Golubovic yanına hoplayan zıplayan bir adamla çok iş yapar.
isim isim yazdım ama bu takımın bütçesi 15 milyon dolar olması gerekir...ben benzer tarz oyuncular demek istemiştim...mesela petway tarzı karsıyakada Gabriel var ,jackson tarzı da pargo var unicaja da granger var ...young yerine unicaja dan yine vazquez olabilir veyahut eli holman ...ama en kolayı parlamamıs ve atılım yapmak isteyen oyuncu bulup 500 bin dolar altına 2 yıllık sözleşme yapmak...jackson petway ve young 4-5 milyon dolar versen ancak gelir ki sözleşmesi devam ediyor ikisinin...ama oyun tarzı benzer ve gecen seneki young gibi düşük bütçeli oyuncu almak gerekir...kinsey de yerli diye yazdım..alınacak en iyi yerli oyuncu olur
Deniz, bizim Carter'la sözleşmemiz bitti mi? Bakındım internette bulamadım...Elimizde şu an sanırım Şafak , Sinan , Göksenin , Micov , Kerem var . Bu 4 oyuncunun kontrat yükü ne kadardır bilen var mı ? Bilen birisi yazsa da ona göre yorum yapsak daha sağlıklı olacak sanki. Çünkü 200-300 bin doların önemli olduğu bir senedeyiz.
Evet değil..Türk vatandaşlığı için başvurmuştu ancak o zaman yönetmelikte bir değişiklik olduğundan süresi geç başlamıştı galiba..3 senelik bir süre vardı o zaman hatırladığım kadarıyla...Türkiye'de bir yıl daha oynasa oluyordu o dönem ama İtalya'ya gitti...Kinsey yerli oyuncu sayılmıyor bildiğim kadarıyla...
Deniz, bizim Carter'la sözleşmemiz bitti mi? Bakındım internette bulamadım...
Bilmiyorum abi ama inşallah sözleşmeden çıkılmıştır. Ayranımız yok içmeye atla gideriz zıçmaya hesabı 7. yabancı olayına girersek bence boşuna bütçeyi bölmüş oluruz. Açıkcası Carter'ın bu takımın seviyesinde olacağına inanmıyorum.
Bir de 2 numaraya şutör arıyorsak Kevin Murphy çok iyi bir ekleme olabilir. Her şekilde skor üretebiliyor hücumda. Gladyr'e göre filan çok daha atlet bir oyuncu. 2 ve 3'te Carter'dan çok daha fazlasını verir. Sinan - Murphy - Göksenin - Micov şeklinde geçebilme imkanımız olur 2-3'ü. Sanırım 2 - 2.5 milyon dolar civarına geçmiş oluruz 2 pozisyonu.
5 numara içinse Bernard James harika bir ekleme olabilir. Baya değişik bir hayat hikayesi var. Lider ruhlu da bir oyuncu . Bir yerlerde okudum ama nerede hatırlamıyorum. Hatırlarsam yazıyı koyacağım Türkçe bir kaynaktı.
Jeter- Dixon - Şafak
Tyler Haws- Sinan - Göksenin
Mıcov - D.J. Strawberry
Jeff Brooks - Barış Hersek - Ege
Trevor Mbakwe - John Bryant
Jeter : 700
Dixon : 500
Şafak : 200
Tyler Haws : 400
Sinan: 700
Göksenin : 200
Mıcov : 600
D.J. Strawberry : 400
Jeff Brooks : 700
Barış Hersek : 300
Ege : 50
Trevor Mbakwe : 700
John Bryant : 700
6.150.000 USD yapıyor renktaşlar daha da az maliyetli bir kadro kuramayız herhalde. Atletik oyunculardan kurulu önümüzdeki Maccabi ve bu seneki karşıyaka örneği oldugu gibi atletik oyunculardan kurulu takımların her zaman fark yarattıgı göz onune alındıgından dolayı atletik bir takım sert savunma gücü yüksek bir takım tasarlamıstım kafamda. Buna benzer bir takım mutlaka kurulmalı.