• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dudley yaşı ilerlemesine rağmen bu şartlarda çok iyi olur.

Dudley'e bu kapı açık her zaman....

Valla ne diyeyim.

Efes-FB-Daçka bu bütçelerde iken bizim gibi takımların başarısı ancak kısa vadeli olur.
Karşıyaka dağıldı bile.Daha şampiyon olalı 1 hafta olmadı.

Daçkanın bütçesi ne kadar parayı nereden buluyorlar çok merak ediyorum.

Melih Mahmutoğlu: 1.200 TL
Serhat Çetin: 1.6 milyon TL
Can Altıntığ: 1.3 milyon TL

Bu meblağlar doğruysa yuh demek istiyorum.

Bu yer değiştirmelerden en karlı Doğuş çıkacak gibi gözüküyor...Fanatizm ile alakası yok Fenerbahçe biraz tuhaf hamleler yapıyor bence... Bakalım bundan sonraki transferlerine göre belli olur...

Valla ne diyeyim.

Efes-FB-Daçka bu bütçelerde iken bizim gibi takımların başarısı ancak kısa vadeli olur.
Karşıyaka dağıldı bile.Daha şampiyon olalı 1 hafta olmadı.

Daçkanın bütçesi ne kadar parayı nereden buluyorlar çok merak ediyorum.

Doğuş grubu - Ferit Şahenk

Daçka ersin dağlı yı değil ersin görkem i bırakmış bu arada

Emir giderse Dudley yabancı sayılacak.Böyle bir şey isteyeceklerini sanmıyorum.Emir'i biz alırsak o zaman Dudley'i belki bırakmazlar.Yani bence bu 2 isim 2 takım arasında paylaşılacak gibi görünüyor.Ben 2 senaryoyu da olumlu buluyorum.Ama ikisini birden kaçırmayız umarım sallanırken.Devşirme olayı hala büyük avantaj

Fransisco Garcia'nın da aşırı kontrat isteyeceğini sanmıyorum.Sonuçta 34 yaşında adam.Ama her halükarda 1-2 sezon çok üst düzey katkı verir.Bence imkansız bir transfer değil.Avrupa devleri parayı sürekli ya Euroleague içinden bildikleri ya da Nba'den dönen Avrupalılara yediriyolar.James Anderso2ın Zalgiriste ne kadar ucuza oynadığı ortada geçen yıl.Hatta Goudelock-Harangody Avrupaya ilk geldiklerinde ucuz isimlerdi Kazan için

Yani Garcia'nın EL takımları için direkt olarak radarda bir isim olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi.

Daçka Emir'i alarak çok iyi iş yaptı.
Yalnız Mahmuti'nin 4 numara Milko hamlesini anlamış değilim.
O kadar paranız var be adam.
Başka oyuncu mu kalmadı ?

Ersin Dağlı'yi alabilirsek bizim için çok iyi hamle olur.
Umarım bu transfer gerçekleşir.

Misal şu an twitterda gördüğüme göre KHryapa serbestmiş,CSKA uzatmıyormuş.Khimki talipmiş

Khimki ile de yarışmamız zor ama eskisi kadar gözde değil yine de.Risk ama tutarsa 2 sene evvelin en iyi PF'sini almış olursun.Yani bu bütçe ile gerçekçi olmak gerekirse garanti hamlelerle Efes-Fb ile yarışamayız.Ergin hoca da 2.liği kabul etdecek bir adam değil.Bize tutma ihtimali olan kumarlar gerekiyor maalesef.Tutarsa müthiş olur,tutmazsa da zaten normal şartlarda da diğer ikiliyi yakalayamayacaktık bir şey kaybetmeyiz

Khryapa kumarı oynanır son seneyi boş geçirse de Khimki kadar verebileceksek

Deniz Kılıçlı serbest kalmış, hemen çökelim. FB Ülker de bastırır sanırım.

Yahu Deniz Kılıçlı bu ligin en kötü oyuncusu.Ne işimiz var? Hatta herhangi bir TBL takımında oynaması mucize olur Deniz Kılıçlı'nın seneye

Deniz Kılıçlı serbest kalmış, hemen çökelim. FB Ülker de bastırır sanırım.
Ya Semihcim konudan bağımsız darılma da espriyle karışık bir şey sorucam
Sen hem yerli hem yabancı olarak özellikle nasıl bu kadar kötü oyuncuları özellikler buluyorsun Galatasaraya :)

Yav Sertaç'a kalacağımıza Deniz'i alalım işte.

Hangi oyuncular kötü Onur? Bu bütçeyle kimleri almamızı bekliyorsun sen, bi açıklarsan sevinirim. :)

Hangi oyuncular kötü Onur? Bu bütçeyle kimleri almamızı bekliyorsun sen, bi açıklarsan sevinirim. :)
Sertaç çok daha iyi oyuncu. Deniz muhtemelen Uşak ayarında bir takımdan bir kontrat ve ortalama süreleri 8-10 dakikayı aşmaz.

Daçka Samet'i aldıysa İzzet'i almaz. Beğenmem İzzet'i ama alternatif yok el mecbur o yüzden. Kerem 5 yedeği, İzzet 4 yedeği olur.

Oh be ne güzel iş rakibinin seni parçalamış en iyi oyuncusunu al, piyasadaki en pahallı oyunculara çök, en büyük koç Obradaviç. Parayla büyük koç olunmuyor. Büyüklük bu sene Sarıca'nın geçen yıllarada Atamanın yaptığı gibi olur.

Sertaç,Nalga,Mutlu Demir.Akla gelen bilimum her TBL oyuncusu Deniz'den 2 gömlek iyi be kanki.Şu adamı önermeni cidden kanım donarak seyrettim :)

Marcus Williamsta boşa çıktı belki düşünülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri