• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defarlarca bu foruma yazdığım Dominique Jones ile Banvit ilgileniyormuş. Eğer alırlarsa seneye hepiniz"haklıymışsın abi" diyeceksiniz. Ergin Atamanın elinde Arroyo etkisi yapabilecek bir oyuncuydu.

Jones'ı getirmek çok zor.
Bizim bütçemize uyar mi onu bilmiyorum.
Ama gelirse iddia ediyorum Avrupa'da yılın transferi olur.

Donat Smith'e gelecek olursak.
Israil'in LeBron James'ı.
Oyun kurar, penetre eder, sayı atar, asist yapar, potaaltında çok iyi bire oynar, ribaunt çeker, savunma yapar, liderlik yapar, sorumluluk alır.
Gelirse muazzam bir hamle olmuş olur bizim için.
3 numarada Micov ile müthiş ikili olurlar.
İnşAllah ilgileniriz ve inşAllah gelir.

Dünyada ksk oyuncularından başka kimse kalmadı herhalde transfer edilebilecek.. Tüm takımlar, tüm taraftarlar onları yazıyor. Koçun listesi daha geniştir umarım:)

Jones'ı getirmek çok zor.
Bizim bütçemize uyar mi onu bilmiyorum.
Ama gelirse iddia ediyorum Avrupa'da yılın transferi olur.

Donat Smith'e gelecek olursak.
Israil'in LeBron James'ı.
Oyun kurar, penetre eder, sayı atar, asist yapar, potaaltında çok iyi bire oynar, ribaunt çeker, savunma yapar, liderlik yapar, sorumluluk alır.
Gelirse muazzam bir hamle olmuş olur bizim için.
3 numarada Micov ile müthiş ikili olurlar.
İnşAllah ilgileniriz ve inşAllah gelir.

Bu iki oyuncu gelirse çooook uçan kaçan bi takım oluruz gerçekten :D

Jeter/Diot*(800)-Dixon(700)-Şafak(200)

Sinan(750)-Serhat(300)-Göksenin(250)

Micov(600)-Donta Smith(700)

Jeff Brooks (750)-Barış H.(250)-Ege(50)

Mbakwe(700)-J.Braynt(700)-Kerem(250)

*1 numara için kararsız kaldım. Diot ve Jeter arasında. 2 numara biraz Zayıf oldu ama Jeter/Diot orada süre alabilir.

Kadro ile ilgili görüş belirtirseniz sevinirim.

Çoğu kadroda Jeff Brooks var ama ben hocanın hiç isteyeceğini sanmıyorum.

Mirza Begic boşa çıkmış. Düşünülebilir. Hem uzun boyuyla yumuşak yapısına rağmen iyi bir çember savunucusudur -Euroleague blok lideri, hem ortalamada hem de 40 dakikaya yansıttığında- hem de az da olsa bir post oyunu vardır. Sene ortası da ilgilenmiştik ama Laboral'e gitti diye hatırlıyorum. Tekrar düşünülebilir.

kinsey ile birkan ve serhat tan birini alıp ikisin toplam 1 milyon doların altında verebilirsek bence takım kurması kolay olacak... petway gibi savunmaası iyi ve hıxlı hucum seven ayrıca ceza sutu olan bir 4 numar a young gibi atletik ve onun yanına krstiç tarzı post oyunu olan bir 5 numara ve tabi ki 1 numara ...1 numara için aaron jackson gibi oyunu yönlendiren ve 10 sayı civarı atan bir adam süper olur...
jackson-bo-şafak
sinan-kinsey-birkan
micov -carter-göksenin
petway-kerem-
young-lonchar

hayaller böyle :) bütçeye göre buna benzer bir takım olusturabilir

kinsey ile birkan ve serhat tan birini alıp ikisin toplam 1 milyon doların altında verebilirsek bence takım kurması kolay olacak... petway gibi savunmaası iyi ve hıxlı hucum seven ayrıca ceza sutu olan bir 4 numar a young gibi atletik ve onun yanına krstiç tarzı post oyunu olan bir 5 numara ve tabi ki 1 numara ...1 numara için aaron jackson gibi oyunu yönlendiren ve 10 sayı civarı atan bir adam süper olur...
jackson-bo-şafak
sinan-kinsey-birkan
micov -carter-göksenin
petway-kerem-
young-lonchar

hayaller böyle :) bütçeye göre buna benzer bir takım olusturabilir

Jackson mı bütçeye göre? Kinsey bu sezon çok iyi bir sezon geçirdi onun da piyasası yüksek olacaktır. Bo ise sakatlıktan yeni çıktı. O riske gitmeye gerek yok( Onun yerine Dyson olabilir.) Petway niye Oly'de parasını tıkır tıkır alırken (hem de başarılı da) bize gelsin? Young için de o kadar bekleyip (Summer League sonuna kadar) oyuncu kalmama riskine girmeye karşıyım.

Forumdaki Jeter mi Diot mu tartışmalarına Jeter son noktayı koydu az önce:)

Heralde Final serisinden bahsediyorsun. Istatistik verebilir misin?
Maçın büyük bölümünü izledim..kafa kafaya giden maçın son dakikalarında Jeter'in attığı kritik basketler maçı ve şampiyonluğu Limoges'a getirdi..Tam istatistikleri bilmiyorum ama Jeter sanırım 17 sayı attı..

Begic-Golubovic ikilisinden biri lütfen :( Yanına da bi atlet uzun aldın mı tamamdır.

Donta Smith gelirse yeni Hawkins olur.

Donta Smith'in kontratını bilen var mı?

Piyasasını bir iken iki yapmış, burnumuzun dibindeki oyunculara bakmaktansa; biraz ufku açıp, o isimleri bizim bulmamız lazım. Hazır bütçe düşmüşken yapılması gereken biraz daha araştırma, inceleme. Bu çok da zor bir durum değil. Bu açıdan Strawberry'e falan çok olumlu bakmıyorum. Dixon'ın ise yerli olması özel bir durum olarak görülebilir, o açıdan daha mantıklı bakılabilir. Ama onda da yerli diye gidip milyon dolarlık kontrat verilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, kaldı ki veremeyiz de.
İşte tam olarak soylemek istediğim bu kardeşim.Ergin ataman hep aynı oyuncular etrafinda dönüyor derken soylemek istediğim sey bu.ergin ataman da bu konuda biraz hazir yemekten vazgececek ve biraz bu konulara kafa yoracak başari isteniyorsa.ben ergin atamanın transfer konusunda çok kisitli bir havuzda kaldığını düşünüyorum. Bu da oyuncuya ederinin üstünde vermek durumunda kalmak anlamına geliyor ve dolayısıyla bu da ekonomik problemleri doğuruyor.o yüzden transferler hoca o işi tek başına kotarabilecek durumda değilse işin uzmanlarıyla profesyonel scout ekipleriyle yapılmalı.yoksa emporio armanide oynayan bir oyuncuyu avrupa basketbolunu biraz takip eden herkes ister.o yuzden de bu işler daha profesyonel yapilmali.

Hangisini tercih edersin Semih abi? Ben Begic derim. 450k ya falan anlaşırız gibi.

Valla ben de Begic derim ama bütçe dolayısıyla Golubovic daha olası gözüküyor. Tabi benim temennim sadece, duyum değil.

Valla ben de Begic derim ama bütçe dolayısıyla Golubovic daha olası gözüküyor. Tabi benim temennim sadece, duyum değil.

Begic ne kadar alıyodur veya ne kadar ister? Golubovic'e de hayır demem, Stimac'ta olur 15-17 dakika arası fayda verirler. Atletik bir pivotla tamamlarız. Begic olursa çember savunmamız biraz daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri