Arkadaşlar sanırım bir hafta daha sabretmeliyiz ! Sabr'ın sonu selamet olur inşallah
Daha önce şöyle bir varsayımım vardı Ural Aküzüm sorumlu olacak, Ergin hoca ile devam edilecek vede sponsor Huawei olacak ( Odeabank içinde sırt reklamı olur hatta tam tersi Odeabank isim hakkı Huawei sırt reklamı olur ) demiştim.
Baktığımda varsayımımda sadece Ural Aküzüm'de yanıldım gibi gözüküyor ordada Can Topsakal'ın tükürdüğünü yalıyabileceğini tahmin etmemiştim
Sponsorluk açıklanmadı görüceksiniz iki sponsorumuz olacak ! Bir şey bildiğim felan yok ama futbolda gögüs reklamı hala açıklanmadı hele bir açıklansın görücez
Haziran sonu itibari ile yönetim bütün branşlardaki borçları sıfırlayacaklarmış.... Bu haberden bir çıkarım yaparsak demekki kazanılan başarılardan gelen paralarının yanında yeni sponsorluklardan gelecek sıcak para bize büyük bir ivme kazandıracak ! Sonrasında Wild Card için cuma günü beklicez Euroleague başkanından söz alınırsa transferler açıklarlar diyorum
Tabi bunlar benim varsayımlarım katılırsınız katılmazsınız ben Dursun başkanın Ünal Aysal'ın devamı olacağını ( kaçıp gitmesi vs...değil vizyonu ve başarıları ) düşünüyorum.
Olduki Euroleague için wild card aldık ( bence %100 alıcaz ) Bobby Brown ( veya Bobby Dixon da olabilir ) gelse yanınada James Anderson, Sinan,Şafak
Nikolv'un bırakılmasını anlamış değilim ama oynayacağı takıma gitmesi daha iyi olur, Micov kalmış, Göksenin, Carter,Kerem, Ege,Lasme ve Samules Sanders ile birlikte taşşş gibi takım kursalar tadından yenmez 

Baktığımda varsayımımda sadece Ural Aküzüm'de yanıldım gibi gözüküyor ordada Can Topsakal'ın tükürdüğünü yalıyabileceğini tahmin etmemiştim

Olduki Euroleague için wild card aldık ( bence %100 alıcaz ) Bobby Brown ( veya Bobby Dixon da olabilir ) gelse yanınada James Anderson, Sinan,Şafak