Sportando yazmis
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sportando yazmis
Langford 2 milyon euro civarı para kazanıyor. Ve sen Eurocup'ta yoluna devam edecek takıma 1.1 milyon euroya imza atacağına inanıyorsun. Aynı şekilde Hackett'ta öyle. Niye gelsin bu adamlar? (bu sene özelinde) Bizim takım ne parayla ne de EL ile cezbedemeyeceğine göre..Ne diyim valla. Olmayacak bir isme takılıp bütün yaz onu bekleyip sonra hayal kırıklığına uğramayın. Ayrıca Langford'a vereceğin paraya 2-3 tane istediğimiz seviyede oyuncu alabiliriz.
Ergin Hoca nın röportajını dinledim az önce Ben Can Topsakal a söylüyorum sürekli konuşuyoruz çalışmak istediğim oyuncuları dedi o da irtibata geçiyor dedi
merak etmeyin bu suskunluğun altından fırtına kopacak dedi
Abi link atabilir misin
Stanko Barac nasil olur sizce?
Sürekli aynı isimlerin dönmesi ve hep patlama yapmış oyuncuların üzerine gidilmesinin ben de karşısındayım ama Cupkovic bildiğiniz baya kötü bir oyuncu gibi duruyor. Fundamental olarak Erceg kalibresinde, rebound ve blok konusunda bir özelliği göze çarpmıyor, spacing konusunda bir olayı görülmüyor ve attığı şutlar da Solomon un İbo ya attırdığı şutlar boşluğunda. Değinmemin sebebi de Umut Bey; aynı oyuncuyu 4-5 defa önermişsiniz, bu kadar ısrarla önerilecek kadar iyi mi sizce bu oyuncu? Mesela ligimizdeki Ben McCauley den ne artısı var?
Bir de öyle rotasyonlar önerenler var ki, yazarken düşünmüyorlar sanırım. Jeter-Dixon gibi bir guard rotasyonu 6-7 milyon bütçesi olan bir takım için garip olmaz mı mesela?
Ben isimsiz oyuncu alınmasına karşı değilim, Erceg den daha iyi olup ucuza oynayacak bir çok oyuncu yazmıştım daha önce.
Nantes tan Allen Durham(Kyle Hines benzeri bir pivot), Antibes ten Tim Blue, Paris Levallois ten Mike Green(iyi asistçidir bu sezon KSK ya karşı iyi oynamıştı) alınabilir diye düşünüyorum. Yine Fransa da Mark Payne, Yunanistan da Vezenkov, İtalya da Dejan Ivanov bu sezonu çok iyi geçirdiler.
Mejiri, Haddadi ve Langford gibi oyunculardansa onlardan daha potansiyelli ve uyum sağlamaya elverişli oyuncular var, hiç gerek yok bu oyunculara. Mejiri nin post oyununu saymazsak şu üçünün bir olayını ben göremedim bu güne değin, Langford un takımını sabote etme durumunu saymıyorum.
Ligimizde Tucker, Guinn, Higgins, Roll gibi iyi oyuncular var, önerilen oyuncuların çoğundan da iyiler bence. Kaldı ki Warrick, Young gibi oyuncular da Ergin Hoca nın insiyatif veren tarzında parlayabilecek oyuncular. İtalya dan Tony Mitchell, Julian Stone, Hrvoje Peric, Achille Polonara, Jerome Dyson, Eric Maynor, Phil Goss, Ivanov düşünülebilir. Almanya dan Ryan Thompson iyi bir rol oyuncusu, Fransa dan Darryl Watkins, Nobel Boungo Colo diye gider. Hırvatistan da Cibona da çok iyi bir şutör var 2-3 oynayan adı aklıma gelmedi. Kıta dışında da iyi oyuncular var özellikle insiyatif kullanabilen guard olarak, Walter Hodge filan hep oralardan geldi. Hazır bütçe küçülmüşken oralara bakmanın tam sırasıdır, yeter artık Macvanlar Ercegler!