraz sıkıntılı gibi gelmişti.kısa ve uzun forvet pozisyonlarının her ikisinde de oynayabilir diye düşünüyorum..Bir de daha önce de sormuştum yine sorayım; guard pozisyonu için sezonu Varese'de tamamlayan Eric Maynor'un nba'e geri dönme durumu yoksa eğer alınma ihtimali olabilir mi?bu oyuncularla ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olanlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim..

Maynor'un bu yılki istatistikleri nasil bide forumda surekli moermann diyolar kim bu adam iyi mi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TR sınırları içinde bir oyuncunun aldığı kontratı, Avrupa'da alabilmesine zaten imkan yok. Yağlı kapı burası.

Her neyse, kerem'i, ender'i sindirdiniz de Arroyo mu dokundu yahu. Tutturdunuz bir takımı yüz üstü bıraktı gitti cümlesi. 3 senedir maddi sıkıntı yaşıyoruz, ne boyutta olursa olsun. Bir gün olsun kulübü mahkeme kapılarında süründürmedi ele güne rezil etmedi. Mahkemeye verip üstüne pardon abiler avukatım vermiş demedi. 3 defa kendisine ödeme tarihi verildi. 3'ünde de ödeme yapılmadı. Madem Arroyo'ya bu kadar sitemlisiniz de bu oyuncuların paralarını ödemeyenlere neden bir şey söylemezsiniz? Kulüp -4 milyon dolarla başlıyor sezona kaçınız buna değindiniz.

Ya çok ciddiyim. Ergin Ataman'ı sevmemek, Arroyo'yu sevmemek tercihiniz ama bu oyuncular hakkında görüş belirtirken sevgiye nefrete göre görüş belirtiyorsunuz. Aydın Yılmaz'lar, Eray'lar, Seçuk'lar içinize siniyor da Arroyo içinize sinmiyor yani. Gerçekten tebrikler.

Micov, Erceg sezon ortasında nereye gidecek. Kim alır? Barcelona De Shaun Thomas'ı tutmuş, Abrines kalıyor, Hezonja var. Kaç dakika oynayacak Micov da Barcelona istesin. 4 numara rotasyonu Slaughter-Reyes-Nocioni olan bir takım ne yapsın Erceg'i. Cidden bu haberlere inanmak saçma. Gerçi bu forumda Spanoulis'in başkanın yatında olduğuna inanılmıştı. O ara Nolan Smith'le falan görüşüyorduk tabi.

Çok iyiyse niye Barcelona, Real Madrid'e gitmiyormuş. Hayatımda en sevdiğim cümle bu gerçekten. Çünkü dünya üzerinde sadece Real Madrid ve Barcelona iyi oyuncu alıyor. Biz elli defa söyledik Arroyo'nun bu sistemde sıkıntı yaşayacağını ama ona rağmen ilk etapta takımda ayakta kalan ender adamlardan biriydi.

Mart ayında Carlos Arroyo gibi bir adamın Euroleague içi transfer yapacağını düşünüp İŞTE! GÖRDÜNÜZ! BAKIN! EUROLEAGUE'DEN TEKLİF YAPAN TAKIM YOK! BEN DEMİŞTİM! BENİM YAŞIM 28 SİZ ERGENSİNİZ! ARROYO KÖTÜ OYUNCU! kafasında olmak da muazzam.

İster sevin ister sevmeyin abi Carlos Arroyo Galatasaray tarihinin en büyük oyuncusudur. Ergin Hoca Arroyo'ya kırgınmış yaptığın transferler yüzünden biz sana bir şey dedik mi. 20 farkla son sıradaki ted'e maç verirken biz sana kırılmadık mı. Bir gün olsun bu kadar sorunda tependekileri eleştirdin mi hoca?

Kerem ile Ender de mahkeme olayından sonra eleştirildi.Ancak ikisi de olayı ayrılma noktasına getirmediler.Mahkeme olayından dolayı da özür dilediler.Arroyo gibi çekip , gitmediler

Erayların , Selçukların aldığı parayı eleştirmediğimizi nereden biliyorsun? Arguman sunacağım diye iyice hayaller görmeye başlamışsın.

Konu Arroyo olduğunda ''Sanki Avrupa'da bir tek Real, Barca var diyorsun iyi takım olarak'' ama konu Erceg ve Micov olduğunda örnekleri Real ve Barca üzerinden veriyorsun.Sanki bu 2 oyuncuyu isteyen başka takım olamaz.

Ayrıca sadece sezon ortasından değil, sezon sonundan da bahsediyorum.Micov'un sezon sonu için Kazan ve Barca'dan teklif aldığı 2-3 gün önce sportandoda çıktı.

Ölmedik, yaşıyoruz. An itibariyle Teodosic'ten daha iyi oyuncu dediğin Arroyo'yu yaz transfer sezonu boyunca , hangi Euroleague takımı hangi ücreti ödeyerek kadrosuna katmak isteyecek göreceğiz.Kimin ne kadar haklı olduğu da yaz transfer döneminde görülecek.

Şu an Teodosic boşta olsa 2 milyon eurodan Barca, Fb havada kapar.Daha iyi dediğin Arroyo'yu da kimlerin havada kaptığını göreceğiz.

Arroyo'nun Gs tarihinin en yetenekli oyuncusu olması aynı zamanda çok da karakterli olduğu sonucunu doğurmaz.Tıpkı piyasa ederinin 3 katı fazla ücretle kendisiyle kontrat imzaladığımız gerçeği gibi.

Mevzu karakterse Ender'i, Kerem'i geçiyorum Micov bile Arroyo'da çok daha karakterli olduğunu maddi anlamda zorlandığımız, rezil yönetildiğimiz bu sezon sonrasında göstermiş oldu.

Hepsini geçiyorum adam da biraz karakter olsa sırf takım arkadaşlarına ve taraftarına olan saygısından 2 ay daha basiretsiz yönetime dayanır.Sonra çekip gider.Ama kendisi Micov ve Erceg kadar bile karakter göstermedi.

Ha Erceg ile Micov da Arroyo 'nun yaptığı gibi kendi ülkelerine gidip sezonu Partizan'da ya da Kızılyıldız'da hatta Mega Vİzura'da tamamlayabilirlerdi

Kaldı ki Arroyo kendisine tanınan imtiyazlar düşünüldüğünde bu takımı en son terketmesi gereken oyuncuydu.Bu takımda bir oyuncu bile duruyorsa, Arroyo terketmeyi kendisine yakıştırmamalıydı.

Ha bu arada emin ol sen Arroyo'yu Ergin hoca kadar sevemezsin.Yıllardır abi kardeş gibilerdi.Ama Ergin hoca bile adamın yüzsüzlüğüne dayanamadı.

Ama sen burada da Ergin hoca da ararsın suçu.Çünkü aksi takdir de yanıldığını kabul etmiş olursun.ama sen asla yanılamazsın. yanılmamalısın.Çünkü sen bir ergensin.Ergenler asla yanıldıklarını düşünmezler.

Yaşın 19 olduğu için değil, tutumun 19 olduğu için sen bir ergensin.

Yaşın 19 olduğu için değil, kimse sana bir şey dememişken kişilere troll vs. gibi ergen kelimeleriyle hakaretlerde bulunduğun için ergensin.

Yaşın 19 olduğu için değil, forumda saygısız üslubunla nam saldığın için ergensin.

YAŞINDAN DOLAYI DEĞİL, KARAKTERİNDEN DOLAYI ERGENSİN

YAŞIN 35 OLSA DA BU YAPIN DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE ERGEN OLARAK KALACAKSIN

Maynor'un bu yılki istatistikleri nasil bide forumda surekli moermann diyolar kim bu adam iyi mi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eric Maynor Varese'de 10 maçta 11 sayı; 3,7 ribaunt; 6,6 asist ortalamasıyla oynadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri