• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeter olmazsa ben Darius Washington a yönelmemiz gerktigini düşünüyorum hem ligi biliyor hem bütçe sarsmaz . Markosvili de 700 bine gelecekse neden olmasın . Uzun olarak Sofo dicem ama adama 500 bin versek bile 500 binlik yemek yer o ? doyuramayız saka bir yana 1 m dan aşağı gelecegini bilesem gelsin derdim . Hala young konusunda ısrarcı olmamız gerktigini düşünüyorum çünkü nba yapamıcak o bence .

Fişchera gelince kesinlikle n dong havası yapar bı takımda değerlendirilmeli kesinlikle

kadroya okben ve tolga gecımı alsak ege arar la beraber bır ıkı seneye yıne ıı bır turk kadromuz olabılır. bır sponsor bulunup farmar alınsa cok ıı olacak. subeden haberdar olan abıler kardesler su sponsorluk veya a.ş hakkında bırsey bılıyorlar mı son durumlar ne acaba.

D'Or Fischer imkanımız varsa zorlamak lazım.

Jeter olmazsa ben Darius Washington a yönelmemiz gerktigini düşünüyorum hem ligi biliyor hem bütçe sarsmaz . Markosvili de 700 bine gelecekse neden olmasın . Uzun olarak Sofo dicem ama adama 500 bin versek bile 500 binlik yemek yer o 😂 doyuramayız saka bir yana 1 m dan aşağı gelecegini bilesem gelsin derdim . Hala young konusunda ısrarcı olmamız gerktigini düşünüyorum çünkü nba yapamıcak o bence .

Yalnız Washington sadece 30 yaşındaymış, ben çok daha yaşlı biliyordum onu şok oldum :)

Sofo iyice ağırlaştı hocam, Maccabi de zaten kapıya koydu, sabretmedi fazla.

Fisherin Euroleague ortalaması 25 dakika, bence yaşına göre gayet iyi

Sofonun bir alkol problemi vardı 2-3 sene once o ne durumda bilmiom ama bizim ergin hocada her sene istior sofoyu bir bildigi var galiba

2. turda draft edilen oyuncular arasından şans bulamayıp avrupaya düşecek oyuncular olacaktır. En azından iki üç oyuncunun buralardan transfer edilmesini avrupadaki işi bitmişlere tercih ederim.
Mesela Celtics tarafından 2. turda draft edilen Jordan Mickey savunma anlamında çok etkili bir oyuncu olmasının yanında hücum istatistikleri de gayet iyi bir oyuncu.ve henüz 20 yaşında.Young ve Mickey ikilisinin çok iyi bir ikili olacağını düşünüyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=Mq4HB1c7W_4
Yine Celtics tarafından draft edilen Marcus Thornton da skorer guard pozisyonu için düşünülebilir.Kendisi fizik ve tarz olarak Allen Iverson'u andırmakta.
https://www.youtube.com/watch?v=z3LQfbrWSOM
Ya da Pacers tarafından draft edilen Joseph Young da skorer guard pozisyonu için düşünülebilir.Bu arkadaş da çok etkili bir şutör..
https://www.youtube.com/watch?v=Vczml8XjQ7k
Bu oyuncular 1 numarada da süre alabilecek oyuncular olduğundan oraya ayrıca transfere gerek de kalmaz.Bu şekilde yapılacak iki transfer yıllar önceki Gaylon Nickerson-Jovan Crudup etkisini de yapabilir takımda.

Jeter-Şafak
Thornton(Joseph Young)-Sinan-Göksenin
Micov-Emir
Mickey-Polonara-Ege
Patric Young-Dusan

Açıkçası yukarıda yazdığım kadrodaki oyuncuların gelme ihtimalleri olur mu ve bu kadro ne kadara kurulur bilmiyorum ama en azından buna benzer bir kadroyu tercih ederim..

Marcus Thornton, Goudelock tadi veriyor videolarda ama detayli izleyen var mi acaba?

Dorseyin Türkiye'ye geldiğini ve kebap yediğinin haberi vardı gecen gazetede demekki Türkiye'yi sevmiş ve bence bı sene Avrupa dönecek çünkü nba kariyeri iyi degildi değerlendirilmeli zamanında olımpıaywkostan royala gitmis bir oyuncu neden bizede gelmesin .

Dorseyin Türkiye'ye geldiğini ve kebap yediğinin haberi vardı gecen gazetede demekki Türkiye'yi sevmiş ve bence bı sene Avrupa dönecek çünkü nba kariyeri iyi degildi değerlendirilmeli zamanında olımpıaywkostan royala gitmis bir oyuncu neden bizede gelmesin .

Olympiakos'tan Antep'e gelmesinin sebebi kontratındaki "sezon ortasında ayrılması halinde El takımına gidemez" maddesi ve 1 milyon dolara yakın para.

Ewt haklısın kontratında öyle bir madde vardı bende biliom ama 1 m dolar aldığını sanmıom royaldan. Ama sı var artık yası32-33 olmus bir basletciden bahsediox nba de Houston'da kötü bir sezon geçirdi oynayamadı pek serbest atış yüzdesi felaketti . Bence biz eger ısrarcı olursak cok büyük mevla olmadan alırız die düşünüyorum 700-800 lere

Ewt haklısın kontratında öyle bir madde vardı bende biliom ama 1 m dolar aldığını sanmıom royaldan. Ama sı var artık yası32-33 olmus bir basletciden bahsediox nba de Houston'da kötü bir sezon geçirdi oynayamadı pek serbest atış yüzdesi felaketti . Bence biz eger ısrarcı olursak cok büyük mevla olmadan alırız die düşünüyorum 700-800 lere

Avrupa'ya gelmeye karar verirse ilk talibi Barça olur zaten Oly, Dunston'u bırakmışken talip olabilir. Bize zor yani. Olsun isterdim tabi.

Onun dışında D'or Fischer'i ya da Sharrod Ford'u da düşünebiliriz.

Dior Fisher mantıklı bence ve içimden bi ses Fisher bitmiş diyo ne bilim yada içime oktay derelioğlu kaçtı :-D

Jackie carmichael de pota altı icin düşünebilir

Avrupa'ya gelmeye karar verirse ilk talibi Barça olur zaten Oly, Dunston'u bırakmışken talip olabilir. Bize zor yani. Olsun isterdim tabi.

Onun dışında D'or Fischer'i ya da Sharrod Ford'u da düşünebiliriz.

Ya Sharrod Ford hakikatten iyi olabilir, hiç aklıma gelmemişti. Çok bi para isteyeceğini de sanmıyorum. Gayet uygun paraya getirebiliriz Lasme falan olmazsa.

Holman ne kadar ister acaba?

Herkese iyi geceler öncelikle. Efes marjanovici de almis

Pooh Jeter bitti diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri