• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bütçeyle yapabilecekleri başka birşey ok. Mecbur bekleyip piyasada beklediği ilgiyi göremeyenleri alacaklar (summer league'den dönen, yüksek fiyat deneyip başarılı olamayan kontratsız kalma tehlikesinde olan). Şimdi prim yapmış oyuncular zengin kulüplere gidecek doğanın kanunu bu. Bizim çalışmamız lazım ya da beklememiz ama sanırım her zamanki gibi beklemeyi seçiyorlar. İşin kötü tarafı çalışmayıp beklemek berbat bir kadro demek olur çok şanslı değilsek.

Her sene sponsorda sorun yaşıyoruz
Her sene birileri ( duyumcu ) herkesi gaza getiriyor,müthiş sponsor,harika transferler yolda diyorlar sonra hayallerimiz yolda kalıyor
Her sene transfer'de sorun yaşıyoruz,zaman kaybediyoruz,sabırlar taşıyor sonra lig başlamadan öylesine bir kadro kuruyoruz,riskli oyuncularla yola çıkıyoruz,kimisi kaçıyor,kimisi sürekli sakat,kimisi 1.lig seviyesindeyken amatör seviyesine geriliyor !
Bu senede aynı şeyler,oyuncular gelmiyor lafları,bekleyeceğiz lafları,sonra riskli isimleri transfer ettikten sonra ne yapalım piyasada başka seçenek yoktu lafları
Sorun zihniyette,o zihniyette kulübün başına gelen isimlerin Galatasaray'ın büyüklüğünü kavrayıp,Galatasaray basketbol şubesini dogru düzgün idare etmesiyle değişecek !

Efes, Dunston'i transfer etmis.

efes yabancılarının çoğunu değiştirir bence
daha sağlam bir kadrosu olacağı kesin

Ergin Ataman'ın söylediklerinden geçen yılki kadrodan hiç bir yabancıyla sözleşme yenilemeyeceğimizi çıkarabilir miyiz yoksa ben mi yanlış anladım ?

Micov kesin olarak kalmış. An itibariyle "Baron" Misko Raznatovic twitter'da yazdı. Sözleşme 2 yıllık.

Yahu her saçma sapan habere inanmayın. Arroyo kime söylemiş dönmek istediğini?

Bu arada Sinan-Carter-Göksenin rotasyonu gerçekten yetersiz. Carter yerine mutlaka iyi bir şutör olmalı. Koç da böyle düşünüyordur sanırım. Erceg de kalmaz inşallah.

Engin'in de Trabzonspor MP ile anlaştığı söyleniyor.

Micov'un aldığı ücreti çok merak ediyorum...

SON DAKİKA | Menajer Raznatovic açıkladı: Micov 2 yıl daha Galatasaray'da.

Broekhoff'a baya ciddi ilgimiz varmış.

Ercegin kaldığını söylüyor fersu

Erceg mutlaka gitmeli,micov kaldı deniliyor,en azından belli bir katkısı var gitsede olurdu kalmış umarım çok yüksek bir ücrete anlaşmamışızdır.Carter içinde micov için yazdıklarımın aynısını düşünüyorum.Bence geçen sezondan kalması gerekenler

Nikolov-Sinan-Carter-Micov-Ege-Kerem Gönlüm
Bunların yanına 6 transfer daha yaparız 4 yabancı 2 yerli 2 pivot 1 uzun forvet 2 guard ve 1 şutör iki numara

Jeter 700 - Lafayette 500 - Şafak 300
James Anderson 1000 Sinan 700 Göksenin 200
Mıcov 750 Serhat 300
Dominic McGuire 700 K.G 400 Ege 50
Trevor Mbakwe 700 J.Bryant 700

7.000.000 usd yapıyor gayetde iyi bir kadro bence.

Broekhoff çok iyi olur da,Micov-Broekoff pek birbirlerini tamamlayan 2'li olmaz,Hopson-Broekhoff veya Hopson-Micov daha iyi mesela.

Broekhoff sacma sapan bi transfer olur bu adam nasil bu kadar tutuluyor oda enteresan. Yabanci hakkin genistir alir rotasyon oyuncusu yaparsin o ayri. Zaten butce ve yabanci hakki kisitli elinde Micov var, cok gereksiz.

Guard, Combo Guard, Skorer Guard, Micov, Erceg, Lasme tamamdir. Erceg kaldi yaziliyor o yuzden yazdim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şafak'ı bırakıp Engin'i mi alsak acaba?

Bir çok kişinin kadrosuna yazdığı Diotla Valencia ve Fener ilgileniyormuş. Efes Dunston ile anlaşmış ,Barca Tomic ile 2018 yılına kadar uzatmış , Khryapa Khimki ile anlaşmaya yakınmış , Cska A. Jackson'ı takımda tutma kararı almış.

Simmons ve Dixon dışında alabileceğimiz devşirme oyuncu var mı?

Arroyo'ya sallamaya devam ede dursun bazılarınız kendisinin Porto Riko'da keyfi gayet yerinde dönmeye de niyeti yok ben olsam ben de dönmem Ender neyimize yetmiyormuş. Biz Arroyo'yu hakediyor muyuz ki.

Her neyse, Valencia'da Loncar boşa çıkmış.

7 milyon dolar bütçemiz, 6 yabancı hakkımız var ve yabancı hakkımızın 2sini Micov'la Erceg'e ayırıyoruz...Aklım almıyor yahu koskoca dünyada başka oyuncu mu yok, başka menajer mi yok, başka oyuncu havuzu mu yok...Ah Ergin Hoca ah.
Ha bize düşen hangi şartta olursa olsun salona gidip takımı desteklemek orası ayrı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri