• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeter ile ilgili netteki tüm bilgileri toparlarsak eğer (uydurma bilgi yoksa ) oyuncunun menejeri ile anlaştık ama sonra bir aksilik oldu ya araya başka takım girdi ya oyuncu son oluru vermedi gibi bir durum var

Jeter ve curry bir arada olursa sanırım, tarihin en çekişmeli ligi olacak. Bu sezon kombinemi almak icin sabırsızlaniyorum. Currynin older brother i da sanirim Abdi İpekçiye gelir bi mac izleriz birlikte [emoji23].

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaponen ne kadar alıor bir bilgisi olan varmı khimkide . Ve dorseyin durumunu bilende varmı arkadaslar ?

Hapoel Tel Aviv takımında oynayan Durant Scott da bence iyi bir oyuncu. 1.96 boyu olmasına rağmen iyi bir ribauntçu , ayrıca gerçekten çok güçlü bir oyuncu handikapı ise üç sayı yüzdesinin vasat olması ( %30-35 bandında ) fazla videosu yok en uygunu bu sanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=7075n467ois

Bu videoda savunmasından da kesitler var bence fena değil

https://www.youtube.com/watch?v=RIWI5a5ei3c

James White da boşa çıktı . NBA den de Raduljica ve Ajinca gibi isimler boşta ama kontrat bulurlar gibi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence uzun rotasyonuna Lasme'nin yanında John Bryant da alınabilse çok güzel olur. 4 numara için Jeff Brooks en idealidir bizim için, Olimpiakos konmazsa tabi. Yanına da Ersin iyi olur. Micov-ve alınırsa Serhat, Carter kalırsa Jeter'in yanına alınacak combo ile de transfer biter. 7.yabancı olarak gelir combo bence. Bütçe belki 500 600 civarı falan aşılır.

Jeter, Combo, Şafak
Carter, Sinan, Göksenin
Micov, Serhat
Jeff Brooks, Ersin
Lasme, Bryant

Tek bir video ile adamları avrupaya pazarlarsın arkadaş :D

https://www.youtube.com/watch?v=cO19TMV6tR0 Satnam Sing

https://www.youtube.com/watch?v=IUG1IIzNWO8 Montrezl Harell

Hani bazı oyuncular için çekilmiş videolar vardır seyreder durursun ama bir kanaate varamazsın veya beğenmezsin bazı oyuncularda vardır bir seyredişte hemen beğenir ah hemen alınsa dersin :) videosunu paylaştığın oyuncularda hakikaten beğenilesi oyuncular olduklarını ispatlıyorlar uzun rotasyonu için üstelik ideal oyuncular ben çok beğendim açıkçası,bizim kulübün basketbol şubesi daha bilinçli ve basketbol kültürünü benimsemiş profesyonel scout ekibi olsa böyle liglerde oynayan oyuncular hususi takip edilip ve hakkında rapor verilse her sene hem mali anlamda daha makul fiyata hemde başarıya aç oyuncular olduklarınıda hesaba katarak takıma kazandıracaksın ama nerdee neyse fazla uzattım farkındayım bu oyuncuları forumda fazla dillendirerek belki alınmalarını sağlayabiliriz.

Jeter ile birlikte Logana varım ama sadece Logan asla istemem, 5 numara konusuna forumda çok tartışma oluyor herkes farklı isimler söylüyor kimse isim beğenmiyor, Maric gelmeden önce Lampe ve Javtokas ismi geçiyordu mesela alacağımızdan değilde temas vardı neyse, Forumun yarısı kötülemişti adamları baktığımızda geçen sezona Lampede, Javtokasta kat kat daha iyi oynadılar üst düzey seviyede neyse bu tartışma bitmez.. Şuan için Lasmenin ismi öne çıkıyor yine forumun yarısı beğeniyor yarısı beğenmiyor ben ortada kaldım açıkcası fiyatından ötürü yoksa katkı vereceği aşikar

Atlet adamlar getirelim. En azından adamlarda hırs , rekabetçi yapı var . En zorlu deplasman maçında bile rakibe blok smaç falan yapıyorlar ayakta kalıyorlar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koponen 3 milyon euro fazlası para alıyor.

Dorseynin durumu belirsiz dönse döner Avrupa'ya ama sanmam.

Lasme Jeter olursa başlangıç güzel olur.

Koponen 3 milyon euro fazlası para alıyor.

Dorseynin durumu belirsiz dönse döner Avrupa'ya ama sanmam.

Lasme Jeter olursa başlangıç güzel olur.

Koponen 3 milyon euroyu kariyeri bittiğinde biriktirir anca bi yanlışlık olmasın :)

Carter-Sinan-Göksenin şutları çok yürek hoplatır kaldı ki 3 oyuncuda kaldırıp şutu atacak yüreği ÇOĞU ZAMAN bulamıyorlar ceza şutları da dahil malesef...Geçen sene Carter kaç sefer boş pozisyonda kendine güvenip atamadı son saniyede kalsa Erzeg,Sinan,Enderin elinde patladı şutlar, Sinan iyi başlarsa o güvenle atabiliyor 2 şut kaçırırsa kolay kolay denemez bir daha, göksenin dip çizgi haricinde şut attığını daha görmedim buradaki yüzde oranıda gayet başarız.Ne bilim arkadaşlar 2-3-4 neyse numaraları şöyle eli düzgün oyuncular bir türlü tutturamadık hepsini geçtim 1 tane Jon Diebler gibi şut atan oyuncumuz yok,Martynas Pocius felaketinden hiç bahsetmek bile istemiyorum [h=3][/h]

arkadaşlar Justin Carteri 4 yıldır çok yakından takip ediyorum.Uşaklıyım.Carter seneye çok daha iyi olacak.

İsrail'de Happen Jarusalem şampiyon oldu.
Daha önce ismini defalarca söylediğim Donta Smith 20 sayı 10 ribaund ve 6 asist ile maça damga vurdu.
Yaşı belki 30 üstü olabilir ama 2 sene daha çok iyi işler yapabilir.
Keşke kadromuza katabilsek.

2 tane kaliteli yabancı uzun alsak bile muhakkak yerli uzun lazım ve piyasada da pek alternatif yok.Sıkıntılı bir durum.Barış Hersek'i kaptırdık 4 numara yedeğinde iş görürdü çok sevmesem de

Bu durumda Kerem Gönlüm tutulmalı yaşlı falan denilmeyip.Alınabilecek oyuncu yok bariz.Emir'i de alamazsak Dudley için de muhakkak ciddi şekilde uğraşılmalı

Dusan falan ismi geçiyor.Diyelim ki Lasme de oldu.Lasme 20-25 arası oynayan bir isim.Dusan'a 20-15 dakika güvenip yola çıkmak ne kadar sağlıklı ki? Gerekirse Kerem de Dudley de 5 de oynayan ve Dusan'a göre çok daha fazla güvenebileceğin isimler

Dev bütçeli Daçka olmasa Oğuz'a da muhakkak hamle yapardık da işte

arkadaşlar 2 sene önce Uşaksportifte oynayan Eli Holman vardı.Bence o sezonun ligimizdeki en iyi pivotuydu.Sonra Çine gitti.Yaşı 25-26 civarlarında.Pota altını karartan bir adam.Bence faydası olur.Siz ne dersiniz?

Carlos Delfino (SF) - Son iki yıldır sakatlık yüzünden oynayamadı. 32 yaşında. Muhtemelen Avrupa'ya dönebileceği konuşuluyor ki Khimki'de, Bologna'da oynamışlığı var zamanında. Son aldığı kontratta yıllık ücreti 3 milyon $'dan fazla ve bu yaz free agent. Uygun bir fiyata böylesine bir oyuncu için riske girilebilir.

John Lucas III (PG) - Yıllardır denizaşırı ülkelere gidip gelen, NBA'de de bir türlü takım tutturamayan bir isim. Geldiği takımda maksimum 30-35 maç oynayıp tekrar yer değiştiriyor. Karakteri ile ilgili bir sorunu mu var bilemiyorum ama Chicago'da, Toronto'da vs denk gelip izlediğim maçlarında sürekli katkı veren aklı başında bir isim profilindeydi. Skor üretme konusunda da sıkıntısı yok ki geçtiğimiz sezon Çin'de 26,3 sayı ortalama yakalamış. Bu yaz free agent o da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri