Yalnız Banvit'in aldığı arkadaş Dominique Jones değil, Dominique Johnson. İsrail'de, Maccabi Rishon'da tamamlamıştı geçen seneyi.
Eğer ikisi farklı kişilerse cahilliğime ver genç dostum
Yalnız Banvit'in aldığı arkadaş Dominique Jones değil, Dominique Johnson. İsrail'de, Maccabi Rishon'da tamamlamıştı geçen seneyi.
Defarlarca bu foruma yazdığım Dominique Jones ile Banvit ilgileniyormuş. Eğer alırlarsa seneye hepiniz"haklıymışsın abi" diyeceksiniz. Ergin Atamanın elinde Arroyo etkisi yapabilecek bir oyuncuydu.
Jones'ı getirmek çok zor.
Bizim bütçemize uyar mi onu bilmiyorum.
Ama gelirse iddia ediyorum Avrupa'da yılın transferi olur.
Donat Smith'e gelecek olursak.
Israil'in LeBron James'ı.
Oyun kurar, penetre eder, sayı atar, asist yapar, potaaltında çok iyi bire oynar, ribaunt çeker, savunma yapar, liderlik yapar, sorumluluk alır.
Gelirse muazzam bir hamle olmuş olur bizim için.
3 numarada Micov ile müthiş ikili olurlar.
İnşAllah ilgileniriz ve inşAllah gelir.
kinsey ile birkan ve serhat tan birini alıp ikisin toplam 1 milyon doların altında verebilirsek bence takım kurması kolay olacak... petway gibi savunmaası iyi ve hıxlı hucum seven ayrıca ceza sutu olan bir 4 numar a young gibi atletik ve onun yanına krstiç tarzı post oyunu olan bir 5 numara ve tabi ki 1 numara ...1 numara için aaron jackson gibi oyunu yönlendiren ve 10 sayı civarı atan bir adam süper olur...
jackson-bo-şafak
sinan-kinsey-birkan
micov -carter-göksenin
petway-kerem-
young-lonchar
hayaller böylebütçeye göre buna benzer bir takım olusturabilir
Çoğu kadroda Jeff Brooks var ama ben hocanın hiç isteyeceğini sanmıyorum.
Forumdaki Jeter mi Diot mu tartışmalarına Jeter son noktayı koydu az önce![]()
Maçın büyük bölümünü izledim..kafa kafaya giden maçın son dakikalarında Jeter'in attığı kritik basketler maçı ve şampiyonluğu Limoges'a getirdi..Tam istatistikleri bilmiyorum ama Jeter sanırım 17 sayı attı..Heralde Final serisinden bahsediyorsun. Istatistik verebilir misin?
Begic-Golubovic ikilisinden biri lütfenYanına da bi atlet uzun aldın mı tamamdır.
İşte tam olarak soylemek istediğim bu kardeşim.Ergin ataman hep aynı oyuncular etrafinda dönüyor derken soylemek istediğim sey bu.ergin ataman da bu konuda biraz hazir yemekten vazgececek ve biraz bu konulara kafa yoracak başari isteniyorsa.ben ergin atamanın transfer konusunda çok kisitli bir havuzda kaldığını düşünüyorum. Bu da oyuncuya ederinin üstünde vermek durumunda kalmak anlamına geliyor ve dolayısıyla bu da ekonomik problemleri doğuruyor.o yüzden transferler hoca o işi tek başına kotarabilecek durumda değilse işin uzmanlarıyla profesyonel scout ekipleriyle yapılmalı.yoksa emporio armanide oynayan bir oyuncuyu avrupa basketbolunu biraz takip eden herkes ister.o yuzden de bu işler daha profesyonel yapilmali.Piyasasını bir iken iki yapmış, burnumuzun dibindeki oyunculara bakmaktansa; biraz ufku açıp, o isimleri bizim bulmamız lazım. Hazır bütçe düşmüşken yapılması gereken biraz daha araştırma, inceleme. Bu çok da zor bir durum değil. Bu açıdan Strawberry'e falan çok olumlu bakmıyorum. Dixon'ın ise yerli olması özel bir durum olarak görülebilir, o açıdan daha mantıklı bakılabilir. Ama onda da yerli diye gidip milyon dolarlık kontrat verilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, kaldı ki veremeyiz de.
Hangisini tercih edersin Semih abi? Ben Begic derim. 450k ya falan anlaşırız gibi.
Valla ben de Begic derim ama bütçe dolayısıyla Golubovic daha olası gözüküyor. Tabi benim temennim sadece, duyum değil.