Cogito
0
Oğuz bize gelmek ister mi ?
İstese bile maliyeti bizi aşar zaten ismini ya tutarsacı duyumcular bile hiç geçirmedi
Jeter olmazsa ben Darius Washington a yönelmemiz gerktigini düşünüyorum hem ligi biliyor hem bütçe sarsmaz . Markosvili de 700 bine gelecekse neden olmasın . Uzun olarak Sofo dicem ama adama 500 bin versek bile 500 binlik yemek yer o 😂 doyuramayız saka bir yana 1 m dan aşağı gelecegini bilesem gelsin derdim . Hala young konusunda ısrarcı olmamız gerktigini düşünüyorum çünkü nba yapamıcak o bence .
Dorseyin Türkiye'ye geldiğini ve kebap yediğinin haberi vardı gecen gazetede demekki Türkiye'yi sevmiş ve bence bı sene Avrupa dönecek çünkü nba kariyeri iyi degildi değerlendirilmeli zamanında olımpıaywkostan royala gitmis bir oyuncu neden bizede gelmesin .
Ewt haklısın kontratında öyle bir madde vardı bende biliom ama 1 m dolar aldığını sanmıom royaldan. Ama sı var artık yası32-33 olmus bir basletciden bahsediox nba de Houston'da kötü bir sezon geçirdi oynayamadı pek serbest atış yüzdesi felaketti . Bence biz eger ısrarcı olursak cok büyük mevla olmadan alırız die düşünüyorum 700-800 lere
Avrupa'ya gelmeye karar verirse ilk talibi Barça olur zaten Oly, Dunston'u bırakmışken talip olabilir. Bize zor yani. Olsun isterdim tabi.
Onun dışında D'or Fischer'i ya da Sharrod Ford'u da düşünebiliriz.