• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bacelona, mbakwe'yi alır diye düşünüyordum, sezon ortasında da ilgilenmişlerdi. samuels'i filan kovalamayı bırakıp mbakwe veya lasme'den birine çöksek mükemmel olur aslında.

Barca Lawal'ı 1 milyona almış. Bizim bu paralara çıkmamız imkansızdı. En azından aynı rolde oyuncu kovalayacağımız Barca'nın denklemden erken çıkması iyi oldu fiyat yükseltemeyecekler.

KSK'nın scout falan diyoruz da Allah bilir İsmail Şenol'un payı vardır transferlerde.

Facebookda transfer basket sayfasi nedovic ve gani lawalla ilgilendigimizi yazmis bilgisi olan var mi? sizce nasil olur yararli olurlar mi?

Nedovic uzak dursun ya ne olur ?

Şafak Edge hayırlı olsun.

Şafak beklediğim bir hamleydi çünkü koç Barış Ermiş'i beğenmiyor.

Şafak potansiyeli çok yüksek bir oyuncu fakat bir türlü ulaşamadı potansiyeline,umarım Ataman'la kendini geliştirebilir.

Şimdi 1 de uzun hamlesi gelir ve yerli transferi kapanır diye düşünüyorum.Şafak-Sinan-Göksenin-Ege-Kerem-Uzun ile 6 kişilik bir Türk rotasyonu.

Çağlar Torun'a göre Şafak Edge'yi almışız.

Şafak hiç beğenmediğim bir oyuncu. Bu sene 2-3 haftalık bir form artışı yaşamıştı onun dışında vasattı genel olarak. Rotasyon için olduğunu düşünürsek ama kötü transfer denmez.

Jeter, Granger, Şafak
Sinan, Göksenin
Micov, Hopson, Serhat
Brooks, KG, Ege
Mbakwe, Türk uzun.

sanki iyi kadro oldu, ligi götürür gibi şu kadro.

bütçe aşılır mı tam bakmadım gelişi güzel yazdım.

Artık Dixon farz oldu bence ki olmalı da
Tanıdığım Ergin hoca mutlaka takıma kazandıracaktır onu.Bakın görün

Şafak haberi doğruysa anca bu takıma 3. Guard olur. Tabi bunun içinde yazın çalışıp savunmasını biraz geliştirmesi lazım bence.

Bence 2. guard olacak.Yerlilere olabildiğince az harcayıp 6 tane iyi yabancı alma planımız varmış gibi görünüyor.Muhtemelen 1 tane net guard, 1 tane de 1-2 oynayabilecek Hackett gibi bir oyuncu alacağız.Şafak da 5-6 dakika oynar.

Bence 2. guard olacak.Yerlilere olabildiğince az harcayıp 6 tane iyi yabancı alma planımız varmış gibi görünüyor.Muhtemelen 1 tane net guard, 1 tane de 1-2 oynayabilecek Hackett gibi bir oyuncu alacağız.Şafak da 5-6 dakika oynar.

5-6 dk bana uyar ama 10 dk üstüne çıkacaksa Ender kalsaydı keşke derim.

Alba Berlin'deki Radosevic'in kontrat durumu nedir? Mücadeleci bir oyuncu çok fazla para istemezse düşünülebilir.

Sergiy Gladyr hakkinda bilgisi olan var mi, onunlada ilgileniyormusuz sanirim.

Oda perdelerden, el ustlerinden, 9 metreden sokan cilgin sutor kardeslerimizden, hoca sever boyle adamlari.

Maasida dusuk olur buyuk ihtimalle.

Şafak hayırlı olsun. Piyasa da alabileceğimiz iyi kısalardan birini aldık. Bu sene iyi gelişme göstermişti. Şans ona geldi üstüne koyarak devam etmeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sergiy Gladyr hakkinda bilgisi olan var mi, onunlada ilgileniyormusuz sanirim.

Oda perdelerden, el ustlerinden, 9 metreden sokan cilgin sutor kardeslerimizden, hoca sever boyle adamlari.

Maasida dusuk olur buyuk ihtimalle.

Kaynak ne hocam? Eurocup seviyesinde bir oyuncu.Yerli oyuncu hamlelerimizi görünce, bende yabancı hamleleri için hedef büyüdü açıkçası.O yüzden kesmez beni.Ha yerli oyuncu anlamında bu kadar ucuza kaçıp, yabancı olarak da bu seviyelerle ilgileniyorsak bütçe oldukça düşmüş demektir

Barış derken Şafak geldi :) Bence fena transfer değil.

X-Şafak-Nikolov gibi bir rotasyon yapacağız sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri