• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportando yazmis

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sportando yazmis

Teşekkürler evet opsiyonu kullanmamışlar ama daha düşük ücretle teklif götürebilirlermiş. Acaba bu sene için öngörülen ücreti ne idi Efesin kullanmadığı opsiyontaki rakam yani ?

Pero Antic 28 yaşında Akademik Sofya'da oynuyormuş bir sonraki sezon Petersburg Sonra iki sezon OLy otuzundan sonra da NBA yaptı adam

600 e lasme alınır bence fazla talihlisi olurmu olabilir ama çok yüksek bedeller verilmez bence ideal atletik orta mesafe şutu olan pilot kesinlikle kaçırılmamalı yalnız 29uzuna kadar süre verilmişti geçmiş ödemelerin yapılması için nedir son durum

Langford 2 milyon euro civarı para kazanıyor. Ve sen Eurocup'ta yoluna devam edecek takıma 1.1 milyon euroya imza atacağına inanıyorsun. Aynı şekilde Hackett'ta öyle. Niye gelsin bu adamlar? (bu sene özelinde) Bizim takım ne parayla ne de EL ile cezbedemeyeceğine göre..Ne diyim valla. Olmayacak bir isme takılıp bütün yaz onu bekleyip sonra hayal kırıklığına uğramayın. Ayrıca Langford'a vereceğin paraya 2-3 tane istediğimiz seviyede oyuncu alabiliriz.

1-Öncelikle 1.4 milyon dolar yazdım ki o da 1.25 milyon euro yapar.1.1 milyon euroyu nereden uydurdun bilmiyorum. Ayrıca Langford nasıl 2 milyon euro kazanıyor? Hangi kaynağa göre? 1.5 milyon euro civarı imzalamıştı geçen sene Kazan'la. Hatta forumda da çok da pahalı olmadığı konuşuldu.Haberi de sportando da çıkmıştı.Bu sene piyasası biraz daha düştü.Kulübü ile arasında sıkıntılar var

2.Hackett'ın 2 milyon euroya Armani'de oynadığını gösteren bir kaynak göster, senden özür dileyeceğim.Gösteremezsen kafadan üfürme diyeceğim.Hackett 1 civarı alıyor.Hackett'a 2 verecek kafa zaten bu dünyada yoktur.Ha keza o da bekleneni veremedi hatta kulübü tarafından serbest bırakıldı.

Bunlara fırsat transferi derler.

3. Oyuncunun ederini verirsen Eurocup'a da gelir, Eurochallenge'a da.Bjk'nin Eurochallenge yılı kurduğu kadroyu hatırla.Bizim Eurocup sezonu kurduğumuz kadroyu hatırla.Daha geçen sene Euroleague'in gözde guardlarından Delaney, Eurocup'a gitti. Ayrıca Türkiye ligi, şuan Avrupa'nın en gözde 2-3 liginden birisi

Eurocup oynadigimiz sezon onemli oyuncular getirmistik. Gordon, Domercant, N'Dong... Hawkins vs... Bencede eurocup bizim dusundugunuz oyuncular icin cok cok etkin olmaz. Sonucta gidip Serrod u falan istemeyecegiz.

Jeter, Strawberry, Micov, Brooks, Lasme guzel olur birde combo aliriz tamamdir. Gerci bu seferde uzun rotasyonunda 1 eksik kaliyoruz. Ah furkan ah...

Ergin Hoca nın röportajını dinledim az önce Ben Can Topsakal a söylüyorum sürekli konuşuyoruz çalışmak istediğim oyuncuları dedi o da irtibata geçiyor dedi
merak etmeyin bu suskunluğun altından fırtına kopacak dedi

Abi link atabilir misin

Stanko Barac nasil olur sizce?

Eyüp Yıldız â€￾@eyupyildizz <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 3 saniye önce</small>
Galatasaray kulübü basketbol şube direktörü Murat Özyer ile yolları ayırma kararı aldı.

günün en güzel haberi :D

attachment.php

Eurocup kadromuz bu kadroda Hawkins ve Domercant 1.15m euro alıyordu Jamont Gordona 2 yıl için 2.8m dolar verilmişti Ndong 1m euro hatırladıklarım.

Ekli dosyalar

• saffs.jpg
    saffs.jpg
    9.6 KB · Görüntüleme: 399
Sürekli aynı isimlerin dönmesi ve hep patlama yapmış oyuncuların üzerine gidilmesinin ben de karşısındayım ama Cupkovic bildiğiniz baya kötü bir oyuncu gibi duruyor. Fundamental olarak Erceg kalibresinde, rebound ve blok konusunda bir özelliği göze çarpmıyor, spacing konusunda bir olayı görülmüyor ve attığı şutlar da Solomon un İbo ya attırdığı şutlar boşluğunda. Değinmemin sebebi de Umut Bey; aynı oyuncuyu 4-5 defa önermişsiniz, bu kadar ısrarla önerilecek kadar iyi mi sizce bu oyuncu? Mesela ligimizdeki Ben McCauley den ne artısı var?

Bir de öyle rotasyonlar önerenler var ki, yazarken düşünmüyorlar sanırım. Jeter-Dixon gibi bir guard rotasyonu 6-7 milyon bütçesi olan bir takım için garip olmaz mı mesela?

Ben isimsiz oyuncu alınmasına karşı değilim, Erceg den daha iyi olup ucuza oynayacak bir çok oyuncu yazmıştım daha önce.

Nantes tan Allen Durham(Kyle Hines benzeri bir pivot), Antibes ten Tim Blue, Paris Levallois ten Mike Green(iyi asistçidir bu sezon KSK ya karşı iyi oynamıştı) alınabilir diye düşünüyorum. Yine Fransa da Mark Payne, Yunanistan da Vezenkov, İtalya da Dejan Ivanov bu sezonu çok iyi geçirdiler.

Mejiri, Haddadi ve Langford gibi oyunculardansa onlardan daha potansiyelli ve uyum sağlamaya elverişli oyuncular var, hiç gerek yok bu oyunculara. Mejiri nin post oyununu saymazsak şu üçünün bir olayını ben göremedim bu güne değin, Langford un takımını sabote etme durumunu saymıyorum.

Ligimizde Tucker, Guinn, Higgins, Roll gibi iyi oyuncular var, önerilen oyuncuların çoğundan da iyiler bence. Kaldı ki Warrick, Young gibi oyuncular da Ergin Hoca nın insiyatif veren tarzında parlayabilecek oyuncular. İtalya dan Tony Mitchell, Julian Stone, Hrvoje Peric, Achille Polonara, Jerome Dyson, Eric Maynor, Phil Goss, Ivanov düşünülebilir. Almanya dan Ryan Thompson iyi bir rol oyuncusu, Fransa dan Darryl Watkins, Nobel Boungo Colo diye gider. Hırvatistan da Cibona da çok iyi bir şutör var 2-3 oynayan adı aklıma gelmedi. Kıta dışında da iyi oyuncular var özellikle insiyatif kullanabilen guard olarak, Walter Hodge filan hep oralardan geldi. Hazır bütçe küçülmüşken oralara bakmanın tam sırasıdır, yeter artık Macvanlar Ercegler!

Öncelikle herkes buraya kendi bilgisi dahilinde bişeyler yazıyor kimisi rüya kadrolar yazar hiç olmayacak kimisi daha ılımlı herşeyin farkında olup ona göre oyuncu önerir,kadro oluşturur.Bende bilgim dahilinde bir kaç oyuncu önermişim başlık altında kimisi beğenir kimisi beğenmez burası özgür bir ortam sadece haddinden fazla eleştirilmesini doğru bulmuyorum ayrıca cupkovic ismini bu başlıkta sadece 2 defa önermişim 4-5 defa önerdiğimi de nereden çıkardın anlamadım nerden geliyor bu mübalağa? Sana göre McCauleyden artısı olmayabilir ribaund,blok gibi istatistiksel değerleri demeyelimde izlediğin kadarını yorumlamış olabilirsin ayrıca çokta ısrarcı olduğumu düşünmüyorum bu başlık altında Feldeineyide önermişim Khalif Wyatta önermişim kimseye zorla birşeyleri kabul ettirme hevesinde değiliz sadece emek verilip gözlemlediğimiz oyuncuları ve burada paylaştığımız bilgilere haddinden fazla ya da dozunu aşan eleştiriler olmasına karşıyım o kadar.

Bizimkiler zaten anlasmis oyuncularla yasak kalkınca isimler açıklanacakmış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burda kadro konusunda önerilerde bulunan bütün arkadaşlar kendince katkı sağlıyor foruma, maksat muhabbet olsun sonuçta hiç kimse otorite veya oyuncu transferine karar verecek kişiler değil ancak bazı arkadaşlarımız otoriteymiş gibi davranıyor. Sonuçta uğraşıp didinip piyasada olmayan bir isim paylaşmış birisi diğeri azarlıyor böyle adam mı seçilir şununa bakın bununa bakın. Burası scout yetiştirme kampı mı, okulda mıyız? O adam şu fiyata oynuyor o hayal veya onun kontratı var demek doğru neticede bu bilgidir ama yok bu adam da alınır mı saçmaladınız falan bunlar hoş değil durup dururken itici gösteryior söyleyeni. Herkes kendi fikrini beyan ederken diğerlerininkine de saygılı olmalı, kibarlığı elden bırakmamalı güzel bir forum her 4-5 sayfada bir gereksiz atışmalar tadını kaçırıyor.

Sürekli aynı isimlerin dönmesi ve hep patlama yapmış oyuncuların üzerine gidilmesinin ben de karşısındayım ama Cupkovic bildiğiniz baya kötü bir oyuncu gibi duruyor. Fundamental olarak Erceg kalibresinde, rebound ve blok konusunda bir özelliği göze çarpmıyor, spacing konusunda bir olayı görülmüyor ve attığı şutlar da Solomon un İbo ya attırdığı şutlar boşluğunda. Değinmemin sebebi de Umut Bey; aynı oyuncuyu 4-5 defa önermişsiniz, bu kadar ısrarla önerilecek kadar iyi mi sizce bu oyuncu? Mesela ligimizdeki Ben McCauley den ne artısı var?

Bir de öyle rotasyonlar önerenler var ki, yazarken düşünmüyorlar sanırım. Jeter-Dixon gibi bir guard rotasyonu 6-7 milyon bütçesi olan bir takım için garip olmaz mı mesela?

Ben isimsiz oyuncu alınmasına karşı değilim, Erceg den daha iyi olup ucuza oynayacak bir çok oyuncu yazmıştım daha önce.

Nantes tan Allen Durham(Kyle Hines benzeri bir pivot), Antibes ten Tim Blue, Paris Levallois ten Mike Green(iyi asistçidir bu sezon KSK ya karşı iyi oynamıştı) alınabilir diye düşünüyorum. Yine Fransa da Mark Payne, Yunanistan da Vezenkov, İtalya da Dejan Ivanov bu sezonu çok iyi geçirdiler.

Mejiri, Haddadi ve Langford gibi oyunculardansa onlardan daha potansiyelli ve uyum sağlamaya elverişli oyuncular var, hiç gerek yok bu oyunculara. Mejiri nin post oyununu saymazsak şu üçünün bir olayını ben göremedim bu güne değin, Langford un takımını sabote etme durumunu saymıyorum.

Ligimizde Tucker, Guinn, Higgins, Roll gibi iyi oyuncular var, önerilen oyuncuların çoğundan da iyiler bence. Kaldı ki Warrick, Young gibi oyuncular da Ergin Hoca nın insiyatif veren tarzında parlayabilecek oyuncular. İtalya dan Tony Mitchell, Julian Stone, Hrvoje Peric, Achille Polonara, Jerome Dyson, Eric Maynor, Phil Goss, Ivanov düşünülebilir. Almanya dan Ryan Thompson iyi bir rol oyuncusu, Fransa dan Darryl Watkins, Nobel Boungo Colo diye gider. Hırvatistan da Cibona da çok iyi bir şutör var 2-3 oynayan adı aklıma gelmedi. Kıta dışında da iyi oyuncular var özellikle insiyatif kullanabilen guard olarak, Walter Hodge filan hep oralardan geldi. Hazır bütçe küçülmüşken oralara bakmanın tam sırasıdır, yeter artık Macvanlar Ercegler!

Phil Goss ve Julian Stone u yazdım bende, araştırdım ve iyi oyuncu olduklarını düşünüyorum. İtalyada yerel ligleri takip eden biriylede konuştum bu iki isme güveniyor.. Hrvoje Peric güzel istatistikler yakaladı bu sene ama detayli bilgi sahibi değilim onun hakkında

Patrick Young seçimden yaklaşık 1 ay önce gelip 500 bin dolara bir dahaki sene için anlaşma kovaladığında ona durumumuz belirsiz diyenler yüzünden pivot bakıyoruz boş yere, Patrick'ten iyisini bulmak zor kesinlikle. Seçim olsa bile bir dahaki sene için yapacağım ilk iş onu takımda tutmak olurdu, ondan sonra önüne gelen Nba fırsatını değerlendirdi doğal olarak, o kadar beceriksiz herifler yönetiyordu işte şubeyi. İnşallah kovulduğu haberi doğrudur.

Basketfaul de net bir ifade Özyer ayrıldı demiş site olarak bir miktarda karalar bağlamışlar kendileri

Hakikaten ilişiği kesilmiş Özyerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri