• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sanırım bir hafta daha sabretmeliyiz ! Sabr'ın sonu selamet olur inşallah :) Daha önce şöyle bir varsayımım vardı Ural Aküzüm sorumlu olacak, Ergin hoca ile devam edilecek vede sponsor Huawei olacak ( Odeabank içinde sırt reklamı olur hatta tam tersi Odeabank isim hakkı Huawei sırt reklamı olur ) demiştim.

Baktığımda varsayımımda sadece Ural Aküzüm'de yanıldım gibi gözüküyor ordada Can Topsakal'ın tükürdüğünü yalıyabileceğini tahmin etmemiştim :) Sponsorluk açıklanmadı görüceksiniz iki sponsorumuz olacak ! Bir şey bildiğim felan yok ama futbolda gögüs reklamı hala açıklanmadı hele bir açıklansın görücez :) Haziran sonu itibari ile yönetim bütün branşlardaki borçları sıfırlayacaklarmış.... Bu haberden bir çıkarım yaparsak demekki kazanılan başarılardan gelen paralarının yanında yeni sponsorluklardan gelecek sıcak para bize büyük bir ivme kazandıracak ! Sonrasında Wild Card için cuma günü beklicez Euroleague başkanından söz alınırsa transferler açıklarlar diyorum :) Tabi bunlar benim varsayımlarım katılırsınız katılmazsınız ben Dursun başkanın Ünal Aysal'ın devamı olacağını ( kaçıp gitmesi vs...değil vizyonu ve başarıları ) düşünüyorum.

Olduki Euroleague için wild card aldık ( bence %100 alıcaz ) Bobby Brown ( veya Bobby Dixon da olabilir ) gelse yanınada James Anderson, Sinan,Şafak :( Nikolv'un bırakılmasını anlamış değilim ama oynayacağı takıma gitmesi daha iyi olur, Micov kalmış, Göksenin, Carter,Kerem, Ege,Lasme ve Samules Sanders ile birlikte taşşş gibi takım kursalar tadından yenmez :)

Gladyr topu yere vurmak zorunda kalmayacağı bir sistemde çok verimli olur. Hele ki mesela 1 numarada Hackett , 3te Micov olursa Gladryr altın çağını yaşar. Ama 3te topu yere vuramayan biri olursa Gladyr saç baş yoldurur. Bir de Nancy'nin bütçesi zaten 5 milyon civarında herşeyiyle. Yani Gladyr'i istediğimiz an alırız.Yalnıız şu var ki Gladyr biraz pohpohlanmayı seven bir adam kafa olarak. Hoca ile anlaşabilirler mi emin değilim . Ya çok iyi anlaşırlar ya da hoca 2 ay sonra adamı kovar ama kesinlikle ortası olmaz :D

Gladyr topu yere vurmak zorunda kalmayacağı bir sistemde çok verimli olur. Hele ki mesela 1 numarada Hackett , 3te Micov olursa Gladryr altın çağını yaşar. Ama 3te topu yere vuramayan biri olursa Gladyr saç baş yoldurur. Bir de Nancy'nin bütçesi zaten 5 milyon civarında herşeyiyle. Yani Gladyr'i istediğimiz an alırız.Yalnıız şu var ki Gladyr biraz pohpohlanmayı seven bir adam kafa olarak. Hoca ile anlaşabilirler mi emin değilim . Ya çok iyi anlaşırlar ya da hoca 2 ay sonra adamı kovar ama kesinlikle ortası olmaz :D

Gladyr isminin gerçekliği var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bilmem ben bu tarz şeyleri. Herkes öğrendiği vakit öğrenirim . Sadece burada adı geçti diye değerlendirmeye çalıştım oyununu.

Duyumcu yapmadım başkan seni rahat ol [emoji4] burada da bir iki sefer geçti sordum hatta ama kimse bir kaynak göstermedi acaba sen bir yerden falan mı okudun diye sordum

James Andreson'a 1 Milyonun üzerinde, Hackett'a da 1 Milyonun üzerinde kontrat verecek takım tek kelmiyle "SALAKTIR"...
Avrupa'da Fenerbahçe gibi bir enayi çıkmadıktan sonra 1 Milyonun üzerinde kontratı anca rüyalarında görürler...
NBA'e gitseler onlara 1 Milyonun üzerinde verecek takım yine bulamazlar...

Niye verilmesin ki buadamlar gayet üst düzey adamlar. Erceg'ten kalite olarak üstte adamlar guard piyasasında Calathes'e 2 m euronun verildiği ortamda Hackett gayet de 1 m euroluk kontrat bulabilir. Anderson da keza yüksek kontrat bulabilir Weems'in bir gömlek altı adam.

Eyüp yıldız da birşeyler yazmış. Mecidiyeköy deki oteli işletme karşılığında bir oteller grubu salon yapacakmış aslantepeye 10.000+ olcakmis birde aynı zamanda içinde 2000 ve 1000 kişilik 2 salonda olcakmis voleybol da oraya tasinacakmis eğer yönetim kabul ederse sağlam bir sponsorumuz olacakimiş ama kulüp daha yanıt vermemis .Ben sanmam böyle birşey olacağını bizim kulüp game of thrones gibi anasını satayım gs liseli lordlarımızın işine gelmez bu heralde

Veysi Gladyr gelirse Goudelock etkisi yapar bence.
Bazen çok iyi olur bazen de fena sacmalar.
Ergin Hoca sever bu tip skorerleri.
Pociustan daha çok katkı verir bize.

Veysi Gladyr gelirse Goudelock etkisi yapar bence.
Bazen çok iyi olur bazen de fena sacmalar.
Ergin Hoca sever bu tip skorerleri.
Pociustan daha çok katkı verir bize.

Gladyr - Gou pek doğru bir benzetme olmaz bence Gou iç-dış dengesi daha sağlam bir oyuncu Gladyr ise genelde çizginin gerisinden oynayan bir oyunu Gou kadar top hakimiyeti ve skor potansiyeli yok

Arkadaşlar sanırım bir hafta daha sabretmeliyiz ! Sabr'ın sonu selamet olur inşallah :) Daha önce şöyle bir varsayımım vardı Ural Aküzüm sorumlu olacak, Ergin hoca ile devam edilecek vede sponsor Huawei olacak ( Odeabank içinde sırt reklamı olur hatta tam tersi Odeabank isim hakkı Huawei sırt reklamı olur ) demiştim.

Baktığımda varsayımımda sadece Ural Aküzüm'de yanıldım gibi gözüküyor ordada Can Topsakal'ın tükürdüğünü yalıyabileceğini tahmin etmemiştim :) Sponsorluk açıklanmadı görüceksiniz iki sponsorumuz olacak ! Bir şey bildiğim felan yok ama futbolda gögüs reklamı hala açıklanmadı hele bir açıklansın görücez :) Haziran sonu itibari ile yönetim bütün branşlardaki borçları sıfırlayacaklarmış.... Bu haberden bir çıkarım yaparsak demekki kazanılan başarılardan gelen paralarının yanında yeni sponsorluklardan gelecek sıcak para bize büyük bir ivme kazandıracak ! Sonrasında Wild Card için cuma günü beklicez Euroleague başkanından söz alınırsa transferler açıklarlar diyorum :) Tabi bunlar benim varsayımlarım katılırsınız katılmazsınız ben Dursun başkanın Ünal Aysal'ın devamı olacağını ( kaçıp gitmesi vs...değil vizyonu ve başarıları ) düşünüyorum.

Olduki Euroleague için wild card aldık ( bence %100 alıcaz ) Bobby Brown ( veya Bobby Dixon da olabilir ) gelse yanınada James Anderson, Sinan,Şafak :( Nikolv'un bırakılmasını anlamış değilim ama oynayacağı takıma gitmesi daha iyi olur, Micov kalmış, Göksenin, Carter,Kerem, Ege,Lasme ve Samules Sanders ile birlikte taşşş gibi takım kursalar tadından yenmez :)

Fazla iyimsersiniz. Aysal ve vizyonu demişsiniz. Kendisinin karşılığı olmayan paralara kurdurttuğu takım yüzünden sezona -4 milyon dolar içerde başlıyoruz 11 milyon dolar olacak bütçe 7 milyon dolara iniyor. Bu mudur kendisinin vizyonu? Ayrıca Wild Card'ı alma ihtimalimiz %0. %100 falan değil. Bobby Brown'un da Çin'de kontratı var.

Jeter işin penetre kısmını Bo kadar dominant yapamaz ama Bo 1 numarada oynarken çoğu zaman hücumlar tıkanır. Jeter'de ise böyle bir sorun yaşamayız çünkü şut tehditi var. Güvenip tek pg ile geçebilirdik ancak Şafak 2.pg olmaya ne kadar hazır orası biraz soru işareti. Siena'da sık sık gördüğümüz Zisis-Bo modelini örnek alabiliriz Zisis rolünü Diot rahatlıkla kaldırabilir bence. Jeter'i de combo olarak kullanırız.

Jeter-Jayson Granger yapsak Arroyo-Jamont ikilisinin benzerini yakalar mıyız, oyun tarzları olarak benzetmek istemedim, skor ve takımdaki yükleri açısından. Arroyo Jamont Sinan Marko / Jeter Granger Sinan Micov. Bütçe açısından olabilecek en güzel dörtlü olur.

Uzunlar olarak da Erceg'den vazgeçip orayı tazelemek lazım. Moerrman kontrat almadıysa ve 700 800 civarında gelirse direk anlaşmak lazım veya Brooks da çok iyi oturur oraya, yanına da Samuels veya Mbakwe çok güzel olur.
Şu an 5 yabancı oldu. Sizce 2 3 oynayan atletik bir oyuncu ile mi anlaşmak lazım yoksa 4 5 oynayan bir oyuncuyla mı?

Jeter-Jayson Granger yapsak Arroyo-Jamont ikilisinin benzerini yakalar mıyız, oyun tarzları olarak benzetmek istemedim, skor ve takımdaki yükleri açısından. Arroyo Jamont Sinan Marko / Jeter Granger Sinan Micov. Bütçe açısından olabilecek en güzel dörtlü olur.

Uzunlar olarak da Erceg'den vazgeçip orayı tazelemek lazım. Moerrman kontrat almadıysa ve 700 800 civarında gelirse direk anlaşmak lazım veya Brooks da çok iyi oturur oraya, yanına da Samuels veya Mbakwe çok güzel olur.
Şu an 5 yabancı oldu. Sizce 2 3 oynayan atletik bir oyuncu ile mi anlaşmak lazım yoksa 4 5 oynayan bir oyuncuyla mı?

Ya guardlardan biri Türk oynayacaksa Dixon olur. Ya da 2-3'e Simmons'ı alıp bir de J.Branyt tarzı bir 5 numara alırız.

Sergii Gladyr ismine çok sıcak bakmıyorum orada Jamar Smith, Kyle Kuric duruyorken Gladyr gelirse diğer bölgelere çok para ayırmışız demek ki diyip beklentilerimi arttırırım [emoji1] ama Gladyr ismini analiz etmek gerekirse kötü oyuncu da değildir. İyi bir şutördür. Kesinlikle iç dış dengesi yoktur mümkün oldukça içeri girmez dışardan atar. Kendi şutunu yaratmada ve topla oyunda etkili değildir ancak chatch and shoot ve set şutörü olarak oldukça can yakar. Perdelerden çıkıp oldukça yüksek yüzdeyle atar. Topsuz oyunda durağan değildir bol bol cut yapıp kendini boşa çıkarır. Bir beyaza göre iyi atlettir ilk adımı hızlıdır ama bunu kullanmaz genelde. Savunma kısmında ise mücadeleci, geri adım atmayan bir oyuncudur. Perdelemelere takılmaz, atletizmini iyi kullanır ve savunma ribolarına iyi destek verir. Savunma bilgisi iyidir. Draft olmuş bir oyuncu, çok beklentiler vardı ama üst seviyeyeye hiç çıkamadı. Bununda biraz mental sorunlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bazen direkt kontakt kapatabiliyor. Taraftarla bütünleşmesi biraz Veysi'nin de dediği gibi pohpohlanması gerekir. Ancak gelirse taraftarın seveceği tarz bi oyuncu olur.

İşin kısası fiyat kalite performansı olarak iyi hamle olabilir ancak önceliğimiz olmamalı bence.

Ben de Jeter'a giderek olumlu bakmaya başladım. Bütçemiz belli, oyun kurucu eksikliğimiz belli, gayet ideal bir isim bizim için.

Jeter yanına bi tane combo guard alsak çok iyi rotasyon olur.

aaron jackson-bo ikilisi gayet uygun olur hem yetenk hem de bütçe olarak

Niye verilmesin ki buadamlar gayet üst düzey adamlar. Erceg'ten kalite olarak üstte adamlar guard piyasasında Calathes'e 2 m euronun verildiği ortamda Hackett gayet de 1 m euroluk kontrat bulabilir. Anderson da keza yüksek kontrat bulabilir Weems'in bir gömlek altı adam.

Avrupa'da piyasa düştü. 1-2 sene öncesinin paralarını veren yok. Buna CSKA ve diğer Rus klupleri de dahil.
Hackett kariyeri düşüşte olan bir oyuncu, 1-2 sene önce 800.000 EUR ederken, şimdi düşüşteyken kimse ona 1 milyonun üzerinde vermez...
James Anderson vasat bir takımda skorer olarak yıldız oldu. Ona dediğin paraları verebilecek Real Madrid, Barcelona, CSKA, FB, Efes gibi takımlar 1 sene denemeden o parayı vermez tabi akıllı davranılırsa.
Ha ben kesinlikle o parayı veren olmaz demedim, enayi çıkabilir mi, elbet çıkabilir. Nasıl bir Erceg'e +1 Milyon, Furkan'a bir kadar verdiysek, onlara da verebilecek takım belki çıkar. Ama Avrupa ve Rusya'nın bulunduğu ekonomik durumun buna çok izin vereceğini sanmıyorum. FB'de küçülürken zor...

Bu arada ben Galdry'i isterim. İyi bir şutör ve skorerdir. Yıldız değildir o ayrı. Eğer uygun bir ücrete gelecekse bence gelsin. Bütçenin asıl kısmını oyun kurucuya ayıralım.
Bu arada S.Lawal uçtu, hiç olmazsa G.Lawal'i alalım bari...
Bu arada Aaron Jackson boşuna yazılmasın, CSKA onunla uzattı...

Yine noname az maliyetli bir isim vericem, Slaven Cupkovic Trikala Aries takımında oynuyor 26 yaşında. Özellik olarak post oyunu ve dış şut tehditi var diyebilirim.

Bu iki video da analize tabi tutulmuş;
https://www.youtube.com/watch?v=5WSbj2bb3EI
https://www.youtube.com/watch?v=ZDKYIovQrhM

bir kaç video daha var youtube'da

Kerem Gonlum'le sozlesme yenilemek yerine boyle adamlara sans vermeyi her zaman dogru buluyorumda iste bu yabanci sinirlamasi belimizi bukuyor.
Soyle bir rotasyon cok saglikli olurdu mesela.

Brooks - Cupkovic - Ege
Samuels - Furkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri