• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerdeyken Ukiç i beğenirdim şimdi takımından ayrılmış düşünülebilir !!

Ege habire ribaunt topladı. Savunmasıda gayet iyi bu çocuk olacak bide şutu birazdaha iyi olsa.

Mesela Malaga Granger'ı kaybetti adamlar listelerine Jeterı almış olsalar ki düşük olasılık değil ücret olarak aynı kontrat teklifinde Jeter olsanız hangi takımı tercih edersiniz ? Aklını çelmek için Malagadan anlamlı ölçüde farklı bir ücret önermen lazım ki oyuncu kabul etsin o da oyuncunun önceliği para ise İlgilendiğimiz isimler iyi hoş ama gerçekci mi emin değilim El'nin başaltı/orta ayar takımlarının ilgileneceği oyuncularla ilgileniyoruz .Bununla birlikte ne El takımıyız ne de çok büyük bütçemiz var daha da kötüsü kötü bir mali itibarımız da var .Eğer hedeferi tutturamazsak bir anda ortada kalabiliriz belkide Banvit yada TS gibi bir altta gözüken kategoriye yönelmek daha mantıklı idi adamlar yabancı transferini büyük ölçüde bitirdi .Hedeflediğimiz havuzdan istediğimizi alamazsak alt taraftaki iyi oyuncular seçilmiş arz/talep dengesi bozulmuş olacak .

Jeter normalde pek beğendiğim bir oyuncu değil ama alınsa fena olmaz açıkçası, maliyeti düşük olur diye tahmin ediyorum. Ben şahsen Errick McCollum un filan da denenebileceğini düşünüyorum.

Jeter normalde pek beğendiğim bir oyuncu değil ama alınsa fena olmaz açıkçası, maliyeti düşük olur diye tahmin ediyorum. Ben şahsen Errick McCollum un filan da denenebileceğini düşünüyorum.

Oly istiyormuş McCollum'u.

Oly ilgileniyor sanırım kendisi ile

Jamar Smith tekrar Limoges ile mi anlaştı? malaga diyen bi arkadaş vardı da şaşırdım

U19 Dünya Şampiyonası'nda az önce Arjantin maçını izledim, Okben Ulubay müthiş bir yetenek, Efes'te Cedi ile Furkan'ın arkasında geçen sene pek oynayamadı, keşke Serhat falan düşünüleceğine 1 sene Efes'ten kiralansa.

furkan korkmaz'dan bahsediyor olabilir misin acep?

Marshoon Brooks'u çok istiyorum,keşke gelse.

Bi kerede transferlerin birini önceden bilse ya? Hep bitmek üzere veya bittikten sonra biliyormuş gibi yazıyor

Jeter-Engin-Şafak
Hackett-Sinan
Micov-Serhat
Jeff Brooks-Deon Thompson
Lasme-Dusan

Genc Kazım ne kadar çok taşınıyor foruma...Ne iş yapar bağlantısı nedir belli değil...Piyasada adı geçen herkesi anlaşmak üzere diye yazıp, 2-3 tanesi tutunca ben demiştim diyor gibi geliyor bana çünkü tutmayan tahmin sayısı çok daha fazla..Benim tanımadığım ama gerçekten önemli biriyse kendi ya da başkası açıklasın lütfen..Daha dün Jeter'le anlaşma yapıldı dedikten sonra Jeter'in tweeti geldi ama güven devam ediyor kendisine..Mesajlarda aşağı indikçe durum ortaya çıkıyor zaten...

Genc Kazım ne kadar çok taşınıyor foruma...Ne iş yapar bağlantısı nedir belli değil...Piyasada adı geçen herkesi anlaşmak üzere diye yazıp, 2-3 tanesi tutunca ben demiştim diyor gibi geliyor bana çünkü tutmayan tahmin sayısı çok daha fazla..Benim tanımadığım ama gerçekten önemli biriyse kendi ya da başkası açıklasın lütfen..Daha dün Jeter'le anlaşma yapıldı dedikten sonra Jeter'in tweeti geldi ama güven devam ediyor kendisine..Mesajlarda aşağı indikçe durum ortaya çıkıyor zaten...

Kendisi çok açık bir şekilde basketboldan anlamayan bir sosyal medya trollü.
Galatasaray'ın yerli uzun aradığını biliyoruz. Piyasada yerli olup uzun olan kim var Oğuz,Duşan. Oğuz'u alamayacağız Duşan'la anlaşmak üzere olduğumuzu yazıyor olmayınca da yönetim engelledi falan.

Sertac,izzet, dudley de var :D

Barış Hersek noldu biriyle anlasti mi kerem gönlüm sanirim olmayacak bu sene kesin türk uzun almaliyiz hem 4e hem 5e..
Jeter-combo-safak
Sinan-göksenin
Micov-Serhat(para durumu uyarsa emir)
4numara :) (kimseyi öneremeyecegim brooks cok isteniyo forumca ama hic izlemedim ondan bir sey diyemiyorum)-Lasme- baris hersek
John Bryant- Dusan

Combo transferi önemli olacak skorer guard da alabiliriz o zaman engin ya da barisi kadroya eklemek lazim. Ben izledigim videolardan carlon brown u cok begenmistim ama sakatlik sorunu yasadi riske girsek mi :D

Victor Sanikidze'i de bırakmış Kazan

Oğuz bize gelmek ister mi ?

James White*

*

Kadroda büyük çaplı revizyona girişen Unics Kazan,*Viktor Sanikidze'den sonra 5 oyuncuyla daha yollarını ayırdı.*

Bu oyuncular şunlar: James White, Rolands Freimanis, Dmitry Sokolov, D'Or Fischer, Kemal Velishaev

Forumda ismi gecen D'Or Fischer ve White bosa cikmis bize duser mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri