• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeter - Şafak
Combo - Sinan - Göksenin
Micov - Boekhorf
Ege -Ersin-Yabancı
Dusan-Samuels

Tahmnim rotasyon bu şekilde olacak...
Sinan'ın 1 oynayabildiğini de göz önüne alırsak, combo hiç olmayabilir...Saf 2 numarada alabiliriz...

Tony Mitchelli yazan abinin eline sağlık keşke alsak :/

Emir Dackaya gider muhtemelen bütçemiz çok olsa isterdim ama ddeğil malesef.

Dusan için Fenerin de ismi geçiyor sanırım Semih Oğuz gidişi sonrası onlar da sulanır.

Fener Juan Palaciosla anlasmis

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış Ermişi de almış ülker

4 numara icin Kim Tillie'yi alsak keşke sozlesme durumu nasıl Tillie'nin bilen varmı?

Henüz teklif bile vermemiş fb

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Palacios-Fenerbahçe Ülker ve Bourousis-Darüşşafaka olacak gibi duruyor.

Bu sene Darüşşafaka ve Trabzon çok daha iyi kadrolar kuruyorlar. Bakalım biz nasıl hamleler yapacağız.

Bana diyorsan eğer Kazım'ın o dediğini bilmiyorum. Ayrıca Ergin Ataman Allah mı ? Onu eleştiremeyecek miyiz ? Aysal'a denilmeyen kalmazken Ted-Aliağa-Trabzon-Eskişehir-Telekom-İBB yenilgileri için ses çıkmıyor kimseden Ataman'a.

Herkese sallarken Ataman'ı es geçmeyin para mevzuları tamam ama her deplasmanda mücadele etmeden maçı ilk periyotta vermek zorlu deplasmanlarda fark yemek adetimiz oldu. Objektifsek herkese karşı olalım

Tremmel Darden veto edildiyse yani gerçekse yazık derim.

Merak etme. Hoca'nın 2 sandalye arkasından eleştirdim yüz yüze bile geldik. Konu Darden'ken İBB, TED'e maç verdi eleştirmediniz demek ne alaka onuda anlamadım ya. neyse.

Fersu Yahyabeyoğlu Serhat Çetin'in bize yakın olduğunu söylemiş soran birine.

Iki yerliden biri o olabilir.

Furkan, Carlon Brown'a nolmus eli ayagi tutuyorsa oda iyi olur bize. Jeter, Brown, Micov, Brooks, Lasme 5'i kuduz gibi olur.

Efes Lasmeden çıkmış ama daha düşük bedelle tekrar anlaşmak istiyormuş o daha düşük bedel de Dunston'ın ücreti olan 900 bin dolar yani El falan minimal etken olsa bile oyuncu için en az bir teklik ister demektir zor malesef

Dünyanın en iyi koçu Ergin Ataman şuan GS TV'de.

Güzel haberler gelmeye başlamış :) Sinan, Göksenin, Ege, Şafak + biri tecrübeli 2 tane daha Türk alınacakmış. ( Fb'nin geçmişte ve hali hazırda elimizden kaptığı oyuncuları göz önüne alırsak bize oyuncu felan vermez, o yüzden Emir ve Serhat' unutalım bence ) Yabancı hakkı için sadece iyi oyuncularla görüşüldüğünü söylemiş. Micov kesin kaldığına göre 5 yabancı daha olacak kadroda. Carter ( ufak bir zammı hak ediyor bence ama sanıyorsam başka takımlardan teklif bekliyor ama o serbest atış yüzdesi ile istediği maaşı kimse vermez ona ) Ben genede tahmini kadromda onunla devam edileceğini düşünüyorum... Micov ve Carter sabit diğer 4 aday için Nedoviç, Jeter, Samuels, Sofo, Lasme, Brown, Langford 7 tane düşüncem var :) Son 3 tanesi zor biliyorum.

Sinan, Şafak, Ege, Göksenin ve 2 yerli daha. Sinan 700, Şafak 300, Göksenin 300, Ege 100. Gelecek 2 yerli daha 600 desek 2 milyona yerli kadrosu tamamlanır. 4 milyona 6 yabancı ortalama 650-700 bin civarına gelir heralde. Micov'un 600, Moermann gibi piyasası olan bir adamın 500 bine imzaladığını düşünürsek gayet yeterli bir bütçe. Yeter ki geçen seneden ders çıkarılmış olsun ve akıllı davranılsın.

"Görüştüğümüz çok önemli sponsorlar var. .. gsye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum ben Galatasaraylıyım benim için para ikinci planda... EL büyük ihtimal wild card vermeyecek bize... Yeni Sponsorumuzla gerekli teminatı verdik, eurocup wild card çok yüksek ihtimal verecek bize .. wild card KSK nın hakkı vermezlerse spor ruhuna aykırı, ayıp olur"

Hocamın açıklamaları

Ergin Ataman : Lasme bizim listemizde var.

"Benim Galatasaray aşkım herseyin üzerindedir, benim olduğum yerde hedefsizlik yoktur. Geçen sezonki rezilliği bir daha yaşamamanın garantisini Dursun Özbek ve Topsakaldan aldım."

Beyler ergin hocanin röportajıni nerden izleyebiliriz

Beyler ergin hocanin röportajıni nerden izleyebiliriz

GS TV'de vardi az once bitti. Digiturkplay uyeligin falan varsa geriye sarip izleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri